Pawel2499 148 #91551 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) DSCF8207.JPG Marek gdybym nie widział tej Omegi na żywo to oglądając Twoją fotę nie uwierzyłbym że to taki ładny zegarek, edit:jeśli wieczór Taga to ja zgłaszam swojego Edytowane 16 Lipca 2015 przez Pawel2499 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #91552 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki Marek Niestety zeszło mi zupełnie ciśnienie na zegarki, pozbywam się pomału bez pośpiechu swojej kolekcji, życiowy zakręt odebrał mi niestety radość z ich posiadania...Głowa do góry, będzie dobrze @PiTT bardzo fajne zdjęcie Edytowane 16 Lipca 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #91553 Napisano 16 Lipca 2015 Troszkę się AR przybrudził... Ale i na motocyklu daje radę 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #91554 Napisano 16 Lipca 2015 @ASTRALNie pytam jaki powód , bo musi być poważny skoro tak znaczący wpływ i taka decyzja. Może się jednak coś pozytywnego pojawi za tym "zakrętem". Czas daje dystans i szansę, nieraz. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #91555 Napisano 16 Lipca 2015 @ASTRALtrzymam kciuki za "wyjście na prostą". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #91556 Napisano 16 Lipca 2015 Cezar i jak wrażenia . Swego czasu zastanawiałem sie nad któraś z wersji tego modelu Archimede. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 325 #91557 Napisano 16 Lipca 2015 ASTRAL, jeśli tylko można jakoś wesprzeć.... Wieczór pod znakiem Tag Heuer Czekamy na więcej..... Bardzo proszę: 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91558 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Marek gdybym nie widział tej Omegi na żywo to oglądając Twoją fotę nie uwierzyłbym że to taki ładny zegarek, edit:jeśli wieczór Taga to ja zgłaszam swojego znaczy fota slaba? :Dhihi Edytowane 16 Lipca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #91559 Napisano 16 Lipca 2015 widziałem w na nieformalnym piątkowym piwku, a fota nie tyle co słaba tylko po prostu tragiczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91560 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 16 Lipca 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 7106 #91561 Napisano 16 Lipca 2015 Głowa do góry, będzie dobrze@PiTT bardzo fajne zdjęcie @ASTRALNie pytam jaki powód , bo musi być poważny skoro tak znaczący wpływ i taka decyzja. Może się jednak coś pozytywnego pojawi za tym "zakrętem". Czas daje dystans i szansę, nieraz. @ASTRALtrzymam kciuki za "wyjście na prostą". ASTRAL, jeśli tylko można jakoś wesprzeć.... Bardzo proszę:Dzięki Koledzy za dobre słowo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #91562 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Co prawda nie jest to Rolex ale jest ok @Astral Powodzenia w.szybkim rozwiązaniu problemów, poza tym mi osobiście też mija szajba zegarkowa, niedługo zostanie mi tylko 5513 I jeszcze cos może od odwiecznego number2, czyli omega PO Edytowane 16 Lipca 2015 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #91563 Napisano 16 Lipca 2015 Co prawda nie jest to Rolex ale jest ok @AstralPowodzenia w.szybkim rozwiązaniu problemów, poza tym mi osobiście też mija szajba zegarkowa, niedługo zostanie mi tylko 5513 I jeszcze cos może od odwiecznego number2, czyli omega POIrek, jakby ta szajba minęła zupełnie i chciałbyś sprzedać 5513 to jestem pierwszy w kolejce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #91564 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) widziałem w na nieformalnym piątkowym piwku, a fota nie tyle co słaba tylko po prostu tragiczna Jednym Pan Bog daje talent do robienia ladnych zdjec... innym daje pooprostu ladne zegarki Edytowane 16 Lipca 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #91565 Napisano 16 Lipca 2015 Irek, jakby ta szajba minęła zupełnie i chciałbyś sprzedać 5513 to jestem pierwszy w kolejce Passero, myślę, że jesteś mniej więcej dziewięćset trzynasty w tej kolejce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #91566 Napisano 16 Lipca 2015 Jednym Pan Bog daje talent do robienia ladnych zdjec... innym daje pooprostu ladne zegarki 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #91567 Napisano 16 Lipca 2015 Passero, myślę, że jesteś mniej więcej dziewięćset trzynasty w tej kolejce... Widzę, że komitet kolejkowy czuwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #91568 Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Stare sie nie licza Jednym Pan Bog daje talent do robienia ladnych zdjec... innym daje pooprostu ladne zegarki Musimy sie tak pocieszac, bo mnie i Cook'a, aparaty chyba nie lubia Dorian nas zdradzil. bo robi coraz lepsze zdjecia...wstyd Edytowane 16 Lipca 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #91569 Napisano 16 Lipca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #91570 Napisano 16 Lipca 2015 Cezar i jak wrażenia . .....Niezmiennie te same Jest świetny Mam już ten model trzeci raz. Tym razem na bransolecie i z ruchomym bezelem...I mam nadzieję ponosić 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #91571 Napisano 16 Lipca 2015 Jak z ruchomym, to jest wersja z nieruchomym bezelem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1393 #91572 Napisano 16 Lipca 2015 @ASTRAL, trzymaj sie tam :-)Tylko zbyt pochopnie nie dzialaj, bo zakret sie wyprostuje, a Ty bedziesz godzine na komorce sprawdzal ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #91573 Napisano 16 Lipca 2015 Jak z ruchomym, to jest wersja z nieruchomym bezelem ?Oczywiście Z tego co wiem, obecne w naszym środowisku w Polsce są dwa egzemplarze...Mój obecny i obecny kiedyś Ten obecny kiedyś ma bezel klejony na stałe i jako taki nie spełnia swojego zadania przy gotowaniu jajek i parzeniu herbaty Natomiast z aktualnie posiadanym egzemplarzem obie te możliwości są do zrealizowania.A więc spełnia warunki, jakie ma założone jako zegarek codzienny 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mordaf 28 #91574 Napisano 17 Lipca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #91575 Napisano 17 Lipca 2015 Dzisiaj od rana. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach