Gość Angelo #11901 Napisano 3 Czerwca 2015 Kiedys bylem anty mercedesowy dzisiaj patrze na te auta z wielkim porzadaniem zwlaszcza na starsze mercedesy mam takie pytanie.co to za model bbs'ow z mercedesa w126/sec.?mam takie felgi i jakby ktos byl zainteresowany, to moglibysmy sie dogadac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11902 Napisano 3 Czerwca 2015 Mnie nowe Mercedesy mocno przekonują. Widziałem parę testów i wypadały świetnie zwłaszcza w pneumatyce. Nowa e klasse kombi wygląda dla mnie genialnie i podobno też tak jeździ. Generalnie Mercedes "oddziadkiwił" flotę, dał trochę spirtowego sznytu i wyszło naprawdę fajnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11903 Napisano 3 Czerwca 2015 moj sasiad jezdzi nowa s63amg coupe robi wrazenie ciekaw jestem jakie wrazenie bedzie teraz robic s-ka w cabrio.chyba szczeke bede zbierac z podlogi przez miesiac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 757 #11904 Napisano 4 Czerwca 2015 chodzi Ci o te? te z foto to BBS RCco do patrzenia na samochody przez pryzmat awarii to w tych czasach nawet biorąc pod uwagę auta nowe to bardzo średni punkt widzenia. Auta mają się psuć i koniec, miałbyś audi/toyotę/citroena i potencjalnie w każdym z tych aut może paść dosłownie wszystko. Stare BMW z silnikami M5x to chyba najbardziej udane jednostki, teraz jest coraz więcej osprzętu, który psuje krew właścicielom. Golf 1.9 90km to dobry i prosty samochód, brak pompowtryskiwaczy itd ale padnie dwumas/sprzęgło/jakiś zaworek od turbo i auto stanie a wtedy grono "podejrzanych" aut wzrośnie co do wymiotowania - dla jednych zwarte, sztywne zawieszenie i układ kierowniczy to plus, dla innych jak widać minus. Leciwe e39 M5 potrafi nieźle namieszać w żołądku za sprawą m.in. ITB i reakcji na gaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11905 Napisano 4 Czerwca 2015 tak chodzi o te felgi dzieki wielkie.mam je na strychu troszke przysypane... tak z ciekawosci sprawdze czy czasmi nie maja podwojnego rantu. to wtedy by byly rs.ale watpie... do do tych aut, to masz racje. w tej chwili produceci produkuja je troche na ,,sztuke,,.Mysle jednak, ze bardzo duzo zalezy od tego jak sie o auto dba.niektorzy kupuja w swoim miemaniu dobre auta i mysla, ze to wystarczy.zaniedbuja serwisy, leja spab6 olej silnikowy itd.a pozniej zdziwienie, ze ich dobre auto, po roku uzytkowani juz niejest takie dobre wiec mysle, ze niema zlych aut... tylka sa zle utrzymywane.( z wyjatkiem mojego burchla ) golf 4, to bedzie dobre rozwiazanie dla mojej zony. stosunkowo niedrogi, dosyc pojemny i bezpieczny transport dla kogos, kto dopiero zaczyna przygode z autem. po jakims czasie, jak juz soe ,,wjezdzi,,,to sie pomysli nad czyms lepszym. tutaj troche drogo jest z prawkiem.z kursem i jesli zda za pierwszym razem, bedzie to koszt ok. 800Egdy niezda oczywiscie koszty wzrastaja. W Polsce jest duzo taniej... ale ona slabo ,,kmini,, Polski pisany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #11906 Napisano 4 Czerwca 2015 wyprowadzany na wiosenne i letnie weekendy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11907 Napisano 4 Czerwca 2015 Super kolorek, mój wujek miał w takim :-) 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11908 Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Angelo żona jest Niemką, jak mogą zapytać?Maluszek suuuuper Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 301 #11909 Napisano 4 Czerwca 2015 witam kolegow i .... kolezankipozwole sie wciac w dyskusje i wtracic swoje przyslowiowe trzy grosze... a ja jezdze tym, codzienniePogoda piekna - slonce swieci, ptaszki spiewaja - piwko zaliczone ( znaczy sie 0,5 l ), obiad sie gotuje a wino czerwone ( Chile ) juz w kieliszkach.Jest dobrze, jest prawie week-end.pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 757 #11910 Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) RC są 2tlg, RS są 3 tlg, od razu widać inne proporcje w kształcie ramion, w RS są one krótsze bo większą część felgi zajmuje rant. Tak czy inaczej RC to też klasyk, kuty rant, odnowione z polerowanym rantem wyglądają świetnie. Jakbyś chciał się ich pozbyć to daj znać co do nowych aut to już nawet nie chodzi o złe serwisowanie, teraz wedle myśli producenta kupujesz auto, jeździsz do chwili, gdy na wyświetlaczu komputera zobaczysz "jedź na serwis", wtedy jedziesz na serwis i nie obchodzi Cię co, jak i dlaczego, po 2 dniach odbierasz auto, płacisz i koło zaczyna się od nowa. A tutaj czyhają np zbyt długie interwały między wymianami oleju (to zasługa marketingowców i księgowych, którzy stoją nad głowami inżynierów) do których np BMW się przyznało w przypadku N42 i jeszcze innych silników etc etc Edytowane 4 Czerwca 2015 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #11911 Napisano 4 Czerwca 2015 Taka sytuacja 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11912 Napisano 4 Czerwca 2015 witam kolegow i .... kolezankipozwole sie wciac w dyskusje i wtracic swoje przyslowiowe trzy grosze... a ja jezdze tym, codzienniePogoda piekna - slonce swieci, ptaszki spiewaja - piwko zaliczone ( znaczy sie 0,5 l ), obiad sie gotuje a wino czerwone ( Chile ) juz w kieliszkach.Jest dobrze, jest prawie week-end.pozdrawiamDSC_0161dpi150.jpga ja tym... troche autko slabo widac... ale tez jezdze busem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11913 Napisano 4 Czerwca 2015 trollu, zaraz napisze do Ciebie PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11914 Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Trafic /Vivaro? Nie poznałbym Cię na tym zdjęciu, na poprzednim które kiedyś wstawiałeś wyglądałeś inaczej (młodziej ) Edytowane 5 Czerwca 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11915 Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Myślałem, że jesteś starszy Fajne Merce , uwielbiam takie klasyki. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #11916 Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) trafic, ale vivaro tez mamy.czy ja wiem czy jest wielka roznica...http://zegarkiclub.pl/forum/topic/35591-jak-wyglądamy/?p=1403913postarzalo sie troche, troche przytylo plus broda wlosy wypadaja. zeby sie psuja czlowiek sie rozpada faktycznie przez dwa lata mnie wzielo http://zegarkiclub.pl/forum/topic/35591-jak-wyglądamy/?p=1305726 @Osiem zona jest Polka,Niemka i Macedonka... Ogolnie ladna bestia ps. Zona od dziecka mowila w jezyku Polskim w domu, ale chodzila do niemieckich szkol...mowi po Polsku dobrze... gorzej z pisanym. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11917 Napisano 5 Czerwca 2015 Bez owłosienia lepiej/młodziej 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #11918 Napisano 5 Czerwca 2015 Kumam Ja jedynym busem jakim jeździłem to było Vito i nie wspominam tego miło. Natomiast świetnie mi się jeździło Berlingo, a śmigałem nim bardzo dużo. Nigdy nie zawiódł. Raz tylko przepalił się przedni tłumik. Ogólnie super auto było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #11919 Napisano 5 Czerwca 2015 Wiesz, taki jest internet, nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie A samochody niesamowite, szkoda, że przez dziecko (i fontanny) musiałem w trybie ekspresowym wracać do domu, ale może mi się jeszcze w sobotę uda na spokojnie te dzieła sztuki obejrzeć 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11920 Napisano 5 Czerwca 2015 I tego życzę, bo warto. Naszego klubowego kolegę spotkałeś? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #11921 Napisano 5 Czerwca 2015 No właśnie nie, liczę bardziej na sobotę Jestem tylko ciekaw, czy ten Mercedes w tle to nie jest kolegi. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #11922 Napisano 5 Czerwca 2015 Jestem tylko ciekaw, czy ten Mercedes w tle to nie jest kolegi. Nie, Tomek ma żółtą 107-kę, czyli kabriolet.Chyba, że kupił coś nowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #11923 Napisano 5 Czerwca 2015 To zdjęcie w wątku z nadgarstkowymi było mylące 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11924 Napisano 5 Czerwca 2015 Może dokupił ;-) 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #11925 Napisano 5 Czerwca 2015 Taka sytuacja :-) znaczy się wymiana górnych wahaczy lewego i prawego. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach