rrr 8498 #1901 Napisano 19 Grudnia 2013 CHYRA to z pośpiechu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1902 Napisano 19 Grudnia 2013 to z pośpiechu no problem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1903 Napisano 20 Grudnia 2013 to z pośpiechu Zawsze to jedna litera mniej. ... ;-) 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1904 Napisano 20 Grudnia 2013 Wczoraj obejrzałem polecany tutej "Labirynt". Podobał mnie się Oprócz tego, jeszcze "La Soga" - kino gangsterskie/kryminał z dominikańskim wydaniu, doopy nie urwało niestety. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #1905 Napisano 20 Grudnia 2013 Z poludniowoamerykanskich to "12 skrzynek". Fajny klimat i nie rozdmuchany tylko taki zwykly. To chyba peruwianska produkcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1187 #1906 Napisano 22 Grudnia 2013 Labirynt właśnie skończyłem, na pewno warty obejrzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #1907 Napisano 22 Grudnia 2013 "LABIRYNT" jest super. Kawał solidnego kina. Ryje główkę przez bite 3 godziny Jeden z najlepszych thrillerów jakie widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matti 128 #1908 Napisano 22 Grudnia 2013 Byłem na tym w kinie i pamiętam, że jak wyszedłem, to czułem, że zaraz podjedzie po mnie radiowóz Dobry film.O kurczę, oglądałem Symetrię wieki temu ale fakt bardzo dobry film. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6597 #1909 Napisano 28 Grudnia 2013 Oglądam mnóstwo filmów, głównie starszych, ale akurat wczoraj zobaczyłem coś sprzed kilku lat, i w dodatku godnego uwagi miłośników zegarków - zwłaszcza Timexów To "Przypadek Harolda Cricka" - ciekawy narracyjnie, z Hoffmanem i Hulce'm na drugim planie, z Emmą Thompson w roli ekscentrycznej pisarki no i z interesującym wątkiem zegarkowym. Pozdrawiam miłośników kina! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1910 Napisano 28 Grudnia 2013 Jestem świeżo po Hobbicie II. Zdecydowanie polecam, nie tylko dla fanów Tolkiena. Efekty rewelacyjne, mniej "dłużyzn" niż w pierwszej części. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uasica 1 #1911 Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Oglądałem wczoraj "Iluzję" - polecam, a z filmów dla najmłodszych bardzo fajny animowany "Kraina Lodu" - córki zachwycone. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Uasica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4387 #1912 Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Wilk z Wall Street Wczoraj byłem w kinie i polecam.3 godziny świetnego kina które zleciały jak 40 minut!!Leonardo jak zwykle w świetnej formie.Dawno też się tak nie uśmiałem na filmie.Film opowiada autentyczne wydarzenia sprzed kilku dekad. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez pisar 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #1913 Napisano 29 Grudnia 2013 Wczoraj obejrzałem "Kamerdynera"- genialny film z bajeczną obsadą.<br /><br />Wysłano z mojego Atari 65 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1914 Napisano 30 Grudnia 2013 Fanom polecać nie trzeba. Nie fanom (jak ja) mogę polecić jako kawałek dobrze zrobionego kina. Niby prawie 3h a ogląda się bez znużenia. Tylko mała rada - odradzam kupowanie dużej Coli :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1915 Napisano 30 Grudnia 2013 Wczoraj obejrzałem "Kamerdynera"- genialny film z bajeczną obsadą.<br /><br />Wysłano z mojego Atari 65i zegarek jest do tego , mojej połówce się niezbyt podobał . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polewoj 11 #1916 Napisano 30 Grudnia 2013 Hobbit II- Pustkowie Smauga - nie powalił mnie na kolana. Od razu przyznam się, że książki nie czytałem - dałem radę tylko "Władcy pierścieni". Znów wyprawa i towarzyszące jej przygody - bardzo duży plus za plenery.Oczekiwałem większych atrakcji ze strony smoka, który miał być okrutny.Wg zapowiedzi smok miał siać grozę i zniszczenie.W rzeczywistości był w sumie bardzo gadatliwy i spokojny.W kinie byłem ze względu na młodsze pokolenie( dwóch synów) - które stwierdziło,że kolejną część to pewnie oglądniemy w domu przed telewizorem/komputerem. Dla zachowania równowagi, wybrałem się z żoną na polski film "W ukryciu" i mogę go polecić...Nie jest to kolejna polska komedia, moim zdaniem film zbliżony jest klimatem do filmów Wojciecha Smarzowskiego.W trakcie filmu pojawiło się u mnie skojarzenie z filmem Underground Emira Kusturicy - ukrywanie się w piwnicy, oderwanie od rzeczywistości, utrzymywanie w kłamstwie...Film zmusza do przemyśleń i refleksji - przynajmniej ja go tak odebrałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #1917 Napisano 30 Grudnia 2013 Ja, po Hobbicie, muszę iść na jakąś komedię romantyczną <br />Znaczy obiecałem, że pójdę.<br />Gdybym wiedział, nie poszedłbym na Hobbita, nie jest warty aż takiego poświęcenia z mojej strony.<br /> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1918 Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Polecam film Disconnect, dziś lub jutro w planach jest Rush. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez AdamB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjr.b 14 #1919 Napisano 30 Grudnia 2013 Francis Ford Coppola, Ojciec Chrzestny II. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #1920 Napisano 30 Grudnia 2013 "Żródło" The Fountain 2006 i jestem pod dużym wrażeniem ... 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #1921 Napisano 30 Grudnia 2013 "Żródło" The Fountain 2006 i jestem pod dużym wrażeniem ... Powiem (napiszę) że już kilka lat zbieram się, żeby obejrzeć Źródło drugi raz, za to muzykę z tego filmu przez te kilka lat słuchałem Dziś Hobbit 2 Razem z kumplem doszliśmy do podobnego wniosku - z tego spokojnie można było zrobić dwie części, a nie całą trylogię - efekt jest taki, że przerwy w fabule wypełnia się, widowiskowymi, ale jałowymi scenami siekania orków, goblinów itp, które pod koniec drugiej części nie wzbudzają już za grosz "entuzjazmu".. Z drugiej strony to były trzy (no prawie) najszybciej spędzone godziny, nawet nie wiem kiedy mi ten czas zleciał.. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1922 Napisano 30 Grudnia 2013 Ja, po Hobbicie, muszę iść na jakąś komedię romantyczną <br />Znaczy obiecałem, że pójdę.<br />Gdybym wiedział, nie poszedłbym na Hobbita, nie jest warty aż takiego poświęcenia z mojej strony.<br />Dobra już ja mogę iść, rozliczymy się później jakoś... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 94 #1923 Napisano 30 Grudnia 2013 Łowca głów wg powieści Jo Nesbo. Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1924 Napisano 30 Grudnia 2013 Lincz - polski, taki sobie.Leśne Doły - polski, polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MUrsus 4 #1925 Napisano 31 Grudnia 2013 W niedziele miałem wielką ochotę obejrzeć klasyczny western coś jak "Skarb Sierra Madre" "W samo południe" itp. ... i pstrykając po kanałach trafiłem na "DJango" Quentina Tarantino - ... Polecam ... 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach