Gość GCE #117851 Napisano 5 Sierpnia 2016 Paweł - piękne Milano - "nowość"? Masz piękniejszego "A". I to w stali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #117852 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kb24 #117853 Napisano 5 Sierpnia 2016 Wysłane ze stacjonarnego przy użyciu Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #117854 Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Ładne masz buty bo zegarek badziewie....P.S sznurowki na stale czy za kazdym razem wiązesz? Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #117855 Napisano 5 Sierpnia 2016 Masz piękniejszego "A". I to w stali Fakt ale "Twój" to V cośtam cośtam ;-) Milano też mam ale nie taki " ładny" jak Pawła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GCE #117856 Napisano 5 Sierpnia 2016 Varldsmastarur ojtamojtam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kb24 #117857 Napisano 5 Sierpnia 2016 Ładne masz buty bo zegarek badziewie....P.S sznurowki na stale czy za kazdym razem wiązesz?Ufff... powiedział....Co do zegarka... nie każdemu musi się podobać :-) Wysłane ze stacjonarnego przy użyciu Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #117858 Napisano 5 Sierpnia 2016 Nie kumam czego tak przeżywacie koleś się cieszy i tyle, 5 postów dziennie i co. Bo jak byłby zegar za 100k zł to krytyki by nie było mniemam. Ostatnio fotki ze stopami oburzaly kiedyś wcześniej opis dodawany automatycznie z jakiego telefonu była fotka dodana co będzie dalej. no nie kumam, jakaś zbiorowa akcja się zrobiła Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaMożna się cieszyć każdym , nawet kopiującym jota w jotę PP " chińczykiem" ale jak się zaczyna swoją radość na forum miłośników zegarków w wątku " oryginału" od wniosku że właściwie Kisiel jest lepszy od tegoż oryginału i dodaje różne sugestie nt posiadaczy oryginału a później katuje tę samą zdartą płytę we wszytkich możliwych wątkach to ...tak właśnie się kończy. Winy szukałbym raczej w autorze tych jak ktoś to nazwał " antymarketingowych" zabiegów a nie w nieszczęsnym Kisielu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #117859 Napisano 5 Sierpnia 2016 Jaro, Ty łobuzie! G E N I A L N Y zegar kupiłeś!!! Pisz szybko na PW/tel kiedy się spotkać na kawę możemy Gratuluje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
horo-expat 13 #117860 Napisano 5 Sierpnia 2016 Kuba Libre! Cuervo Y Sobrinos!Nowy pasek...wesołego weekendu: Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #117861 Napisano 5 Sierpnia 2016 No i koszula też Libre ! Wesołego ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
horo-expat 13 #117862 Napisano 5 Sierpnia 2016 No i koszula też Libre ! Wesołego ;-)Podobno Japoński wzór, ale na piątek musi być trochę weselsza i sportowa. W końcu za pare godzin jest uroczystość w Rio, wiec trzeba się dostosować. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 575 #117863 Napisano 5 Sierpnia 2016 @Bugs - gratki A u mnie taki, ale niestety nie na długo ..........................szkoda go do piasku i słonej wody No wreszcie! Gratulacje raz jeszcze. Najladniejsze chrono niesamowicie kozacki zegarek. Uwielbiam ten model. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #117864 Napisano 5 Sierpnia 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 247 #117865 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tarant3 #117866 Napisano 5 Sierpnia 2016 Robi się już zielony, czy poczeka do wiosny ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1062 #117867 Napisano 5 Sierpnia 2016 @Bugs - gratki A u mnie taki, ale niestety nie na długo ..........................szkoda go do piasku i słonej wody Mariusz, raz jeszcze gratuluję, świetny wybór 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tarant3 #117868 Napisano 5 Sierpnia 2016 I się (k...a) nie zamkną. A tu już ciemna noc, północ tuż tuż.Electa była dzisiaj ze mną w pracy. Minimum 100 lat na służbie, szczęście że już latać nie musi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 247 #117869 Napisano 5 Sierpnia 2016 Robi się już zielony, czy poczeka do wiosny ?Juz go troche lapie, musze to jakos przyspieszyc bo do wiosny daleko. 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #117870 Napisano 5 Sierpnia 2016 Dziś od rana do wieczora dzień z Vratislavią PS.Faktycznie trochę smutno wyglądają te dyskusje na w sumie głównym wątku całego forum, a do tego zatytułowanym "Jaki zegarek masz na ręku". 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #117871 Napisano 5 Sierpnia 2016 No wreszcie! Gratulacje raz jeszcze. Najladniejsze chrono niesamowicie kozacki zegarek. Uwielbiam ten model.To prawda, jest piękny Chorowałem na niego od momentu kiedy widziałem go u Ciebie dawno temu i tak już zostało;)Dzięki:)Mariusz, raz jeszcze gratuluję, świetny wybór Dzięki Karol:) 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #117872 Napisano 5 Sierpnia 2016 Dobranoc;) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #117873 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #117874 Napisano 6 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapeteusz 4 #117875 Napisano 6 Sierpnia 2016 WTF? To ty masz jakieś inne zegary oprócz casio? (Nawet myślałem że same g-shock) Zdjęcie jak zawsze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach