Krzysiek16 49 #117776 Napisano 5 Sierpnia 2016 A co,Tissel takich nie ma?Nie, Tissel nie ma indeksów z białego złota, nie ma takiej potrzeby bo Tissel nie jest dla snobów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #117777 Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie, Tissel nie ma indeksów z białego złota, nie ma takiej potrzeby bo Tissel nie jest dla snobów.Tisell jest dla miłośników podróbek - za tysiaka mają coś co udaje takie za 30tyś - gdyby miał złote indeksy musiałby kosztować ponad tysiaka i byłby u tych miłośników spalony Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 903 #117778 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28598 #117779 Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie, Tissel nie ma indeksów z białego złota, nie ma takiej potrzeby bo Tissel nie jest dla snobów.Dokładnie, nie ma tez ładnego pudełka, serwisu, szklanego budynku i wczasów nad gruszą dla swoich pracujących na czarno pracowników - to wszystko jest dla kasiastych frajerów Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #117780 Napisano 5 Sierpnia 2016 Skończcie to trollowanie o kisielu bo się odechciewa tu zaglądać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 29991 #117781 Napisano 5 Sierpnia 2016 Guten Tag Guten Tag 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #117782 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #117783 Napisano 5 Sierpnia 2016 Oj budzi emocje skubany,oj budzi Taki brzydal a ponad 15tys. wejść w Klubie "Kisiela" 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #117784 Napisano 5 Sierpnia 2016 Kilka słów o Rolex-Tisell. Posiadacze Roleksów zachowujecie się bardzo dziwnie. Wasz zegarek stał się idolem. A z idolami jest tak że się ich naśladuje. I to tworzy ich wielkość. A wy się obrażacie na firmy gloryfikujące pozycję waszego zegarka. Ten Rolex jest kultowy nie dlatego że jakaś celebrytka robiła rękodzieło swojemu facetowi z nim na ręku i film rzuciła do sieci. Oburzacie się gdy widzicie dzieciaka udającego Lewandowskiego? Lewandowski się cieszy że jest naśladowany! Myślę że Rolex miałby problem gdyby to zrobiła firma o podobnej pozycji. Proszę więc trzymajcie fason odpowiedni do zegarka który nosicie i dajcie innym się nacieszyć namiastką waszego zegarka. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #117785 Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Kilka słów o Rolex-Tisell. Posiadacze Roleksów zachowujecie się bardzo dziwnie. Wasz zegarek stał się idolem. A z idolami jest tak że się ich naśladuje. I to tworzy ich wielkość. A wy się obrażacie na firmy gloryfikujące pozycję waszego zegarka. Ten Rolex jest kultowy nie dlatego że jakaś celebrytka robiła rękodzieło swojemu facetowi z nim na ręku i film rzuciła do sieci. Oburzacie się gdy widzicie dzieciaka udającego Lewandowskiego? Lewandowski się cieszy że jest naśladowany! Myślę że Rolex miałby problem gdyby to zrobiła firma o podobnej pozycji. Proszę więc trzymajcie fason odpowiedni do zegarka który nosicie i dajcie innym się nacieszyć namiastką waszego zegarka. Wysłane z iPad za pomocą TapatalkTy tak na serio ? Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #117786 Napisano 5 Sierpnia 2016 AR na pierwszym planie, pięknie zagrał na zdjęciu oczywiście zegara z prawej strony.Niestety rzeczywistości się nie da zakrzyczeć choćby nie wiem jak się oburzać.Współczesny tym bardziej w ceramice zegar bez AR wygląda jak kupa.Niestety. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #117787 Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Szanowni Posiadacze Rolexa - Prorok i jego wyznawcy uciekł z cyrku zwanego klubem miłośników Kisiela i znowu nadaje : "jesteście frajerami bo zamiast Kisiela macie na nadgarstkach kupę..." he,he...błogosławieni którzy uwierzyliRzeczywistości nie da się zakrzyczeć - masz Tisella nie Rolexa. Pogódź się z tym. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #117788 Napisano 5 Sierpnia 2016 boszzzz, jak dzieci... to ja dla odmiany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 275 #117789 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #117790 Napisano 5 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #117791 Napisano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) " Gównoburza " i " rzyganie tematem " to dobre streszczenie powyższego postu .Dlaczego tak trudno kolegom zachować dystans . Przecież to Kisiel tylko ? PS .Źeby nie było , nigdy bym tego Tissela nie kupił , naśladuje coś co urodą nie grzeszy i tyle . Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czypek555 133 #117792 Napisano 5 Sierpnia 2016 Tak jak do niedawna przeglądałem bazarek chcąc kupić Kisiela, żeby trochę ponosić na próbę przed zakupem oryginału, tak po występach kolegi estety odechciało mi się skutecznie. A ze dwa ostatnio do kupienia były i długo leżały, choć do niedawna znikały natychmiast. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 4234 #117793 Napisano 5 Sierpnia 2016 Tym razem to nie @esteta zaczął trollowanie.Ja proponuję skupić się na temacie w jakim piszemy i zaprzestać wszelkich porównań jednych zegarków do drugich. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #117794 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #117795 Napisano 5 Sierpnia 2016 @esteta, czy ja Tobie przypadkiem nie sprzedalem kiedyś pieknego Longinesa Admirała?Jak tak to pokaż, to swietny zegarek i oryginalny 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4901 #117796 Napisano 5 Sierpnia 2016 Tak jak do niedawna przeglądałem bazarek chcąc kupić Kisiela, żeby trochę ponosić na próbę przed zakupem oryginału, tak po występach kolegi estety odechciało mi się skutecznie. A ze dwa ostatnio do kupienia były i długo leżały, choć do niedawna znikały natychmiast. To ja podobnie i chyba już Tisell zostanie u mnie na zawsze bo kolega @esteta tak skutecznie go wszystkim obrzydził że pewnie nigdy się nie sprzeda. Jakoś się z tym pogodzę, to całkiem niezły zegar a ja mogę też nosić coś budzącego mniej negatywnych emocji 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #117797 Napisano 5 Sierpnia 2016 Ależ fota. Ilość detali rozwala system. Genialny zegar 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4901 #117798 Napisano 5 Sierpnia 2016 Ależ fota. Ilość detali rozwala system. Genialny zegar Tak, to byłby świetny zegarek dla kolegi @raphaela - można oglądać przez lupę i nie dość że nie da się znaleźć żadnych wad ( no dobra, ja mam tylko 20x ), to jeszcze jest wielka frajda jak się odkrywa drobiazgowość wykończeń To jednak nie jest ta sama koperta co w kwarcowych SBGV005/007 - zdecydowanie wyższa. 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #117799 Napisano 5 Sierpnia 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16774 #117800 Napisano 5 Sierpnia 2016 Świetne makro i równie świetny GS 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach