plszcto 980 #32501 Napisano 20 Czerwca 2021 A pod linkiem który wysłałeś jest Monza SP2 a na moim zdjęciu jest SP1, wiec to nie to samo.o widzisz - na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8861 #32502 Napisano 20 Czerwca 2021 1 minutę temu, plszcto napisał(-a): o widzisz - na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo Brak miejsca dla pasażera nie jest takim znowu drobnym szczegółem 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9119 #32503 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Będąc nastolatkiem marzyłem o kabriolecie. Pojechałem kiedyś służbowo do Włoch, kolega miał MG kabrioleta. Mówię, dawaj przejadę się, marzenie sobie spełnię. No i się przejechałem: jeszcze na fajnej, krętej drodze, jadąc sobie dość wolno, jazda z otwartym dachem była przyjemna. Potem wjechałem na autostradę i się zaczęło: wieje, huk, gwiżdże i do dooopy. Wjechałem do miasta i po kilkunastu minutach miałem dość smrodu z rur wydechowych samochodów przede mną i motorów z boku. Do tego kark mi spaliło bo to był gorący dzień, a głowa mnie od upału bolała. Założyłem dach, oddałem auto i nigdy więcej o kabriolecie już nie marzyłem. Podobnie mieli znajomi, gdy pojechali do Hiszpanii i chcieli stylowo urlop spędzić: dziewczyna prawie dostała udaru od jeżdżenia cały dzień w upale w pełnym słońcu z otwartym dachem. Może mając jakieś super kabrio z tzw. (nie pamietam dokładnie nazwy) łapaczem wiatru (chyba Mercedes SL i SLK to miały/mają) jazda z otwartym dachem to przyjemność, ale większości sytuacji to bez sensu. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32504 Napisano 20 Czerwca 2021 Kurła! To są efekty parkowanie w krzaczorach nad jeziorem 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4808 #32505 Napisano 20 Czerwca 2021 Bo to nie terenówka, Mariuszu. Zresztą, to tylko zatrzaski. Dwa kliknięcia i masz naprawione😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32506 Napisano 20 Czerwca 2021 23 minuty temu, facecik napisał(-a): Bo to nie terenówka, Mariuszu. Zresztą, to tylko zatrzaski. Dwa kliknięcia i masz naprawione😉 Ale sam chyba tego dobrze nie zrobię... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #32507 Napisano 20 Czerwca 2021 Do serwisu trza jechać... 3500 netto i gotowe... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32508 Napisano 20 Czerwca 2021 Trzeba dać chłopakom zarobić w tych ciężkich czasach. No i auto mi umyją w cenie 😁 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #32509 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) ale muli... ten forum... Edytowane 20 Czerwca 2021 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32510 Napisano 20 Czerwca 2021 Trzeba dać chłopakom zarobić w tych ciężkich czasach. No i auto mi umyją w cenie 😁 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #32511 Napisano 20 Czerwca 2021 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9119 #32512 Napisano 20 Czerwca 2021 57 minut temu, mario1971 napisał(-a): Kurła! To są efekty parkowanie w krzaczorach nad jeziorem Trzeba mieć podejście jak moja żona: rysa tu, rysa tam, jakieś zagięcie przecież to tylko samochód. Na bransolecie w Rolexie też masz rysy, no i co😀? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32513 Napisano 20 Czerwca 2021 2 minuty temu, beniowski napisał(-a): Trzeba mieć podejście jak moja żona: rysa tu, rysa tam, jakieś zagięcie przecież to tylko samochód. Na bransolecie w Rolexie też masz rysy, no i co😀? Ale ja w swoim 5-letnim MB nie mam żadnej rysy 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9119 #32514 Napisano 20 Czerwca 2021 57 minut temu, mario1971 napisał(-a): Kurła! To są efekty parkowanie w krzaczorach nad jeziorem Trzeba mieć podejście jak moja żona: rysa tu, rysa tam, jakieś zagięcie przecież to tylko samochód. Na bransolecie w Rolexie też masz rysy, no i co😀? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #32515 Napisano 20 Czerwca 2021 Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): Ale ja w swoim 5-letnim MB nie mam żadnej rysy No ale masz wyrwane pół zderzaka... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32516 Napisano 20 Czerwca 2021 14 minut temu, kiniol napisał(-a): No ale masz wyrwane pół zderzaka... Ale jedzie jak nowy. To tylko spojler, liczony jako ćwierć zderzaka. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #32517 Napisano 20 Czerwca 2021 Boję się, że tam kilka zaczepów się uszkodziło... Nie wiem czy lepiej nie będzie z AC... 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #32518 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Panie, jak ostatnio w tygodniowej Megance miałem centymetrowe pekniecie i obcierke na zderzaku to serwis wystawił rachunek na 6,5 tys brutto. U Ciebie w MB to kilkanaście tysięcy pęknie za tą szkodę 😁 Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Łukasz_M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32519 Napisano 20 Czerwca 2021 45 minut temu, kiniol napisał(-a): Boję się, że tam kilka zaczepów się uszkodziło... Nie wiem czy lepiej nie będzie z AC... 27 minut temu, Łukasz_M napisał(-a): Panie, jak ostatnio w tygodniowej Megance miałem centymetrowe pekniecie i obcierke na zderzaku to serwis wystawił rachunek na 6,5 tys brutto. U Ciebie w MB to kilkanaście tysięcy pęknie za tą szkodę 😁 Podjadę jutro do serwisu i sprawdzę, jak to wyjdzie. Nie zauważyłem w krzakach pieńka obciętej sosny w lasku pod Strzeszynkiem. Wjechałem bez problemu, wyjeżdżając podniosłem nawet zawieszenie, ale było już po ptokach. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #32520 Napisano 20 Czerwca 2021 Napotkany na parkingu. Piękny. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #32521 Napisano 20 Czerwca 2021 Godzinę temu, bart_us napisał(-a): Napotkany na parkingu. Piękny. Ładny klasyk… Ja też znalazłem ładnego na parkingu, nawet do mnie mrugnął światłami 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #32522 Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Jestem ciekawy ile serwis MB policzy za taką naprawę? Edytowane 20 Czerwca 2021 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #32523 Napisano 21 Czerwca 2021 No i już przy sprzedaży nie będzie można napisać bezwypadkowy, to też obniży wartość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #32524 Napisano 21 Czerwca 2021 Nie to żebyśmy coś sugerowali, ale lepiej sprzedaj w takiej sytuacji to auto i kup nowe 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70601 #32525 Napisano 21 Czerwca 2021 16 minut temu, StaryWilk napisał(-a): No i już przy sprzedaży nie będzie można napisać bezwypadkowy, to też obniży wartość 9 minut temu, Tommaso napisał(-a): Nie to żebyśmy coś sugerowali, ale lepiej sprzedaj w takiej sytuacji to auto i kup nowe 😁 Panowie, proszę Was... AgonizingTatteredCrossbill-mobile.mp4 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach