Lincoln Six Echo 77826 #32676 Napisano 29 Czerwca 2021 Jest opcja: jeżdżę rowerem + komunikacją miejską, a czas sprawdzam w mikrofali/komórce. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 977 #32677 Napisano 29 Czerwca 2021 Jest opcja: jeżdżę rowerem + komunikacją miejską, a czas sprawdzam w mikrofali/komórce. o ile komórkę rozumiem, tak jak na Boga z mikrofali na rowerze czy w tramwaju korzystać 🤔 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77826 #32678 Napisano 29 Czerwca 2021 7 minut temu, plszcto napisał(-a): o ile komórkę rozumiem, tak jak na Boga z mikrofali na rowerze czy w tramwaju korzystać 🤔 W trakcie jazdy rowerem najlepiej nie sprawdzaj w ogóle - skup się na jeździe. W tramwaju możesz zerknąć na komórkę. W domu/mieszkaniu na mikrofalę lub komórkę. Jeżeli nie masz mikrofali, a także komórki, nie możesz zerknąć w celu sprawdzenia czasu na mikrofalę lub komórkę - chyba, że cudzą. Dalsze informacje po wykupieniu pakietu "Czas to pieniądz". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #32679 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 6 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): W trakcie jazdy rowerem najlepiej nie sprawdzaj w ogóle - skup się na jeździe. W tramwaju możesz zerknąć na komórkę. W domu/mieszkaniu na mikrofalę lub komórkę. Jeżeli nie masz mikrofali, a także komórki, nie możesz zerknąć w celu sprawdzenia czasu na mikrofalę lub komórkę - chyba, że cudzą. Dalsze informacje po wykupieniu pakietu "Czas to pieniądz". Powinna być * i wyjaśnienie, że te rady dotyczą tylko mieszkań z "salonami" z których czytelnie widać tę mikrofalę 😂 Edytowane 29 Czerwca 2021 przez memento mori 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77826 #32680 Napisano 29 Czerwca 2021 1 minutę temu, memento mori napisał(-a): Powinna być * i wyjaśnienie, że te rady dotyczą tylko mieszkań z "salonami" z których czytelnie widać tę mikrofalę 😂 Proszę nie dokonywać nieuprawnionego upubliczniania treści pakietu "Czas to pieniądz"! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #32681 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Ja wiem, że Ty "umiesz w perfumy", ale za bardzo pachnie mi to kołczingiem, a mam na niego silną alergię 😄 Edytowane 29 Czerwca 2021 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77826 #32682 Napisano 29 Czerwca 2021 Teraz, memento mori napisał(-a): Ja wiem, że umiesz "w perfumy", ale za bardzo pachnie mi to kołczingiem 😄 Ależ skąd! Kaganek wiedzy to czysta magia... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #32683 Napisano 29 Czerwca 2021 Kurde... ja wszystko rozumiem... ale...Lincoln powiedz mi jak mam kuchenke mikrofalową do kieszeni schować aby sprawdzić godzine w tramwaju?!? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6558 #32684 Napisano 29 Czerwca 2021 Nosisz w plecaku , ale i tak bez sensu, bo brak zasilania 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #32685 Napisano 29 Czerwca 2021 No jak bez sensu??? Po co mi zasilanie, przecież nic nie bede podgrzewał tylko godzine sprawdzał!😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6558 #32686 Napisano 29 Czerwca 2021 ...a wyswietlacz wtedy działa? Nie wiem, bo nie mam mikroweli... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 977 #32687 Napisano 29 Czerwca 2021 Nosisz w plecaku , ale i tak bez sensu, bo brak zasilania jak brak, jak jest 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #32688 Napisano 29 Czerwca 2021 A po co mi wyświetlacz??? Postawie kuchenke na ziemi i jako gnomon bedzie służyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6558 #32689 Napisano 29 Czerwca 2021 ...a wyswietlacz wtedy działa? Nie wiem, bo nie mam mikroweli... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #32690 Napisano 29 Czerwca 2021 5 minut temu, mkl1 napisał(-a): ...a wyswietlacz wtedy działa? Nie wiem, bo nie mam mikroweli... Nic nie działa... ale zawsze.możesz usiąść na kuchence jak czekasz na tramwaj 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6558 #32691 Napisano 29 Czerwca 2021 ........i można spokojnie zapytać "która godzina" 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #32692 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, memento mori napisał(-a): Ja wiem, że Ty "umiesz w perfumy", ale za bardzo pachnie mi to kołczingiem, a mam na niego silną alergię 😄 Jestem ciekawy dlaczego masz alergię na coacha? IMO, prawdziwy coach nie powinien wzbudzać negatywnych emocji. A tym bardziej silnej alergii u odbiorcy na to co robi. Edytowane 29 Czerwca 2021 przez dziadek 1 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6558 #32693 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 17 minut temu, dziadek napisał(-a): IMO, prawdziwy coach nie powinien wzbudzać negatywnych emocji. A tym bardziej silnej alergii u odbiorcy na to co robi. Spotkałeś takiego??? ps. też jestem uczulony na Coaching...ciekawe dlaczego?? .........może jestem za stary??? .......... i zbyt długo pracuję w korpo...? Edytowane 29 Czerwca 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77826 #32694 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Hefajsto napisał(-a): ja wszystko rozumiem Nie mogę się doczekać spotkania - mam tyle pytań... 20 minut temu, dziadek napisał(-a): Jestem ciekawy dlaczego masz alergię na coacha? IMO, prawdziwy coach nie powinien wzbudzać negatywnych emocji. A tym bardziej silnej alergii u odbiorcy na to co robi. Jesteśmy o krok od wątku "zawodu z powołania", a to już było w innym temacie i źle się skończyło... Edytowane 29 Czerwca 2021 przez Lincoln Six Echo 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #32695 Napisano 29 Czerwca 2021 3 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Nie mogę się doczekać spotkania - mam tyle pytań... Spokojne... nie powiedziałem,że dam odpowiedzi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #32696 Napisano 29 Czerwca 2021 4 minuty temu, mkl1 napisał(-a): Spotkałeś takiego??? ps. też jestem uczulony na Coaching...ciekawe dlaczego?? .........może jestem za stary??? .......... i zbyt długo pracuję w korpo...? Oczywiście że spotkałem. To co dzieje się u nas w korpo to najczęściej jest to marketing korporacyjny lub sieciowy, lub coś w rodzaju seminariów motywacyjnych połączonych z elementami psychoterapii które nie mają nic wspólnego z prawdziwym coachem. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 77826 #32697 Napisano 29 Czerwca 2021 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #32698 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, dziadek napisał(-a): Jestem ciekawy dlaczego masz alergię na coacha? IMO, prawdziwy coach nie powinien wzbudzać negatywnych emocji. A tym bardziej silnej alergii u odbiorcy na to co robi. Być może jestem staroświecki, ale IMHO jedynymi słusznymi "kołczami" są psychiatrzy, psychoterapeuci, psycholodzy kliniczni z dużym doświadczeniem (ewentualnie w połączeniu z prawnikiem i/lub doradcą podatkowym) a nie sprzedawcy własnych szkoleń typu "będziesz cieszył się życiem i/lub dobrze zarabiał, dzieci będą Cię kochały nad życie, żona wychwalała pod niebiosa itp." A że Lincoln Six Echo uderzył w nuty "materiałów własnych" to i alergia się uruchomiła 😛 Edytowane 29 Czerwca 2021 przez memento mori 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #32699 Napisano 29 Czerwca 2021 Jest opcja: jeżdżę rowerem + komunikacją miejską, a czas sprawdzam w mikrofali/komórce. Wygląda na to, że pomyliłeś zarówno temat jak i w ogóle fora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6550 #32700 Napisano 30 Czerwca 2021 (edytowane) 9 godzin temu, memento mori napisał(-a): Być może jestem staroświecki, ale IMHO jedynymi słusznymi "kołczami" są psychiatrzy, psychoterapeuci, psycholodzy kliniczni z dużym doświadczeniem (ewentualnie w połączeniu z prawnikiem i/lub doradcą podatkowym) a nie sprzedawcy własnych szkoleń typu "będziesz cieszył się życiem i/lub dobrze zarabiał, dzieci będą Cię kochały nad życie, żona wychwalała pod niebiosa itp." A że Lincoln Six Echo uderzył w nuty "materiałów własnych" to i alergia się uruchomiła 😛 Chyba mylisz coacha z innymi zawodami. Coach nie prowadzi własnych szkoleń, nie dzieli się swoją wiedzą, nie uczy i nie przekonuje do niczego. On zadając właściwe pytania i pokazując przykłady wydobywa wiedzę z Ciebie. Istotą coachingu jest to, że Ty sam najlepiej wiesz, co jest dla Ciebie dobre, jakie metody działają, jakie nie itd. Coach ma za zadanie Ci to uświadomić. A propos wyciągania pieniędzy, jeden proces z coachem nie powinien trwać więcej niż 10 indywidualnych sesji, gdzie jedna kosztuje kilkaset zł. Co więcej, pierwsza sesja jest za darmo, a w każdej chwili możesz przerwać proces, jeżeli stwierdzisz, że to nie działa, nie podoba Ci się itd. Czyli ceny jak u psychologa, psychoterapeuty itd. Tylko tam procesy trwają wiele miesięcy a czasem i lat. Nie, nie jestem coachem, ale kilku znam, brałem udział w kilku procesach i coaching traktuję bardzo poważnie i bardzo pozytywnie. Edytowane 30 Czerwca 2021 przez Christo Literówki i uzupełnienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach