Gość feleksc #1976 Napisano 27 Września 2006 wysyp Stowy na forum? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1977 Napisano 28 Września 2006 Dzisiaj Timexa zastąpił Wostoczek Bardzo się zdziwiłem, że ma szybkie ustawianie daty 8-12-8 (zegarek jest z lat '70) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1978 Napisano 28 Września 2006 Bartheckfajny :!: i paseczek mu pasuje :shock: w tym kolorze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1979 Napisano 28 Września 2006 Dzięki feleksc, zegareczek wziąłem sobie z domu rodzinnego, naprawa kosztowała 25 pln, paseczek dychę 8) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1980 Napisano 28 Września 2006 a ja dzisiaj tak - a co 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #1981 Napisano 28 Września 2006 eye_lip pokaz wiecej zdjec tego paseczka, prosil bym w swietlne naturalnym To jest kolor miodowy? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6732 #1982 Napisano 29 Września 2006 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #1983 Napisano 29 Września 2006 eye_lip pokaz wiecej zdjec tego paseczka, prosil bym w swietlne naturalnym To jest kolor miodowy?Tak jest to miodowy, są jeszcze zdjęcia na forum o paskach, w rzeczywistości jest jasniejszy, jak zrobię w świetle dziennym to dam znac. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1984 Napisano 29 Września 2006 Taki mam dzisiaj: Pasek kupie w niedziele. Zielony :roll: jak bedzie 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1985 Napisano 29 Września 2006 kokop bajerancki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1986 Napisano 29 Września 2006 kokop, super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 353 #1987 Napisano 29 Września 2006 Powinieneś nanieść na nim ładne logo 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #1988 Napisano 29 Września 2006 Taki mam dzisiaj: Kokop, nie wstawiaj takich fotek, bo zaczynam się ślinić :oops: :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1989 Napisano 29 Września 2006 Może być ciekawy, jak mi się uda, jutro strzelę fotkę swojego na Liberty, a co powiesz na te?http://www.timefactors.com/rhino.htm terefere - musiałeś pokazywać?? właśnie zamówiłęm pomarańczowego idę spać zanim większych strat na karcie kredytowej narobię.... no i dzisiaj doszedł - jakościowo jest re-we-la-cja, zamontowałem do monstera - nawet się ładnie komponuje z tarczą - zdjęć nie zrobię bo mi go żona zabrała 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #1990 Napisano 29 Września 2006 eye_lip Chetnie moge ci pomoc w osuszeniu slinotoku Pisz co sni ci sie po nocach. A postaram sie zrealizowac meXy: on ma logo. Jak popatrzysz przy lewym uchu na dole. To zobaczysz. Fota kiepska. Zrobie lepsze. To bedzie lepiej widac 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zbigniewS #1991 Napisano 30 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1992 Napisano 30 Września 2006 zdjęcia nie widać, ale bardzo ten zegarek lubię !!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zbigniewS #1993 Napisano 30 Września 2006 :cry: nie wiem.....u mnie widac :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zbigniewS #1994 Napisano 1 Października 2006 OK jeszcze raz :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #1995 Napisano 1 Października 2006 Teraz widać. Świetne zdjęcie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zbigniewS #1996 Napisano 1 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #1997 Napisano 2 Października 2006 a ja mam taką[/url] 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #1998 Napisano 2 Października 2006 a i jeszcze taki 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1999 Napisano 3 Października 2006 od paru dni... ...na przemian,do czarnej roboty...czarny :oops: :wink: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #2000 Napisano 5 Października 2006 witam, po kilkumiesięcznej przerwie w pisaniu dzisiaj zegarek z przełomu wieków - nawiasem mówiąc mój jedyny kwarc w kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach