Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Recommended Posts

Koledzy co teraz kupić w cenie ok 2k pln - priorytet to ok 6 cali, nie więcej - aby do damskiej dłoni pasował, w miarę dobry aparat i spoko bateria.

Edited by eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Moim zdaniem iPhone 12 5G 64GB 6.1". 

Mam modele od iP4 i były bezproblemowe. 

Edited by Remy

Godzinę temu, eye_lip napisał(-a):

Koledzy co teraz kupić w cenie ok 2k pln - priorytet to ok 6 cali, nie więcej - aby do damskiej dłoni pasował, w miarę dobry aparat i spoko bateria.

Asus Zenfone 10 jeśli jeszcze gdzieś znajdziesz nówkę. Bateria mistrz, rozmiar poniżej 6".

Godzinę temu, mariusz9a napisał(-a):

Są jakieś preferencje co do marki, czy wszystko jedno?

Nie ma

2 godziny temu, eye_lip napisał(-a):

Nie ma

iPhone byłby zasadny jeżeli ma się inny sprzęt od Apple- integracja jest fajna.

i jeszcze jeden argument - z czasem system (po roku, dwóch) nie muli co jest czasem wadą Androida (zależy od półki cenowej), nakładek itd.

4 minuty temu, Remy napisał(-a):

iPhone byłby zasadny jeżeli ma się inny sprzęt od Apple- integracja jest fajna

Dlaczego ? 
Mam iPhone 13 który aktualnie kosztuje jakieś 2 z małym groszem , Jest mały wygodny 6.1 cala , robi spoko zdjęcia bateria na moje potrzeby wytrzymuje cały  dzień , o 23 ej zostaje jeszcze z 15-20% ,nic się nie tnie , chodzi płynnie .

Jesli Android, to mozna sprobowac poszukac Galaxy s23.

Sprawdzona konstrukcja, no i ekran 6,1'.

Podstawowy minus to cena, bo przekracza budzet.

PS.

Od dwoch lat tj.od premiery uzywam wiekszego brata (s23+) i zlego slowa na niego nie powiem.

Edited by piku

24 minuty temu, piku napisał(-a):

Właśnie miałam go dopisać do listy polecanych przez poprzedników. Jak się dobrze "pogrzebie" to może uda się go dostać w zalożonym budżecie. Ewentualnie dopłacić te 100-200zł.

Będzie działać szybko, bez zacięć przez lata - tak jak i iphone. Nie słuchaj że android tnie i się z czasem wiesza - dawno i nieprawda ;-)

Mam s23 od ok 2 lat i działa dobrze tylko bateria już słabo trzyma to najgorszy minus.

U mnie w S23 batetia trzyma bardzo dobrze. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

14 godzin temu, piku napisał(-a):

Sprawdzona konstrukcja, no i ekran 6,1'.

Podstawowy minus to cena, bo przekracza budzet.

PS.

Od dwoch lat tj.od premiery uzywam wiekszego brata (s23+) i zlego slowa na niego nie powiem.

Flagowiec z Androidem dobrze działa nawet przez długi czas. Ale poniżej flagowców to już loteria. 

5 minut temu, Remy napisał(-a):

Flagowiec z Androidem dobrze działa nawet przez długi czas. Ale poniżej flagowców to już loteria. 

Moje Poco X3 Pro po 3,5 roku niewiele obniżył loty w stosunku do stanu fabrycznego pod kątem wydajności. Większym dołek zaliczyła bateria, ale nie jest jeszcze źle. Jestem pozytywnie zaskoczony, bo moje wcześniejsze średniaki (Samsung Galaxy A6, HTC U11 i LG G3) po 2-2,5 roku dostawały wyraźnej czkawki.

6 hours ago, mario1971 said:

U mnie w S23 batetia trzyma bardzo dobrze. 

Potwierdzam. Mam podobnie.

9 hours ago, eye_lip said:

Mam s23 od ok 2 lat i działa dobrze tylko bateria już słabo trzyma to najgorszy minus.

Jak nie S23, to może A54?

Prawie 3 lata a53. Ustawienia ładowania do 80%. Natomiast dziwne po podgląd zdjęcia sprzed chwili trwa bo widać dziwne piksele. 

Czy macie jakieś ulubione i sprawdzone aplikacje do kontroli dokładności chodu zegarków na iOS

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Przez lata, po doładowaniu konta w Orange, dostawałem 25 GB Internetu w ramach bonusu za doładowanie. Ostatnie dwa doładowania było bez bonusu 25 GB. Czy ktoś wie dlaczego? Czy Orange zrezygnowało z tych bonusów czy może trzeba wysłać jakiegoś smsa? Moja taryfa to „Orange free na kartę”.

Przemek

A czemu nie odpytasz na infolinii Orange ???   Każdy ma inną ofertę w zależności od tego kiedy i na jakich warunkach zawarł i bez konkretnych danych ciężko odpowiedzieć na takie pytanie.

A czemu nie odpytasz na infolinii Orange ???   Każdy ma inną ofertę w zależności od tego kiedy i na jakich warunkach zawarł i bez konkretnych danych ciężko odpowiedzieć na takie pytanie.

Nie mam umowy, bo jest to oferta na kartę. Byłem w salonie Orange, bo akurat przechodziłem obok i pani reż mi mówiła, abym zadzwonił na infolinię. Nie mam czasu bawić się w dzwonienie na infolinię. Temat zamknięty! Obejdę się bez bonusu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Przemek

Czy ktoś ma i poleca jakąś samochodową ładowarkę (najlepiej magsafe) zintegrowaną z uchwytem samochodowym? 

Pozdrawiam,

Janek

Czy ktoś ma i poleca jakąś samochodową ładowarkę (najlepiej magsafe) zintegrowaną z uchwytem samochodowym? 
Baseus Big Ears lub Big Energy. Big Ears to chyba już 4 lata mam. Działa i dobrze trzyma na wertepach.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

Dzięki, kupiłem na Ali przyjdzie za jakiś czas to będę używał

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrawiam,

Janek