chemik72 3 #4701 Napisano 6 Marca 2017 "Manchester by the Sea" - 9/10. Znakomite kino. Nie wiem czy ktoś już tu wspominał ale dla każdego miłośnika kina pozycja obowiązkowa. Kilka oscarów zgarnąl, w tym za scenariusz i dla Casey Afflecka.Wychodzimy z kina z namacalnym poczuciem cierpienia głównego bohatera. Świetne kina. i z innej beczki ... "Logan" - 9/10 wiadomo inny gatunek ale w swoim gatunku ścisłą czołówka kina komiksowego. Kto wie czy nie top3. Dobrze opowiedziana historia, od 1 do ostatniej minuty. Kilka akcji rewelacyjnych, choćby z x24 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zedu 1585 #4702 Napisano 6 Marca 2017 Zgadzam się w 100%. "Manchester by the Sea" to jeden z lepszych filmów jakie się ostatnio pojawiły...wg mnie.To męski film o męskim cierpieniu i męskich relacjach...nie ma histerii i holywoodzkiego przegadywania ludzkiej tragedii.Kapitalny film i jeszcze lepszy Casey Affleck. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7785 #4703 Napisano 6 Marca 2017 Dzisiaj po seansie Logana - dobry fajnie się oglądało. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emomondo 3 #4704 Napisano 7 Marca 2017 Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #4705 Napisano 7 Marca 2017 Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie Widziałem, dobry film, prawdziwy, zaczyna się niemrawo, potem następuje pierwsze tąpnięcie, a na koniec kamień na kamieniu się nie ostaje. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oskar1 0 #4706 Napisano 16 Marca 2017 Uuu temat o filmach na 2 stronie "po godzinach"?Ostatnio oglądałem przez parę tygodni "Gra o tron" - fajna bajka. Ciężko było chwilami ale dałem radę.Ostatnie 2 sezony (wg zapowiedzi) też obejrzę.Przy okazji chciałem polecić 1 film: "Łowcy głów"- norweski kryminał. Może niektórzy powiedzą że niezbyt wysokich lotów produkcja ale wciąga i dobrze się ogląda. No i trochę oddechu od amerykańskichprodukcji (ciągle te same twarze). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #4707 Napisano 17 Marca 2017 Purpurowe skrzypce. Bardzo fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 354 #4708 Napisano 17 Marca 2017 Trochę z innej beczki.Polecam cykl dokumentalny Planeta Ziemia, realizowany przez BBC. http://www.bbcpolska.com/programy/planeta-ziemia-ii/ Wspaniałe zdjęcia i muzyka.Pod koniec pokazane jak realizowane były niektóre ujęcia, mistrzostwo Może ktoś polecić coś godnego uwagi z filmów przyrodniczych ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89557 #4709 Napisano 17 Marca 2017 Purpurowe skrzypce. Bardzo fajny.Arcydzieło. Jeden z moich ulubionych filmów. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3246 #4710 Napisano 21 Marca 2017 Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek Tabu. Ktoś widział już cały pierwszy sezon? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19461 #4711 Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) A czytałeś tu cokolwiek ostatnio? Edytowane 21 Marca 2017 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4712 Napisano 21 Marca 2017 (0).(0) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4713 Napisano 21 Marca 2017 A czytałeś tu cokolwiek ostatnio? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3246 #4714 Napisano 21 Marca 2017 Chodziło mi o opinie innych użytkowników. Widzę jednak, że byle powód wystarczy, aby odezwać się do kogoś w mało elegancki sposób. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19461 #4715 Napisano 21 Marca 2017 O, ktoś wstał lewą nogą czy zawsze taki delikatny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4716 Napisano 21 Marca 2017 Isztvan, na poprzednich stronach jest mowa o serialu, przeoczyles jak nie sledzisz wątku (0).(0) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4717 Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Chodziło mi o opinie innych użytkowników. Widzę jednak, że byle powód wystarczy, aby odezwać się do kogoś w mało elegancki sposób.Wpisz tytuł w wyszukiwarkę forumową, a znajdziesz wszystko na temat co zostało napisane na forum Edytowane 21 Marca 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #4718 Napisano 21 Marca 2017 Chodziło mi o opinie innych użytkowników. Widzę jednak, że byle powód wystarczy, aby odezwać się do kogoś w mało elegancki sposób.Zatem tak: świetny pomysł, doskonała gra aktorska i fantastyczna scenografia, zakończenie rozczarowujące. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89557 #4719 Napisano 21 Marca 2017 Za chwilę na TNT Rzymianie znowu zmiażdżą Germanów - oh yeah! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9126 #4720 Napisano 29 Marca 2017 Ghost in the Shell.Całkiem spoko 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4721 Napisano 30 Marca 2017 Oglądał ktoś może ? Chcę iść jutro do kina, tzn pójdę na pewno, bo w końcu coś ciekawego an wsi grają. To znaczy taką mam przynajmniej nadzieję, ale Metju przeważnie ma dobre role 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4722 Napisano 30 Marca 2017 I chociażby właśnie dla niego idę, czytałem że bardzo się zaangażował w rolę, przytył specjalnie z 10 czy 15kg zamiast używać charakteryzacji, film kręcony w dżungli. Będzie dobra rozrywka. (0).(0) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4723 Napisano 30 Marca 2017 No to co jest w dżungli, to dźungla a nie studio holiłódu Czytałem, że przyjechali, zrobili 1 dzień zdjeć czy 2 i zaczęło padać. Padało tydzień, tak ostro (0).(0) 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4724 Napisano 31 Marca 2017 Trochę za dużo smutów, co bardzo wydłużyło film. Jak by trwał 1h.40min z mniejszą dozą ckliwości i zintensyfikowaniem akcji, były gruby hit. Metju mistrz, jak on tą postać stworzył hehehe, człowiek szklanka, zaebisty po prostu 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izka123 1 #4725 Napisano 7 Kwietnia 2017 "to nie tak jak myślisz kotku " przecież to słaba komedia tak samo jak "ciacho"z polskich komedii to stare klasyki a poza tym ostatnio oglądałam "Dzikie historie" i naprawdę dobry film, kilka historii ludzi, którym puszczają nerwybyłam w kinie na "pokocie" i również bardzo dobra ekranizacja książki Tokarczukchciałabym teraz iść na " jackie" i " wołyń" a także na ostatni film Wajdy, ale czasu coś brak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach