Bartek79 1705 #133551 Napisano 4 Maja 2017 Piter - coraz lepsze zdjęcia!Xpovoc - widzę, że zmieniłeś Roliego na 5 digit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133552 Napisano 4 Maja 2017 Dzisiaj AP dla biedniejszych czyli Concord C1. Jakoscia nie odbiega od nasladowanych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133553 Napisano 4 Maja 2017 To chyba jedyny z Twoich(pokazywanych) zegarków jaki mógłbym założyć 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #133554 Napisano 4 Maja 2017 radekkTo prawda co piszesz Concord jest naprawdę dobrze wykonany,wiem bo mam ,tyle że C2 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133555 Napisano 4 Maja 2017 (edytowane) To chyba jedyny z Twoich(pokazywanych) zegarków jaki mógłbym założyć Reszta tez dobra...ale na wystawy i wernisaże. Oryginalne w formie i przekazie.Inne.'Osobiste', zawsze uwazalem i uwazam ze zegarek powinien byc częścią osobowosci, i pod takim kątem nabywany, nie pod wpływem reklamy, mody...etc. Edytowane 4 Maja 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4061 #133556 Napisano 4 Maja 2017 radekkTo prawda co piszesz Concord jest naprawdę dobrze wykonany,wiem bo mam ,tyle że C2 Sent from my iPhone using Tapatalk Fajne zegarki, jednak porównanie jakości wykonania do AP bardzo ale to bardzo naciągane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133557 Napisano 4 Maja 2017 To chyba jedyny z Twoich(pokazywanych) zegarków jaki mógłbym założyć Hahah. Dobra jutro postaram sie znowu zapunktowac i zaloze np. Zenith.Jestes w Reszta tez dobra...ale na wystawy i wernisaże. Oryginalne w formie i przekazie.Inne.'Osobiste', zawsze uwazalem i uwazam ze zegarek powinien byc częścią osobowosci, i pod takim kątem nabywany, nie pod wpływem reklamy, mody...etc. Jestes w wielkim bledzie, ze kieruje mna moda czy reklama. Ja kupuje to co mi sie podoba. A kupuje duzo za duzo. Nie fascynuje mnie sztampa. Kocham ekstrawagancje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mp0 6 #133558 Napisano 4 Maja 2017 Filipeczek - Świetna fotka Longinesa A tak u mnie na nowym pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #133559 Napisano 4 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #133560 Napisano 4 Maja 2017 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #133561 Napisano 4 Maja 2017 Fajne zegarki, jednak porównanie jakości wykonania do AP bardzo ale to bardzo naciągane Ja nie porównuje,ja tylko potwierdzam że są wykonane na wysokim poziomie. Do AP wiele lepszych bardziej prestiżowych firm startu nie ma. Sorry jak się źle wyraziłem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133562 Napisano 4 Maja 2017 (edytowane) Hahah. Dobra jutro postaram sie znowu zapunktowac i zaloze np. Zenith.Jestes w Jestes w wielkim bledzie, ze kieruje mna moda czy reklama. Ja kupuje to co mi sie podoba. A kupuje duzo za duzo. Nie fascynuje mnie sztampa. Kocham ekstrawagancje. Chyba zle zrozumiales co napisalem, bo wprost proporcjonalnie odwrotnie Przeczytaj proszę raz jeszcze.. Edytowane 4 Maja 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89931 #133563 Napisano 4 Maja 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133564 Napisano 4 Maja 2017 Chyba zle zrozumiales co napisalem, bo wprost proporcjonalnie odwrotnie Przeczytaj proszę raz jeszcze..Jezeli tak to przepraszam. Ja mam duzy dystans i szanuje poglady adwersarzy. Niektorzy koledzy lubia tak po polsku dac do zrozumienia, ze moje upodobania zegarkowe sa wg. nich wariackie ;-) Wypaczyla mnie Ameryka bo tu za duzo Rolexow jest . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5238 #133565 Napisano 4 Maja 2017 Radek- zrób jakaś fajna galerie. Masz nietuzinkowo kolekcje, która warto przedstawić szerzej. Pisze to bez jakichkolwiek podtekstów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #133566 Napisano 4 Maja 2017 RadekDołączam się do prośby Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133567 Napisano 4 Maja 2017 Jezeli tak to przepraszam. Ja mam duzy dystans i szanuje poglady adwersarzy. Niektorzy koledzy lubia tak po polsku dac do zrozumienia, ze moje upodobania zegarkowe sa wg. nich wariackie ;-) Wypaczyla mnie Ameryka bo tu za duzo Rolexow jest .Jak pisałem-sam uważam ze zegarek powinien choc w czesci uzwierciedlać charakter czy upodobania właściciela. No i Ameryki nie trzeba by Rolex wypaczył zdrowy rozsadek i postrzeganie Jak to mówią frak dobrze leży w trzecim pokoleniu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #133568 Napisano 4 Maja 2017 Jak tu jej nie kochać ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133569 Napisano 4 Maja 2017 Jak pisałem-sam uważam ze zegarek powinien choc w czesci uzwierciedlać charakter czy upodobania właściciela. No i Ameryki nie trzeba by Rolex wypaczył zdrowy rozsadek i postrzeganie Jak to mówią frak dobrze leży w trzecim pokoleniu Ladnie to ujales. Ja nie potrafie robic tak pieknych zdjec jak koledzy tutaj. Ale pomysle o galerii.Wynajme profesjonalnego fotografa. Juz dawno myslalem o zarchiwizowaniu swoich zbiorow. Czesc zegarkow mam w banku co tez stanowi jakies utrudnienie.Niektorzy beda mogli sobie pokpic do woli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #133570 Napisano 4 Maja 2017 Ladnie to ujales. Ja nie potrafie robic tak pieknych zdjec jak koledzy tutaj. Ale pomysle o galerii.Wynajme profesjonalnego fotografa. Juz dawno myslalem o zarchiwizowaniu swoich zbiorow. Czesc zegarkow mam w banku co tez stanowi jakies utrudnienie.Niektorzy beda mogli sobie pokpic do woli. Radek , a kto z ciebie kpi ? Masz fajna kolekcje i zbierasz same pochwały . Niekiedy chłopakom włączy sie troche sarkazmu ,ale takiego pozytywnego i z dobrym humorem. Wrzuć na ten amerykański luz , o którym kiedyś sam wspominałeś 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133571 Napisano 4 Maja 2017 Nie Ty jeden masz....w banku 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1290 #133572 Napisano 4 Maja 2017 Pierwszy raz na nadgarstku...nieosiągalne okazało się osiągalne i tak oto KonTiki jest moja 0 e x p a n d y o u r t i m e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133573 Napisano 4 Maja 2017 Radek, nie raz czytałem, że lubisz ekstrawaganckie zegarki, więc skoro tak to je kupuj, bo one są tylko dla Ciebie i wcale nie muszą tu na forum się nikomu podobać. Masz swój styl bycia i do niego dobierasz garderobę, auta, czy właśnie zegarki 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #133574 Napisano 4 Maja 2017 Fajne zegarki, jednak porównanie jakości wykonania do AP bardzo ale to bardzo naciągane Czy miałeś kiedyś zegarki Concord w ręce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4774 #133575 Napisano 4 Maja 2017 Pierwszy raz na nadgarstku...nieosiągalne okazało się osiągalne i tak oto KonTiki jest moja To szczere gratulacje z realizacji celu Zwłaszcza tak fajnego. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach