Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Od samego rana 303 (muszę przyznać, że bardzo wygodny):

j19t.jpg

czy wygodny to wierzę na słowo, ale , że urodziwy to widać.  Zazdroszczę i gratuluję.

Dziękuję bardzo:)

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jeszcze jedna fotka:

@kroll_czarli Nie będę pierwszy, jeśli napiszę, że ten Zenith jest perfekcyjny! Przyglądałem mu się kiedyś w Aparcie, ruch sekundy w tym zegarku jest prze dziwaczny. Za każdy razem jak na niego zerkałem nie mogłem jej oranąć, ona nie skacze, ona nie płynie, ona zapie***la! :)

Edytowane przez el_mazurro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47BC88EA-98DA-4FAD-848C-7880AE1661FD-103

Elegancja_ nic wiecej  :) a wystarczy by zegarek zniewalał.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek ile masz w nadgarstku? Mnie też się marzy taki Blanc. Jest super

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem co założyć więc zabrałem do pracy:
DSC_0043_zpsc6207a2e.jpg

ale wygrał:
DSC_0044_zpsfb65c651.jpg

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 7549-7000

Citizen: 62-6198, SATELLITE WAVE AIR  CC1054 56E,  Signature Collection Grand Classic NB0046-51L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek ile masz w nadgarstku? Mnie też się marzy taki Blanc. Jest super

16,5-17. Już gdzieś pisałem,że przez budowę koperty zegar na nadgarstku wygląda na max 42mm. Nigdy do niego nie zbliżałem się ze względu na rozmiar,przypadek spowodował,że trafił w moje ręce a tu takie miłe zaskoczenie z tym 45mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten Blancpain, kiedyś miałem ciśnienie i to mocne żeby go mieć, teraz trochę mi przeszło ale za każdym razem jak go widze to uczucie powraca :-) Gratuluję

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet fajny w tych wiślackich barwach, ale ja mentalnie nie dał bym rady, bo mam serce pasiaste i pasiastą w żyłach krew. Rolek Ci się udał! Ciekawe czy będzie u Ciebie do końca wakacji.  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9161372881_e52364f612_h.jpg

Świetny! Co to za G ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Koledzy za miłe słowa. Jako ciekawostkę powiem, że chodzi równie dokładnie jak Rolek (max 2 sek/doba).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie rozumiem zachwytu nad FF. Bartek, miales o niebo fajniejszego divera (ROOD), to szybko się go pozbyles.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie rozumiem zachwytu nad FF. Bartek, miales o niebo fajniejszego divera (ROOD), to szybko się go pozbyles.

Wówczas do pozbycia się AP skłoniła mnie inwestycja środków w ciekawy projekt ale z perspektywy czasu uważam,że dobrze się stało. AP jest rzeczywiście świetnym zegarem ale na weekendy. Jako tool watch się nie sprawdza poprzez swoją wagę i gabaryty. BP w tej kwestii prezentuje się o niebo lepiej(mimo większych wymiarów na papierze). Jak będzie mnie stać kiedyś to z chęcią bym na weekendy tego AP kupił ale jako jedyny zegar to zdecydowanie nie. Taką opcją mógłby być AP Diver w ceramice lub carbonie ale koszty powalają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Bartek, z ciekawości wczoraj porównałem sobie tego FF z ROOD i AP wcale nie jest optycznie większy. Blancpain natomiast wygląda jak placek i nie zmieniam zdania, że jest to jeden z tych zegarków, które bardzo dużo tracą przy bliższym kontakcie. Postaram się zrobić takie porównanie raz jeszcze, z tym, że z użyciem aparatu. Muszę mieć tylko trochę więcej czasu. Orientujesz się może ile ten Blancpain ma lug to lug ? Zmierz proszę jakbyś znalazł chwile.

GA-150-1AER :)

Dzięki :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2013_06_28_13_14_12_Custom.jpg

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję BB FF,  Naprawdę super ten Blancpain, ale przebijam (chociażby rozmiarowo...) ;P :

9161372881_e52364f612_h.jpg

No widzę, że wybrałeś...

Ale potwór !

Ciekawe jakby wyglądał na moim nadgarstku :)

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi