Louis Cypher 16066 #33701 Napisano 12 Października 2021 4 godziny temu, Hefajsto napisał(-a): Chłodno... ale słonecznie Polska złota jesień. Ale nie będe wam pokazywał ile pali. Poka całego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2801 #33702 Napisano 12 Października 2021 Mówisz i masz 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #33703 Napisano 12 Października 2021 To Honda ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5784 #33704 Napisano 12 Października 2021 10 minut temu, Szyszkops napisał(-a): To Honda ? Jaka Honda !!! To Alfa Romeo przecież 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71372 #33705 Napisano 12 Października 2021 16 minut temu, Szyszkops napisał(-a): To Honda ? Żółtko pękło? 😅 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #33706 Napisano 12 Października 2021 Żółtko pękło? Nie wiem co to znaczy po poznańsku, ale powiem tylko, że zawsze chciałem takie Concerto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71372 #33707 Napisano 12 Października 2021 18 minut temu, Szyszkops napisał(-a): Nie wiem co to znaczy po poznańsku, ale powiem tylko, że zawsze chciałem takie Concerto Dla mnie bardziej Accord. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2283 #33708 Napisano 12 Października 2021 7 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2801 #33709 Napisano 12 Października 2021 38 minut temu, kiniol napisał(-a): Widziałem wersje gdzie zamiast audi był napis bmw... A o co chodzi z żółtkiem też nie wiem. W każdym razie, mi c205 lagune coupe przypomina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #33710 Napisano 12 Października 2021 5 godzin temu, Hefajsto napisał(-a): Mówisz i masz Ładna. A co tam gra pod maską? Jakieś parametry proszę 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2801 #33711 Napisano 13 Października 2021 4.0, V8, biturbo. Prawie,że fabryczny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #33712 Napisano 13 Października 2021 (edytowane) Wczoraj deszcz padał, więc moja żonka przyjechała po mnie po pracy i patrzę, że ona kocem przykryta, zimno jej. Ogrzewanie włącz dziewczyno mówię. A coś słabo grzeje. No patrzę, w istocie zimne powietrze. Kminimy o co kaman, no i moja mówi, ty, ale temperatura silnika wzrasta. No już na 3/4 pola. No i co się okazało? Jak myślicie? Edytowane 13 Października 2021 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #33713 Napisano 13 Października 2021 Że masz za blisko do pracy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #33714 Napisano 13 Października 2021 1 minutę temu, Tommaso napisał(-a): Że masz za blisko do pracy? 6 km, to na szczęście silnik mam nadzieję, bez płynu chłodniczego jakoś przetrwał. Idę zaraz zdemontować zbiornik. Ponoć w tych grach pękają po ok 190 tys. A przewody suche. Co ciekawe u kolegi w identycznym niemal aucie dzień wcześniej przetarł się przewód chłodniczy. No cóż, jak się chce jeździć starym gratem... 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #33715 Napisano 13 Października 2021 To pod autem musiała być niezła kałuża, przecież trochę płynu chłodzącego w aucie jest... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #33716 Napisano 13 Października 2021 Nie było plamy, bo płyn bez ciśnienia nie wyciekał tu widać bąble pod wodą dopiero jak dałem sprężone powietrze. A tak nawet gorąca wodę trzymał nawet kropli nie uraniając. Zbiornik zamówiony, koszt 350 Zeta plus wysyłka. No i z 5 dych na płyn. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 764 #33717 Napisano 14 Października 2021 dla spokoju zrób test na szczelność głowicy. Co innego jak w nocy jakiś zwierz przegryzie przewód i silnik zrobi 5 km bez chłodzenia a co innego jak proces delikatnie trwa dłuższy czas, niby płyn i chłodzenie jest ale przez nieszczelność w układzie nie ma odpowiedniego ciśnienia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12825 #33718 Napisano 14 Października 2021 15 godzin temu, trollu napisał(-a): dla spokoju zrób test na szczelność głowicy. Co innego jak w nocy jakiś zwierz przegryzie przewód i silnik zrobi 5 km bez chłodzenia a co innego jak proces delikatnie trwa dłuższy czas, niby płyn i chłodzenie jest ale przez nieszczelność w układzie nie ma odpowiedniego ciśnienia Zwłaszcza, że 2.5 CRDi nie grzeszą trwałością. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 2005 #33719 Napisano 14 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 22:39, mario1971 napisał(-a): A może wystarczy nie kogucić dla funu? Ja już nie kogucę, za stary jestem 😉: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71372 #33720 Napisano 14 Października 2021 19 minut temu, Litus napisał(-a): Ja już nie kogucę, za stary jestem 😉: No nieźle. Mój najlepszy wynik wyglądał tak. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2801 #33721 Napisano 14 Października 2021 Widok zegarów jakby znajomy.... ale jeśłi chodzi o wartości u siebie, tak jak dziś, to bym musiał temperaturę ze spalaniem miejscami zamienić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 2005 #33722 Napisano 14 Października 2021 (edytowane) Bardzo ładnie, choć chciałbym zobaczyć wynik z nieco dłuższej trasy. U mnie zejście poniżej 4,0l jest jak najbardziej możliwe na niedużym dystansie, ale wtedy odnoszę wrażenie, że stoję w miejscu 😅. 508, stare, poczciwe, 2.0 HDi w wersji Blue testowane na trasie Kielce-Poznań-Wrocław-Kielce. Większość trasy na S-kach, dwa "bączki" po Poznaniu, jeden we Wrocławiu. Odcinek Kielce-Łodź to oczywiście kameralna DK-74. Na "S" testowałem różne ustawienia tempomatu 120-160, średnia 140. Edytowane 14 Października 2021 przez Litus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #33723 Napisano 14 Października 2021 Jest i nowy zbiornik, ale coś nie potrafię odpowiedzieć układu, słabo grzeje nagrzewnica i i temperatura jest nieco wyższa niż powinna. Więc jutro będzie trzeba wpaść do mechanika. Oby to nie było nic poważniejszego. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6907 #33724 Napisano 15 Października 2021 tak dla rozweselenia Złapał facet złotą rybkę. Ta mu obiecuje spełnienie trzech życzeń w zamian za wolność. Facet namyśla się, w końcu mówi: - Chcę Dacię Dustera. - ??? No dobrze.... [łups, ryms, Dacia stoi]. Jakie jest twoje drugie życzenie? - Chcę Dacię Dustera. - Ale przecież jedną już masz. - Dawaj Dustera! [łups, ryms, druga Dacia stoi]. - Jakie jest twoje ostatni życzenie? - Chcę Dacię Dustera. - Przecież już masz dwie! - CHCĘ. JESZCZE. JEDNĄ. DACIĘ. DUSTERA! [łups, ryms, druga Dacia stoi]. Facet puszcza rybkę, ta odpływa, jednak po minucie wraca i pyta: - Słuchaj, po co ci trzy nowe Dacie Dustery? - Tyś głupia? Sprzedam je i kupię sobie trzyletnie BMW! 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2455 #33725 Napisano 15 Października 2021 U mnie na tempomacie pali więcej Z dłuższej trasy mam np. takie i to bez większego przykładania uwagi do spalaniaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach