Gość tessio #2476 Napisano 6 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonic 1 #2477 Napisano 6 Grudnia 2006 Ale ładna :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #2478 Napisano 6 Grudnia 2006 Tessio:Omega PO ubrana w Hirsch Liberty ( brąz) ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2479 Napisano 6 Grudnia 2006 Tak liberty, jasno brązowy, nie pamiętam jak dokładnie nazywa się u nich ten kolor. Napiszę za mabokiem - ten pasek jest stworzony do PO :wink: Niestety moja Omega ma rozstaw uszu 20 mm i o super paskach można zapomnieć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #2480 Napisano 6 Grudnia 2006 dziś zeno w hirschu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 860 #2481 Napisano 6 Grudnia 2006 Tak liberty, jasno brązowy, nie pamiętam jak dokładnie nazywa się u nich ten kolor. Napiszę za mabokiem - ten pasek jest stworzony do PO :wink: Niestety moja Omega ma rozstaw uszu 20 mm i o super paskach można zapomnieć... Czy PO 45mm ma rozstaw uszu 22mm? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2482 Napisano 6 Grudnia 2006 Z tego co się orientuję - tak, a myślałem że rozstaw jest taki sam w obu i dlatego wyszedłem w sklepie na głupola... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2483 Napisano 6 Grudnia 2006 dziś zeno w hirschu piękny, elegancki zegarek w stylu brequetowskim.lubię takie spolaryzowanie kalendarza (day-date) - tarcza zachowuje wtedy równowagę.szkoda tylko, że dzien tygodnia po niemiecku :wink: (jak to strasznie brzmi :twisted: ).a i ..... koronka super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 860 #2484 Napisano 6 Grudnia 2006 Z tego co się orientuję - tak, a myślałem że rozstaw jest taki sam w obu i dlatego wyszedłem w sklepie na głupola... :wink: OK, dzieki, dobrze wiedziec :wink: Sam myslalem, ze oba maja 22. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #2485 Napisano 6 Grudnia 2006 Pięknie się komponuje ze wszystkimi sweterkami :wink: powiedz no jeszcze jak pasuje do krótkich spodenek? :wink: ...tak w ogóle to spóźnione gratulacje, jest wspaniała. 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2486 Napisano 6 Grudnia 2006 Ostatnio w krótkich rzadko chodzę :wink: Dzięki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2487 Napisano 6 Grudnia 2006 Tessio, taka rewelacyjna Omega, a Ty chcesz ją sprzedać... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #2488 Napisano 6 Grudnia 2006 tessio, zapodaj jej takiego czarnucha:http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/deepPop/hd3.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2489 Napisano 6 Grudnia 2006 Tessio, taka rewelacyjna Omega, a Ty chcesz ją sprzedać... .... i kupić stoper :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2490 Napisano 6 Grudnia 2006 Tessio, taka rewelacyjna Omega, a Ty chcesz ją sprzedać... .... i kupić stoper :mrgreen: Stopera jeszcze nie miałem :twisted: Maro, na razie noszę i jeśli nie sprzedam, to napewno Łukaszu dokupię jeszcze jakieś paski :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2491 Napisano 6 Grudnia 2006 A do mnie dzisiaj mikołaj przyszedł 8) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2492 Napisano 6 Grudnia 2006 ja pier..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pokaz jeszcze dekiel to juz zupelnie zejde!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2493 Napisano 6 Grudnia 2006 Wieczorem będzie więcej zdjęć, ale dekle ma dwa - jeden ze szkiełkiem, drugi lity. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2494 Napisano 6 Grudnia 2006 Wieczorem będzie więcej zdjęć, ale dekle ma dwa - jeden ze szkiełkiem, drugi lity. siostro dosercowo adrenalinę poproszę :shock: świetny, gratulacje! mik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2495 Napisano 6 Grudnia 2006 Nie mam już do Ciebie Klaudiusz słów... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #2496 Napisano 6 Grudnia 2006 Parafrazując znany dowcip...Anglik:- Wonderful!Niemiec:- Das ist wunderbar!Rosjanin:- Prikrasny!Polak (czyli patrzę i stwierdzam...):- K***a, ja p******e! Przyjmij gratulacje. Wspaniały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #2497 Napisano 6 Grudnia 2006 :shock: :shock: :shock: Fenomenalny, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2498 Napisano 6 Grudnia 2006 sliczny :shock: fotki, fotki! PS Szkoda, ze nie z czarnym cyferblatem 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 2 #2499 Napisano 6 Grudnia 2006 Ech. Ja już z nim nie mogę Klaudiusz Ty pewnie masz pokój specjalnie do trzymania zegarków 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24158 #2500 Napisano 6 Grudnia 2006 (...)...aaa ee :| podoba mi się.. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach