Pawel2499 147 #79551 Napisano 5 Lutego 2015 Ale z rekina już bardziej Założyć rekina do divera to prawię jakby zwrócić mu wolność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #79552 Napisano 5 Lutego 2015 Założyć rekina do divera to prawię jakby zwrócić mu wolność Rekinowi to już wszystko jedno . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #79553 Napisano 5 Lutego 2015 Diver na skórze z założenie brzmi dziwnie ale w niektórych przypadkach wygląda dobrze...nie są to niestety współczesne Omegi. No i nie każda skóra się nada..............świetne połączenie............podobają mi się vintage R na paskach, nato z końskiego zadu..........dziś tak tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4442 #79554 Napisano 5 Lutego 2015 cosiek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26984 #79555 Napisano 5 Lutego 2015 "5" się odkleiła temu zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #79556 Napisano 5 Lutego 2015 A nie "Grand"? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4442 #79557 Napisano 5 Lutego 2015 jeśli już to "B" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 7982 #79558 Napisano 5 Lutego 2015 Nie mogło być inaczej 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #79559 Napisano 5 Lutego 2015 Od kilku dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 644 #79560 Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) ... a ja tam jednak głosuję na divera na skórze. ..bo przecież głosuję na siebie ( z myślą że moje jest najmojsze ).. a przy okazji taki właśnie teraz na nadgarstku: p.s. Zdjęcie z przed miesiąca Edytowane 5 Lutego 2015 przez leoric 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #79561 Napisano 5 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4049 #79562 Napisano 5 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W1_PAPA 0 #79563 Napisano 5 Lutego 2015 Witam wszystkich, jestem tu nowy i chciałem pokazać co dziś mam na ręku bo po kilku miesiącach poszukiwań w końcu zakupiłem to czego szukałem. Mój Seamaster dołączy do małej, rodzinnej kolekcji Omegi. Uzupełni ją kolejną linią obok de ville i constellation choć będzie "młodzieniaszkiem" i pierwszym automatem. Czekam na opinię i ile za taki zegarek warto zapłacić w tak dobrym jak mi się wydaje stanie. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W1_PAPA 0 #79564 Napisano 5 Lutego 2015 Na pierwszy rzut oka nie wydaję mi się aby była w stanie oryginalnym (tzn. ma odnawianą kopertę, bransoletę).Skoro już zakupiłeś, to chyba wiesz ile zapłaciłeś? A jeśli Ci się 'pomyliło' i nie wiesz czy chcesz kupić czy sprzedać, to wiedz, że tu nikt nie wycenia zegarków. Sprawdź na portalach aukcyjnych i chrono24.com i się dowiesz jakie są ceny ofertowe.Po pierwszym poscie widze ze trzeba wazyc tu kazde slowo i nie ma zartow ;-) atmosfera odpowiedzi dosc nieprzyjemna no ale kazdy moze miec gorszy dzien. Zapamietam na zawsze - tu nikt nie wycenia zegarkow. Wracajac jednak do tematu.. zegarek jest z 2008 roku. NIe przetrwalby w takim stanie? Jesli byl odnawiany to jest minus ? Pytam bo sie nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #79565 Napisano 5 Lutego 2015 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq_m 2212 #79566 Napisano 5 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80971 #79567 Napisano 5 Lutego 2015 Witam wszystkich, jestem tu nowy i chciałem pokazać co dziś mam na ręku bo po kilku miesiącach poszukiwań w końcu zakupiłem to czego szukałem. Mój Seamaster dołączy do małej, rodzinnej kolekcji Omegi. Uzupełni ją kolejną linią obok de ville i constellation choć będzie "młodzieniaszkiem" i pierwszym automatem. Czekam na opinię i ile za taki zegarek warto zapłacić w tak dobrym jak mi się wydaje stanie. Pozdrawiam Na wstępie pogratuluję zakupu, taka omega tylko z niebieską tarczą i bezelem jest celem moich poszukiwań.Jak już poinformował kolega Xpovoc na tym forum nie wycenia się zegarków. Zresztą cena używanego zegarka zależy od wielu składników: stan zegarka (wszelkie rysy, odnawianie), możliwość udokumentowania oryginalności, kompletność boxu, to wszystko ma znaczenie i może zwielokrotnić cenę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 570 #79568 Napisano 5 Lutego 2015 Niebieska tarcza w tym modelu, to jest chyba tylko electric blue. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #79569 Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Po pierwszym poscie widze ze trzeba wazyc tu kazde slowo i nie ma zartow ;-) atmosfera odpowiedzi dosc nieprzyjemna no ale kazdy moze miec gorszy dzien. Zapamietam na zawsze - tu nikt nie wycenia zegarkow. Wracajac jednak do tematu.. zegarek jest z 2008 roku. NIe przetrwalby w takim stanie? Jesli byl odnawiany to jest minus ? Pytam bo sie nie znam. A nie kupiles czasem na alledrogo od ALLGROS? Bo widzialem, ze mieli taka wystawiona. Odpowiedz nie tyle nieprzyjemna co rzeczowa. Kupiles zegarek znasz wiec cene jaka zaplaciles i nie ma co teraz bawic sie w wyceny. Odnawianie samo w sobie zle nie jest (jezeli zrobione bylo fachowo, najlepiej przoprzez serwis fabryczny). Nie masz natomiast pojecia jak zegarek wygladal wczesniej, po jakich jest przejsciach itp. i to jest dla mnie zawsze minus. Edytowane 5 Lutego 2015 przez maze123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79570 Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Po pierwszym poscie widze ze trzeba wazyc tu kazde slowo i nie ma zartow ;-) atmosfera odpowiedzi dosc nieprzyjemna no ale kazdy moze miec gorszy dzien. Zapamietam na zawsze - tu nikt nie wycenia zegarkow. Wracajac jednak do tematu.. zegarek jest z 2008 roku. NIe przetrwalby w takim stanie? Jesli byl odnawiany to jest minus ? Pytam bo sie nie znam.Regulamin jest od tego aby go przeczytać i się stosować a nie odfajkować,że się przeczytało. Gdybyś go przeczytał to byś wiedział,że forum nie prowadzi wyceny-mu tu jesteśmy na to wyczuleni,a reakcja kolegi była normalna i nie niemiła jak to określiłeś.Co do stanu to widać nie fachowe odświeżenie koperty tzn. szlify nie są w odpowiednim kierunku,ich faktura jest inna niż stosowana przez Omegę . Edytowane 5 Lutego 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W1_PAPA 0 #79571 Napisano 5 Lutego 2015 A nie kupiles czasem na alledrogo od ALLGROS? Bo widzialem, ze mieli taka wystawiona. Odpowiedz nie tyle nieprzyjemna co rzeczowa. Kupiles zegarek znasz wiec cene jaka zaplaciles i nie ma co teraz bawic sie w wyceny. Odnawianie samo w sobie zle nie jest (jezeli zrobione bylo fachowo, najlepiej przoprzez serwis fabryczny). Nie masz natomiast pojecia jak zegarek wygladal wczesniej, po jakich jest przejsciach itp. i to jest dla mnie zawsze minus.Tak kupilem od ALLGROS i przypuszczalem ze byl odnowiony. jednak inne egzemplarze ktore bralem pod uwage mialy zawsze solidnie porysowany bezel, ten byl czysty. Spotkalem sie z tym sprzedawca, ma kilka ciekawych zegarkow ktore wisza chyba na alledrogo. Otworzyl przy mnie mechanizm, pogadalismy, wzbudzil moje zaufanie i mysle ze dobrze trafilem. Dzieki za odpowiedz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #79572 Napisano 5 Lutego 2015 Tak kupilem od ALLGROS i przypuszczalem ze byl odnowiony. jednak inne egzemplarze ktore bralem pod uwage mialy zawsze solidnie porysowany bezel, ten byl czysty. Spotkalem sie z tym sprzedawca, ma kilka ciekawych zegarkow ktore wisza chyba na alledrogo. Otworzyl przy mnie mechanizm, pogadalismy, wzbudzil moje zaufanie i mysle ze dobrze trafilem. Dzieki za odpowiedz Zegarek jest OK. Sprzedawca solidny. Cena z tego co pamietam byla adekwatna takze tylko cieszyc sie nowym nabytkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B4rtek 2 #79573 Napisano 5 Lutego 2015 Nowy nabytek od Kolegi Mateusza:) Serdeczności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #79574 Napisano 5 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 283 #79575 Napisano 5 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach