kiniol 2281 #35501 Napisano 1 Czerwca 2022 Właśnie nie GS... to jest sport coupe special...225cid V6 3 speed manual. W kolorze fire red powstało 11 egzemplarzy... 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #35502 Napisano 1 Czerwca 2022 wybiera się ktoś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #35503 Napisano 2 Czerwca 2022 Jak co roku, będę pod plandeką: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #35504 Napisano 3 Czerwca 2022 Korzystacie może z Yanosik S-clusive GTR i możecie się podzielić opinią? Kiedyś chciałem sobie kupić i nie było ich na stronie, więc się wpisałem w newsletter i dostałem info, że znowu są. Jednak wydaje mi się, że cena poszła w górę no i tak się zacząłem zastanawiać czy mi to rzeczywiście potrzebne 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 301 #35505 Napisano 3 Czerwca 2022 wiem ze tutaj sa sami swietni kierowcy ; ) ale moze ktos z rodziny ma klopot z parkowaniem rownoleglym 2 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #35506 Napisano 3 Czerwca 2022 3 godziny temu, vvv napisał(-a): Korzystacie może z Yanosik S-clusive GTR i możecie się podzielić opinią? Kiedyś chciałem sobie kupić i nie było ich na stronie, więc się wpisałem w newsletter i dostałem info, że znowu są. Jednak wydaje mi się, że cena poszła w górę no i tak się zacząłem zastanawiać czy mi to rzeczywiście potrzebne Ja mam mini. Jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #35507 Napisano 3 Czerwca 2022 Takiego złapałem 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #35508 Napisano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Buick Riviera '70 Edytowane 3 Czerwca 2022 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #35509 Napisano 4 Czerwca 2022 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8415 #35510 Napisano 4 Czerwca 2022 Jak co roku, będę pod plandeką: Piękny El Camino. Od zawsze zachwyca mnie jego odmienność. Pickup w coupe cudo, gratulacje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piteks 3648 #35511 Napisano 5 Czerwca 2022 W dniu 26.05.2022 o 22:06, dziadek napisał(-a): Mam do Szanownych Panów pytanie. Wczoraj odebrałem samochód ze SPA Volvo V70 III. Zrobili wszystko co było możliwe czyli, pranie całego środka, jest w jasnym beżu, polerowanie lakieru, położyli folię pod klamki w drzwiach i nałożyli dwie warstwy jakiejś tam ceramiki, no i faktycznie, wygląda lepiej niż nowy w salonie. Pytanie moje brzmi. Jak i czym mam go myć żeby nie zmyć tej ceramiki? Podobno przy odpowiednim myciu może wytrzymać nawet 5 lat, to prawda czy zwykły marketing? Mycie na dwa wiadra rękawicą najlepiej z merynosa. Oczywiście na początek pianownica i opłukanie karcherem. Po myciu detailingowym opłukanie karcherem i osuszanie lakieru ręcznikiem (nie wycieranie). Warto poczytać instrukcję na kosmetyceaut.pl . Powłoka wymaga serwisowania. Wszystko tam znajdziesz. 0 IWC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piteks 3648 #35512 Napisano 5 Czerwca 2022 "Ciekawe" mamy czasy. Chcąc cieszyć się autem skrojonym na miarę swoich potrzeb, trzeba je zamawiać z dużym wyprzedzeniem. Po rozważeniu wszystkich za i przeciw, zamówiłem wczoraj a3 sportback s-line 40TFSI quattro s tronic (2,0 benzyna 190KM). Na chwilę obecną biały metalik ale już wiem że jutro zamienię w żółty metalik🤩 . Czas oczekiwania, to 6-12 miesięcy. Prawdopodobnie wypadnie z auta kamera cofania chociaż jest w standardzie ale obecnie nie dokładają. Podobnie jest z oświetleniem ambientowym. Miała być hybryda ale na wszystkie elektryki czeka się obecnie minimum 12 miesięcy (sytuacja w audi). Dodatkowo nie są w wynajmie długoterminowym tylko w klasycznym leasingu. Po obecnych zmianach podatkowych, to zupełnie odpada. Mercedes A 250e (brałem jako alternatywę dla a3 TFSI e) można wziąć w najem ale cena jest chora. Byłby natomiast za ok. 3-4 miesiące. Tam zaś wypadają obecnie przy zamawianiu systemy łączności. Dlatego zostałem z VAG'iem. Teraz czekam czy uda się wprowadzić do systemu auto w mojej konfiguracji. Jak się uda, to będę czekał na nadanie tygodnia produkcji. Pan mi pokazywał w systemie auto w podobnej do mojej konfiguracji zamówione 21 lutego, które do tej pory nie ma nadanego tygodnia kiedy będzie się mogło poskładać. Sytuacja kolejkowa prawie w rolexie😂 2 IWC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 300 #35513 Napisano 5 Czerwca 2022 Z ciekawości. Jakie to zmiany w podatkach powodują, że klasyczny leasing jest lepszy niż najem długoterminowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1839 #35514 Napisano 5 Czerwca 2022 3 godziny temu, piteks napisał(-a): "Ciekawe" mamy czasy. Chcąc cieszyć się autem skrojonym na miarę swoich potrzeb, trzeba je zamawiać z dużym wyprzedzeniem. Po rozważeniu wszystkich za i przeciw, zamówiłem wczoraj a3 sportback s-line 40TFSI quattro s tronic (2,0 benzyna 190KM). Na chwilę obecną biały metalik ale już wiem że jutro zamienię w żółty metalik🤩 . Czas oczekiwania, to 6-12 miesięcy. Prawdopodobnie wypadnie z auta kamera cofania chociaż jest w standardzie ale obecnie nie dokładają. Podobnie jest z oświetleniem ambientowym. Miała być hybryda ale na wszystkie elektryki czeka się obecnie minimum 12 miesięcy (sytuacja w audi). Dodatkowo nie są w wynajmie długoterminowym tylko w klasycznym leasingu. Po obecnych zmianach podatkowych, to zupełnie odpada. Mercedes A 250e (brałem jako alternatywę dla a3 TFSI e) można wziąć w najem ale cena jest chora. Byłby natomiast za ok. 3-4 miesiące. Tam zaś wypadają obecnie przy zamawianiu systemy łączności. Dlatego zostałem z VAG'iem. Teraz czekam czy uda się wprowadzić do systemu auto w mojej konfiguracji. Jak się uda, to będę czekał na nadanie tygodnia produkcji. Pan mi pokazywał w systemie auto w podobnej do mojej konfiguracji zamówione 21 lutego, które do tej pory nie ma nadanego tygodnia kiedy będzie się mogło poskładać. Sytuacja kolejkowa prawie w rolexie😂 Ja swoje auto zamawiałem we wrześniu ubiegłego roku i już od jakiegoś czasu wiem, że na pewno nie będzie w takiej konfiguracji, jaką chciałem. Samochód może dojedzie we wrześniu tego roku, ale może i nie. Dodatkowo model zniknął ze strony producenta, po prostu nie istnieje 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piteks 3648 #35515 Napisano 5 Czerwca 2022 2 godziny temu, XoneX napisał(-a): Z ciekawości. Jakie to zmiany w podatkach powodują, że klasyczny leasing jest lepszy niż najem długoterminowy? Napisałem, że nie są w wynajmie tylko klasycznym leasingu, a ten po obecnych zmianach (klasyczny leasing) stał się mało atrakcyjny. 1 godzinę temu, RysiekOchodzki napisał(-a): Ja swoje auto zamawiałem we wrześniu ubiegłego roku i już od jakiegoś czasu wiem, że na pewno nie będzie w takiej konfiguracji, jaką chciałem. Samochód może dojedzie we wrześniu tego roku, ale może i nie. Dodatkowo model zniknął ze strony producenta, po prostu nie istnieje 😀 Ciekawe czy jak w rolku wypadasz z kolejki🤣 0 IWC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71511 #35516 Napisano 5 Czerwca 2022 Berlinetta. 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #35517 Napisano 5 Czerwca 2022 Godzinę temu, piteks napisał(-a): Napisałem, że nie są w wynajmie tylko klasycznym leasingu, a ten po obecnych zmianach (klasyczny leasing) stał się mało atrakcyjny. Bo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piteks 3648 #35518 Napisano 5 Czerwca 2022 Godzinę temu, Lawnowerman napisał(-a): Bo? Kiedyś po pół roku od wykupu auta dla siebie sprzedawało się go bez podatku. 0 IWC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 300 #35519 Napisano 5 Czerwca 2022 Eee tam. Zależy od warunków. Przytniesz na podatkach, a może zapłacisz więcej finansującemu w ratach 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #35520 Napisano 6 Czerwca 2022 13 godzin temu, piteks napisał(-a): Kiedyś po pół roku od wykupu auta dla siebie sprzedawało się go bez podatku. a teraz policz ile zaplacisz tego podatku i potem policz ile w plecy jesteś po wynajmie długoterminowym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #35521 Napisano 6 Czerwca 2022 Ktoś wie co się wczoraj działo pod ferrarką w KTW? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #35522 Napisano 6 Czerwca 2022 Positiveways Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71511 #35523 Napisano 7 Czerwca 2022 MC20 w Modenie. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15758 #35524 Napisano 7 Czerwca 2022 W dniu 5.06.2022 o 12:25, piteks napisał(-a): "Ciekawe" mamy czasy. Chcąc cieszyć się autem skrojonym na miarę swoich potrzeb, trzeba je zamawiać z dużym wyprzedzeniem. Po rozważeniu wszystkich za i przeciw, zamówiłem wczoraj a3 sportback s-line 40TFSI quattro s tronic (2,0 benzyna 190KM). Na chwilę obecną biały metalik ale już wiem że jutro zamienię w żółty metalik🤩 . Czas oczekiwania, to 6-12 miesięcy. Prawdopodobnie wypadnie z auta kamera cofania chociaż jest w standardzie ale obecnie nie dokładają. Podobnie jest z oświetleniem ambientowym. Miała być hybryda ale na wszystkie elektryki czeka się obecnie minimum 12 miesięcy (sytuacja w audi). Dodatkowo nie są w wynajmie długoterminowym tylko w klasycznym leasingu. Po obecnych zmianach podatkowych, to zupełnie odpada. Mercedes A 250e (brałem jako alternatywę dla a3 TFSI e) można wziąć w najem ale cena jest chora. Byłby natomiast za ok. 3-4 miesiące. Tam zaś wypadają obecnie przy zamawianiu systemy łączności. Dlatego zostałem z VAG'iem. Teraz czekam czy uda się wprowadzić do systemu auto w mojej konfiguracji. Jak się uda, to będę czekał na nadanie tygodnia produkcji. Pan mi pokazywał w systemie auto w podobnej do mojej konfiguracji zamówione 21 lutego, które do tej pory nie ma nadanego tygodnia kiedy będzie się mogło poskładać. Sytuacja kolejkowa prawie w rolexie😂 Żona wzięła S3 - oczami, bo ładne. Trochę tym pojeździłem: w mieście fajne, szybkie, dobrze wchodzi w zakręty. W trasie - tragedia: twarde, głośne i ciasne. Pisałem już, że głośne? Wyciszenie zerowe. Jak za tę kasę (około 270k) to w środku materiały na poziomie Škody. Tragedia. Wizyty u dentysty obowiązkowe - plomby wypadają po paru kilometrach. Za wszystko dopłaty. W tej cenie nie ma nawet navi. Akurat mam to w żopie, bo działa CarPlay i wszystko śmiga z telefonu. Ogólnie - fajny gokart do miasta, śmiga w zakrętach (4wd) i ładnie się zbiera. Ale za tę kasę jak dla mnie tragedia (komfort i wyposażenie). Jak wsiadam do mojego CLS-a, to jakbym przenosił się do innego świata. Żona ma tak samo. Dla niej na plus tylko łatwość parkowania, bo Mieczysława ma 5m długości. ch*jowy wybór. Następne auto dla żony będzie inne… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #35525 Napisano 8 Czerwca 2022 Panowie, może ktoś bliższy branży mógłby na chłodno rzucić okiem na wyniki pomiaru sprawności amortyzatorów i skomentować:wg diagnosty, tył to tragedia, przód na skraju normy.Auto ma 3lata, ca.81kkm, koła 19" (jeśli to ma znaczenie).I teraz pytania- co z tym przodem? Wymieniać? Czy to normalne, że po takim przebiegu amortyzatory są w takim stanie? Przez ostatnie kilka lat jeżdżę C5 z hydropneumatyką więc nie wiem co to problemy z zawieszeniem PS: to nie jest wynik z C5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach