Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie fotka z tabletem w najnowszej wersji A8?

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najnowsza jest, na samym dole

To jak patrzysz na ten tablet a nie na drogę łatwo o bum!

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, patrzac nizej odrywa sie na dłużej wzrok od drogi i stąd virtual cockpit

post-95072-0-82240700-1550233508.jpg

post-95072-0-16141100-1550233523_thumb.jpg

post-95072-0-28264000-1550233543.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nowych modelach Audi ekran nie chowa się po zgaśnięciu. Tam po prostu deska składa się głównie z ekranów.

W tej zastępczej A3 sedan z 2019 roku o której Ci pisałem, chowa się przy gaszeniu auta, także może to od modelu zależy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo A3 to już konstrukcyjnie stary model, podobnie jak moje A6. W nowych A6, A7, A8, Q3 i Q8 nie ma już chowanego ekranu i w kolejnych modelach też nie będzie. Ostatni z chowanym ekranem był Q7.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ciekawego byście wymyślili za ok 100k netto przy warunkach: Auto nowe. Nie musi być duży i szczególnie pojemny, ale coś większego od Hatchbacka. 150 kuca 300Nm lub wyżej, najchętniej benzyna i automat i zawieszenie, które nie złamie kręgosłupa na pierwszej dziurze :) Na razie faworytem jest nowe Rav4. Szczególnego uprzedzenia do jakiejkolwiek marki nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo A3 to już konstrukcyjnie stary model, podobnie jak moje A6. W nowych A6, A7, A8, Q3 i Q8 nie ma już chowanego ekranu i w kolejnych modelach też nie będzie. Ostatni z chowanym ekranem był Q7.

w nowym A4 o ile dobrze kojarzę też się nie chowa, tyle że wystaje a nie jest wkomponowany jak np w A8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A4 lada moment będzie miał facelifting i wnętrze będzie wyglądało podobnie jak w nowych modelach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam w a4 tez się nie chowa. Przepaść miedzy a4, a a3 jest ogromna... jak miałem przez chwile a3 jako zastępcze to nie chciałem nawet używać nawi. Wszystko trzeba było wybierac joystickiem brak płytki dotykowej, zbliżanie i oddalanie mapy nawet było na odwrót niż w a4.

a6714fb83b0962a9aacd9f487ec2b7b1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez vvv

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nowych autach ekran nie moze byc chowany. Zabrania tego prawo USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoda Fabia w full opcji :-D Zdaje się, że mamy podobne budżety. Tak na serio to pomyśl może o Focusie ST (1.5 Ecoboost, 180KM, 8-biegowy automat)? Gdybym nie to, że musiałem wybierać z oferty Toyoty, to nawet bym się nie zastanawiał jaki model wybrać :) W tym budżecie ten sam silnik może być nawet w najwyższej wersji Vignale, jeśli usportowiony ST będzie za mało komfortowy. Nie jest to coupe i nie jest 2 drzwiowy (inaczej pewnie oboje byśmy wybrali GT86 lub MX5 :P), nie jest też segmentem premium (przynajmniej ja nie mogłem wybierać niczego z tego segmentu, gdzie przy democarze lub wyprzedaży rocznika dałoby się coś wyrwać w tych pieniądzach).

https://autokult.pl/31658,nowy-ford-focus-vignale-kosztuje-16-800-zl-wiecej-sprawdzamy-czy-jego-zakup-sie-oplaca

No niestety ja mam jedyne ograniczenie właśnie na auta dwudrzwiowe. Bo mx5 bym brał :)

No właśnie tutaj jest albo, albo. Poluje na democar albo najpóźniej za 2 miechy zamawiam rav4 żeby na listopad była.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety ja mam jedyne ograniczenie właśnie na auta dwudrzwiowe. Bo mx5 bym brał :)

No właśnie tutaj jest albo, albo. Poluje na democar albo najpóźniej za 2 miechy zamawiam rav4 żeby na listopad była.

Ja tam wziąłem civica w sedanie z automatem i jestem bardzo zadowolony, na full opcje Ci starczy

Wysłane z Blackberry przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to mój faworyt

Plusik

Dla mnie ten, szkoda tylko, że jakość wykonania taka marna

post-97650-1550252811,8399_thumb.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem... smutne to, co się stało z Saabem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Saabach mówiło wielu,zachwycało się wielu a jak przychodziło kupić, kupowali co innego to i się stało....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie właśnie teraz wszyscy z głowy wybijają... i zapewne racjonalne argumenty nie są po mojej stronie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem... smutne to, co się stało z Saabem

Bardzo smutne, zważywszy na to, że pod koniec te „wskrzeszenia” spowodowały więcej szkód niż korzyści. Teraz znowu NEVS trochę się podpiera SAABem... zobaczymy.

SAAB 4 EVER!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy Kolega Ceteth patrzył na najmocniejsze wersję cytryny 3008 lub Subaru XV? Za 100 netto będą s pełnej wersji (piszę o wersji benzynowej w 3008).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem. Mamy nawet niezła zniżkę na Peugoty nawet, ale 3008 nie dla mnie. A subaru do mnie nie przemawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ostatni 9-5, ale to tylko Opel Insignia...

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ostatni 9-5, ale to tylko Opel Insignia...

No tak, większy, fajniejszy i w ogóle inny, ale tak a to źle w ogóle ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To taka ETA wśród Saabów...

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi