Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień pochmurny, mokry i wietrzny, to jakoś dawkę czegoś wesołego samemu trzeba sobie zorganizować :D

post-48855-0-25679100-1509370339_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zasadas - no i mi przypomniales o sobie, bo mialem Ci wlasnie napisac o Twojej Omedze z ostatniego zdjecia, ze jest super (jak widzisz lubie ten styl - w prostokacie okrąg B) ) i 2 lata temu moglem dobrze kupic full set, ale sie zagapilem i mnie uprzedzono..., wiec do dzis sobie nie ponosilem nigdy  :(

A co do RO, to niestety (albo stety :) ) nie do konca pasuje do wszystkiego  ;) Koszula, marynarka, polo, nawet t-shirt bomba - przepieknie sie odznacza i uzupelnia stroj, ale juz dres i bluza... nie za bardzo  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i z zywymi kolorami daje rade  :)

Niespecjalnie, @artme... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To piękny elegancki zegarek z fenomenalnie wykończonymi detalami. Jakoś zupełnie nie pasuje mi do kolorowej kurtki, albo nic albo normalna koszula. Nie powinienem myśleć o kolorach bo już sam producent pokazał że idzie z nimi po bandzie robiąc żarówiaste divery ( dla mnie koszmarne ale mają swoich zwolenników ), jednak klasyczny RO wolę widzieć w bardziej stonowanym otoczeniu :)

Edytowane przez Bugs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To piękny elegancki zegarek z fenomenalnie wykończonymi detalami. Jakoś zupełnie nie pasuje mi do kolorowej kurtki, albo nic albo normalna koszula. Nie powinienem myśleć o kolorach bo już sam producent pokazał że idzie z nimi po bandzie robiąc żarówiaste divery ( dla mnie koszmarne ale mają swoich zwolenników ), jednak klasyczny RO wolę widzieć w bardziej stonowanym otoczeniu :)

Rozumiem - koszula tez jest - i to czarna B) , ale pomysle nad tym  ;)  :)

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mazik77, iwc pilot chrono, świetny.

Dzięki :)

Co do RO to według mnie też pasuje do wszystkiego. Widziałem ostatnio gościa ubranego w koszulce bez rękawków, spodenkach i japonkach z białym RO na nadgarstku i nic mnie nie raziło :) to przecież w założeniu miał być sportowy zegarek a nie garniturowiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Popołudniowa piątka  :)

Kazanie dawał ;)

Jeśli ten zegarek to jedyna "broń", to faktycznie raczej kazania bym się spodziewał  ;)

post-34987-0-50836100-1509383363_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będziesz polował ?

Mariusz, wiesz że jestem skrupulatny :) , a więc wbrew temu co się mówi na forum, postanowiłem sprawdzić na żywym organiżmie ;) , i dementuję plotki:

Jeleń którego widziałem  nie miał Rolexa, sarny też.......(podobnie jak kozły, nie mylić z ofiarnymi)

Kazanie dawał ;)

Powyżej :D  :P

edit

Można cytować gdyby ktoś znów plotkował o jeleniach.....

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Żółwik wieczorową porą ;-)

post-34987-0-29572000-1509392437_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi