hil2 188 #4476 Napisano 12 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4477 Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) wczoraj Uploaded with ImageShack.us Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez dariusz chlastawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #4478 Napisano 18 Sierpnia 2010 No ...ma piękne brzmienie.A jak się sprawuje,ogarniasz te "kuce" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4479 Napisano 18 Sierpnia 2010 Dariusz testowałeś przed zakupem czy to już po zakupie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4480 Napisano 18 Sierpnia 2010 Widzę Darku, że masz już dość tych ciasnych parkingów - jednak gullwing oszczędza trochę miejsca Ja, ciągle korzystam z kawałka praktycznej szwedzkiej stali: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4481 Napisano 18 Sierpnia 2010 Darek...mniejsze zdjęcia..apelujemy...tak to za łatwo poznać, co to za marka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SanSuri 0 #4482 Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) To moja "bestia", Na szczęście w naszym pieknym kraju przybywa fajnych dróg. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez SanSuri 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #4483 Napisano 18 Sierpnia 2010 To moja "bestia", Na szczęście w naszym pieknym kraju przybywa fajnych dróg. Przybywa, przybywa, ale w tempie mniej więcej 1km/rok. Jeszcze trochę poczekasz zanim się rozpędzisz do maksymalnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #4484 Napisano 18 Sierpnia 2010 Turbo cabrio-grubo Z PDK? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SanSuri 0 #4485 Napisano 18 Sierpnia 2010 Turbo cabrio-grubo Z PDK?Z tiptronikiem, ale ze sportchrono (aby było tak zegarkowo ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4486 Napisano 18 Sierpnia 2010 To moja "bestia", Na szczęście w naszym pieknym kraju przybywa fajnych dróg. Fantastyczny wóz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DjSamerA 0 #4487 Napisano 18 Sierpnia 2010 Skoro tak wszyscy się chwalą, to nie będę pozostawać w tyle Moja Celinka A to mój rarytasek od czasu do czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciurlas 0 #4488 Napisano 19 Sierpnia 2010 0 Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)Gotfryd ze Strasburga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #4489 Napisano 19 Sierpnia 2010 Panowie i Panie, a może byśmy sobie zrobili naklejki KMZiZ i na zderzaki poprzyklejali. Będziemy sobie machać na drogach.....:-):-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4490 Napisano 19 Sierpnia 2010 Panowie i Panie, a może byśmy sobie zrobili naklejki KMZiZ i na zderzaki poprzyklejali. Będziemy sobie machać na drogach.....:-):-) Naklejki pomysł niezły, serio ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elvvis 57 #4491 Napisano 19 Sierpnia 2010 Naklejki pomysł niezły, serio ! kiedyś ten temat było poruszony , ale coś szybko umarł . http://zegarkiclub.pl/forum/topic/33676-naklejka/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #4492 Napisano 19 Sierpnia 2010 Panowie z zarządu.. Co myślicie? Robimy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4493 Napisano 19 Sierpnia 2010 Robimy napisz do Klaudiusza , zna temat i ma na to pomysł .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiatv 0 #4494 Napisano 19 Sierpnia 2010 A ja śmigam sprintkiem 2,9 td i ostatnio byłem u dojczów po osobówkę i wróciłem_________lotkiem 35 max synek się cieszy a i w firmie się przyda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #4495 Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie na stałe, bo tylko przez wczorajszy dzień jeździłem nową 530d F-10. Fantastyczne auto 240 KM, w środku ciszej niz w benzynie, ale to wszystko pikuś, najlepszy jest pomagier w parkowaniu, pierwszy raz spotkałem sie z czyms takim, zeby samochód sam bez mojej ingerencj ( tylko gaz i hamulec ) parkował. Co do osiągów, to moja 540 E-39 (4,4) niewiele lepiej przyśpiesza niz diessel automt 3 litry Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #4496 Napisano 22 Sierpnia 2010 a ja dziś takim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #4497 Napisano 22 Sierpnia 2010 SanSuri- rozbiles skale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejB 0 #4498 Napisano 29 Sierpnia 2010 Jako, że lato wciąż trwa, wybieram tylko opcję bez dachu- Kross G250. A zimą zapewne przerzucę się na jakiegoś Jelcza, bo piechotą do szkoły nie chce mi się chodzić :-). Chociaż, jak dobrze pójdzie, to już w grudniu stanę się szczęśliwym posiadaczem takiej plastikowej plakietki i zasiądę za kółkiem Astry lub Agili- zależy co rodzice zechcą udostępnić. A tak na marginesie- dzień dobry, to mój pierwszy post, nie miałem jeszcze okazji się przywitać... :-) PS. Raz miałem okazję zasiąść za kierownicą 911 Turbo (w salonie, pod czujnym okiem sprzedawcy)- w niczym co byłoby jeszcze bardziej niewygodne nie siedziałem nigdy, ale i tak marzę o tym aucie :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #4499 Napisano 29 Sierpnia 2010 Mam nadzieję, że czasami pojeżdżę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark191 0 #4500 Napisano 5 Września 2010 A ja już 3 rok VW wywodzącym nazwę od syna Heliosa.Ale niestety z najmniejszym 3 litrowym motorem. 0 mark191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach