darq 1 #3376 Napisano 16 Czerwca 2009 Super fajny news ... choć niewiele brakowało, a Saaba kupiliby Chińczycy co tez ma swój urok jeżeli wyniki tego będą podobne to bie powinno być źle :http://www.saabsunited.com/2009/06/saab-ko...rst-photos.html 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3377 Napisano 27 Czerwca 2009 Auto marzeń, bliskie idealowi. W wyścigu na 1/4 mili ledwo ustępuje m5. 6 litrów, podwójne doladowanie, 1000nM ciągu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #3378 Napisano 28 Czerwca 2009 Waga jak lokomotywa,na zakretach czuc ta mase,pali nawet jak na diesla nie malo...hmmm jezdzilem nim troche przerost formy nad trescia.W takim aucie czy masz 400 czy 500 koni nie robi wielkiej roznicy.Prawa fizyki robia swoje.Szczerze wyglada super.A cena ostudza zapaly.Lepszy Cayenne Turbo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil #3379 Napisano 28 Czerwca 2009 Zwykly przedluzacz penisa. Auto dla tych co lubia pogadac wsrod kolegow,ze maja milion koni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #3380 Napisano 28 Czerwca 2009 Od czwartku do dzisiaj we Wrocku jest zlot RR i Bentleyów. Wczoraj załapałem się na przejażdżkę takim oto nowym Phantomem. 15 min jazdy, wyjazd z rynku na normalne ulice, moja kobieta przy boku oboje rozłożeni na tylnej kanapie. Wrażenia dla zwykłego śmiertelnika - bezcenne. Takie oto wnętrze nas zaprosiło i przytuliło: Tylko drewienko było innej odmiany - ciemniejsze Co spowodowało naszą radość: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #3381 Napisano 28 Czerwca 2009 Od czwartku do dzisiaj we Wrocku jest zlot RR i Bentleyów. Wczoraj załapałem się na przejażdżkę takim oto nowym Phantomem. 15 min jazdy, wyjazd z rynku na normalne ulice, moja kobieta przy boku oboje rozłożeni na tylnej kanapie. Wrażenia dla zwykłego śmiertelnika - bezcenne. Takie oto wnętrze nas zaprosiło i przytuliło:http://seriouswheels.com/2004/2004-Rolls-R...icide-Doors.htmTylko drewienko było innej odmiany - ciemniejsze Od czwartku do dzisiaj, a ty dopiero teraz o tym piszesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syriusz_Black 1 #3382 Napisano 28 Czerwca 2009 Zwykly przedluzacz penisa. Auto dla tych co lubia pogadac wsrod kolegow,ze maja milion koni. za***ista kontra. Szczere ale prawdziwe. 0 Teraz zbieram na coś -)) nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3383 Napisano 28 Czerwca 2009 Waga jak lokomotywa,na zakretach czuc ta mase,pali nawet jak na diesla nie malo...hmmm jezdzilem nim troche przerost formy nad trescia.W takim aucie czy masz 400 czy 500 koni nie robi wielkiej roznicy.Prawa fizyki robia swoje.Szczerze wyglada super.A cena ostudza zapaly.Lepszy Cayenne Turbo. Może Cayenne jest "rozsądniejszym" wyborem ale marki Porsche (i Apple) po prostu nie trawię - bardzo źle mi się kojarzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #3384 Napisano 28 Czerwca 2009 Zwykly przedluzacz penisa. Auto dla tych co lubia pogadac wsrod kolegow,ze maja milion koni.za***ista kontra. Szczere ale prawdziwe. Jak już będę zarabiał milion zł rocznie kupię sobie Dacię Logan, żeby siary nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #3385 Napisano 28 Czerwca 2009 każdy milion przedłuża p...sa o 1cm. 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3386 Napisano 28 Czerwca 2009 każdy milion przedłuża p...sa o 1cm. hmmm to dlatego Pani Grażyna "Coolchyk" wzięła rozwód z Panem Janem a tak poważnie: jakie są opinie Kolegów, którzy jeździli Dodgem Magnum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #3387 Napisano 3 Lipca 2009 Jak już będę zarabiał milion zł rocznie kupię sobie Dacię Logan, żeby siary nie było.hmm milion złoty rocznie to obgadywane Q7 mocno nadwyręży Twój budżet..bardzo mocno..za mocno nawet...poza autem bedzie bidowanie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #3388 Napisano 3 Lipca 2009 hmmm to dlatego Pani Grażyna "Coolchyk" wzięła rozwód z Panem Janem a tak poważnie: jakie są opinie Kolegów, którzy jeździli Dodgem MagnumPożyczyłem go w USA i zwiedziłem Californie cała nim więc trochę pojęcie mam..no i nie wiem szczerze co Ci napisać...Ot takie ani nie zachwyciło ani nie zawiodło tyle że mniej więcej wiedziałem czego sie spodziewać a że auto było praktycznie nowe żadnych usterke nie objawiło.Ja bym tego nie kupił.Trzeba kochać amerykańskie auta.Ja je tylko lubię czasem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #3389 Napisano 3 Lipca 2009 :) :) :) Totalnie zauroczony..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3390 Napisano 3 Lipca 2009 piękny Shelby...uwielbiam musclecary sa takie niepoprawne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #3391 Napisano 3 Lipca 2009 a ja tam uważam że prawdziwy mężczyzna to powinien sam zrobić auto, a przynajmniej swapa. 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3392 Napisano 3 Lipca 2009 Masz na myśli fiata 126p z silnikiem 1.1 ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3393 Napisano 3 Lipca 2009 Swap... hmm zostanę przy Synie, domu i drzewie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #3394 Napisano 3 Lipca 2009 Masz na myśli fiata 126p z silnikiem 1.1 ?? taa - silnik zastavy a widziałeś na tubie maluch vs. porsche? ale raczej miałem na myśli corse c20xe czy volvo 40 twinturbo, zresztą -cokolwiek ale wg. własnego pomysłu. A korwetą nie ma się co podniecać - jechać jedzie, ale skręcać nie chce ;( 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3395 Napisano 3 Lipca 2009 Nie wiem co tamto ma wspólnego z fiatem 126p lekki zarys budy fiata chyba tylko.A mój kumpel miał takiego fiata 1.1 Coś niesamowitego Też bym takiego chciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #3396 Napisano 3 Lipca 2009 ale taki maluch to jak korweta - też nie skręca tu przyjemny wankel garbushttp://www.geocities.com/zenjoe/vw.html 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #3397 Napisano 3 Lipca 2009 Coś ty, tamten spokojnie wchodził bokiem w każdy zakręt A jakie fajne bączki kręcił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #3398 Napisano 3 Lipca 2009 problem w tym że maluch kręci bączki zimą, niezałeżnie od woli kierowcy. Jeździłem kilka lat to wiem 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil #3399 Napisano 5 Lipca 2009 Ojjj widze, ze kolega rzadza stereotypy amerykanskiego gruza co nie skreca i nie hamuje. Otoz vette od jakiegos czasu b.dobrze skreca i b dobrze hamuje. Mimo, ze sam jestem milosnikiem swapow to i tak kocham ten woz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #3400 Napisano 6 Lipca 2009 czardżer też nie skręca, ale jest fajniejszy od vetty 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach