bert69 279 #68426 Napisano 10 Sierpnia 2014 @bert69narobiłeś zamieszania tym Orisem, dawno żaden zegarek nie zaciekawił tylu forumowiczy. Robi wrażenie, gratulacje. Mam go od jakiegoś czasu i jest to mój ulubiony zegar 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stalowy 645 #68427 Napisano 10 Sierpnia 2014 Weekendu ciąg dalszy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaczo 2 #68428 Napisano 10 Sierpnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1378 #68429 Napisano 10 Sierpnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1434 #68430 Napisano 10 Sierpnia 2014 Mam go od jakiegoś czasu i jest to mój ulubiony zegar Tak więc proponuję żebyście zrobili galerię tego zegarka w różnych warunkach myślę, że dużo forumowiczów z chęcią go poogląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #68431 Napisano 10 Sierpnia 2014 Weekendu ciąg dalszy: Ciekawy Timex, co to za model? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stalowy 645 #68432 Napisano 10 Sierpnia 2014 Ciekawy Timex, co to za model?T2N812ZA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #68433 Napisano 10 Sierpnia 2014 U mnie znowu ten 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 7107 #68434 Napisano 10 Sierpnia 2014 Tak jak nie przepadam za Rolexami na pasku, tak muszę przyznać, że ten Twój SUB Irek całkiem nieźle się prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #68435 Napisano 10 Sierpnia 2014 Dzięki Jędrzej, do tego pasuje, ale do nowego modelu bym paska niezalozyl 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #68436 Napisano 10 Sierpnia 2014 W jakim celu umieszczasz tutaj zdjęcie tego czegoś co ma udawać Panerai? No bo chwalić to się tu nie ma czym, więc chyba masz jakiś inny cel. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #68437 Napisano 10 Sierpnia 2014 Kiedyś na ręce (w temacie zielonego Orisa z poprzedniej strony ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1137 #68438 Napisano 10 Sierpnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1008 #68439 Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) W jakim celu umieszczasz tutaj zdjęcie tego czegoś co ma udawać Panerai? No bo chwalić to się tu nie ma czym, więc chyba masz jakiś inny cel.A czy to jest watek do chwalenia sie, czy pokazywania co sie ma na nadgarstku? Ten zegarek czerpie z Pama jak i Steinhart z Rolka, Epos z Omegi itd itp. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #68440 Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) A czy to jest watek do chwalenia sie, czy pokazywania co sie ma na nadgarstku? Ten zegarek czerpie z Pama jak i Steinhart z Rolka, Epos z Omegi itd itp.Tylko, że ten zegarek używa (o ile się nie mylę) zastrzeżonych znaków i tu jest problem. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1008 #68441 Napisano 10 Sierpnia 2014 W tym wypadku mi to wcale nie przeszkadza. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielot 9 #68442 Napisano 10 Sierpnia 2014 Na koniec weekendu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #68443 Napisano 10 Sierpnia 2014 A czy to jest watek do chwalenia sie, czy pokazywania co sie ma na nadgarstku? Ten zegarek czerpie z Pama jak i Steinhart z Rolka, Epos z Omegi itd itp.A w jakim celu, pokazujesz to co masz na nadgarstku? MM jest na czarnej liście, bo jest konkretnie zerżnięty, a nie podobny. W tym wypadku mi to wcale nie przeszkadza. A jakie to ma znaczenie? 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1378 #68444 Napisano 10 Sierpnia 2014 W jakim celu umieszczasz tutaj zdjęcie tego czegoś co ma udawać Panerai? No bo chwalić to się tu nie ma czym, więc chyba masz jakiś inny cel. Dziękuję za zainteresowanie moim skromnym zegarkiem Na tarczy wyraźnie widać napis Marina Militare.Jeśli ktoś tego nie może odczytać wystarczy kliknąć na zdjęcie by uległo powiększeniu.Każdy może tu pokazać swój zegarek więc i ja też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1008 #68445 Napisano 10 Sierpnia 2014 A w jakim celu, pokazujesz to co masz na nadgarstku? MM jest na czarnej liście, bo jest konkretnie zerżnięty, a nie podobny. A jakie to ma znaczenie?Tak jak i wiele zegarkow na tym forum jest konkretnie zerznietych. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #68446 Napisano 10 Sierpnia 2014 Tak jak i wiele zegarkow na tym forum jest konkretnie zerznietych.Nie używają znaków towarowych i tym nie łamią prawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #68447 Napisano 10 Sierpnia 2014 Kurcze, ale czy ludzie nie boicie się pokazywać tych podróbek tutaj? Przecież to karalne. Zobaczy nie ten co trzeba, albo ktoś podeśle nie temu co trzeba i można mieć kłopoty. Można też powiedzieć, że przesadzam i pewnie nikt nikomu nic nie zrobi, ale 100% pewności nie można mieć i ja gdyby dopuścił się zakupu podróbki to:1. umarł bym ze wstydu,2. gdybym cudem przeżyłto bym nikomu tego nie pokazywał, a szczególnie nie na takim forum gdzie wielu producentów może mieć swoich szpiegów. Nie wiem, czy mnie pamięć nie myli ale chyba na WUS kiedyś był przypadek, że ktoś konkretnie się naraził i miał z tego powodu kłopoty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #68448 Napisano 10 Sierpnia 2014 Każdy może tu pokazać swój zegarek więc i ja też.To nie jest prawda, ale ja przecież nie zakazuję, tylko dziwi mnie motyw, bo tak jak napisałem uważam, że chwalić się w tym wypadku nie ma czym. Tak jak i wiele zegarkow na tym forum jest konkretnie zerznietych.W ten sposób to można by powiedzieć, ze wszystkie samochody są zerznięte jedne z drugich, bo wszystkie są podobne do siebie, ale nie o takie podobieństwo tu chodzi tylko o modele zegarków zerżniętych z innych konkretnych zegarków. MM jest tu ewidentnym przykładem takiego modelu. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 5287 #68449 Napisano 10 Sierpnia 2014 Ale za to fajne, artystyczne ujęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1008 #68450 Napisano 10 Sierpnia 2014 Steinhart GMT pepsi i Rolek Pepsi? Watek kiedys wiele razy poruszany na zagranicznych forach. Teraz wlasciwie nie spotykam nigdzie, by ktos komentowal lub zabranial MM. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach