Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Mariusz jak Ty zrobisz fotkę to po prostu nie wierze własnym oczom, a myślałem że GMTII nie może mieć lepszych niż w Twojej galerii! 

Dzięki Pawełku :)

Dzisiaj sprzatanie konfetti w samochodzie po wczorajszej imprezie na Times Square

Robert, fajny zegarek a i sprzęty macie zacne w NYPD :)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj sprzatanie konfetti w samochodzie po wczorajszej imprezie na Times Square

IMG_20160101_232954_zps6fa9uhd6.jpg

Twój temat "Czy warto wracac do Polski" niestety już zamknięty.

-Nim odejdziesz na emeryturę, mam prośbę, żebyś zdjęcia swoich zegarków robił na tle NYC - z ciekawą panoramą! (jak kogoś będzie to wkurzało to już jego problem, polskie forum więc zagraniczne zdjęcia tylko je urozmaicą)

- Dzieci zawsze marzą o tym, żeby zostać strażakiem, policjantem... Co obiektywnie powiesz dziecku ze swojej rodziny. Warto realizować swoje marzenia - sen o policjancie i to w wydaniu USA, czy jednak praca Cię przemieliła i wypluła z szarpanymi nerwami i zdrowiem ?

- jaka była twoja droga do zostania policjantem w NYC ? (może gdzieś już pisałeś, ale ja nie pamiętam)

Dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebak, fajna fota  :)

Fajne zdjęcie :)

Dziękuję! :)

Rolex i zdjęcie doskonałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku niech cieszy Zenith jak najdłużej. Do Ciebie dużo bardziej pasuje. Było bardzo sympatycznie:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duże macie te konfetti, jak wszystko w USiA ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję! :)

Rolex i zdjęcie doskonałe.

Ja również dziękuję :)

...bez zmian :D

DSC_3556.jpg

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że Rolex tylko na zdjęciach tak wygląda:)

Tisell Klub Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj rządzisz. Wiesz co dobre ;)

Jeśli to do mnie to bardzo dziękuję ;)

Szkoda że Rolex tylko na zdjęciach tak wygląda:)

Nie tylko.... ;)

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, też masz ładny zegarek Mariuszu ;) (w końcu co mam napisać, sam mam kopię Rolka w wersji Steinharta).

Jednak ja bardziej oczarowany jestem uskrzydlonym B.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po raz pierwszy na forum i ja pokażę dzisiejszy   Citizen Promaster Land BM6401-07E

post-67722-0-27693700-1451736241_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, też masz ładny zegarek Mariuszu ;) (w końcu co mam napisać, sam mam kopię Rolka w wersji Steinharta).

Jednak ja bardziej oczarowany jestem uskrzydlonym B.

Colt to bez dwóch zdań świetny zegar

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie klasyk od Casio :) 1995 rok9c2c6b743707f35831348d7cc591930f.jpg

Napisałem z MEIZU MX4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się podłączę...

Bardzo urodziwe Seiko  :rolleyes:

Czy masz kalendarz na 2016 rok? Jeśli jeszcze nie to możesz nabyć kalendarz klubowy  :) http://zegarkiclub.pl/forum/topic/120756-kalendarz-na-2016-rok/page-8?do=findComment&comment=1623189

zostały tylko 2 biurkowe i 10 ściennych!

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twój temat "Czy warto wracac do Polski" niestety już zamknięty.

-Nim odejdziesz na emeryturę, mam prośbę, żebyś zdjęcia swoich zegarków robił na tle NYC - z ciekawą panoramą! (jak kogoś będzie to wkurzało to już jego problem, polskie forum więc zagraniczne zdjęcia tylko je urozmaicą)

- Dzieci zawsze marzą o tym, żeby zostać strażakiem, policjantem... Co obiektywnie powiesz dziecku ze swojej rodziny. Warto realizować swoje marzenia - sen o policjancie i to w wydaniu USA, czy jednak praca Cię przemieliła i wypluła z szarpanymi nerwami i zdrowiem ?

- jaka była twoja droga do zostania policjantem w NYC ? (może gdzieś już pisałeś, ale ja nie pamiętam)

DziękujęZachecam juz teraz mojego syna do pracy w Policji (ma dopiero 8 lat), tylko poza Nowym Jorkiem, w jakiejs malej miescinie, (pracy mniej i duzo spokojniej). Po prawie 19 latach mam dosyc Nowego Jorku, pewnie dlatego ze wiekszosc czasu spedzam w niezbyt przyjemnych dzielnicach i obcuje z niezbyt przyjemnymi ludzmi.

Przyjechalem do stanow po liceum w Gdansku, tutaj poszedlem na studia.Po 2 latach studiow zdalem egzamin do policji i kiedy otrzymalem obywatelstwo poszedlem do Akademi Policyjnej ktora trwa okolo 8 miesiecy - sa w niej tylko 4 przedmioty : prawo, nauki policyjne, nauki spoleczne i WF. Bylem Policjantem przez 5 lat, zdalem egzamin na Sierzanta, ktorym bylem przez prawie 9 lat, zdalem egzamin na Porucznika, ktorym jestem of Grudnia 2011 roku, a przyszly rok bedzie ostatni, poniewaz bede mial przepracowane 20 lat. Zone poznalem w PL i sprowadzilem tutaj, mamy 2 dzieci i zobaczymy gdzie nas losy poniosa..., na koniec pare zdjec z mojego garazu:

IMAG0690_zps46v91rzm.jpg

IMAG0685_zps8imd1mxo.jpg

IMAG0679_zps6drqx127.jpg

IMAG0639_zpsetk3js8u.jpg

a to ulubieniec mojego syna, ktory uwielbia tym czolgiem jezdzic...

IMAG0631_zpsapxtgusg.jpg

Edytowane przez Robnyc

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi