eye_lip 24841 #5776 Napisano 3 Listopada 2007 To BFS. czyli Big Fuckin Seiko - SNFKcośtam. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #5777 Napisano 3 Listopada 2007 He he, w Aparcie sprzedają używane zegarki jako nowe, bo część z nich nosił już Wiktor 8). I bardzo dobrze, jak będę coś u Ciebie kupował to poproszę o co najmniej 30% upust, bo nie mam zamiaru płacić za używkę jak za nowy czasomierz :wink:. Ale poważnie mówiąc, to ten AP wymiata :shock:. Wszędzie sprzedają takie "używki" Filip, świetnie wygląda to monstrum. BFS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5778 Napisano 3 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #5779 Napisano 3 Listopada 2007 A ja dzis i jutro sobie go ponosze 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5780 Napisano 4 Listopada 2007 Jeszcze zimny bo prosto z giełdy staroci ale juz sie grzeje na mej łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5781 Napisano 4 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #5782 Napisano 4 Listopada 2007 Podtrzymując klimat 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #5783 Napisano 4 Listopada 2007 Ogromne gratulacje - ten zegarek jest niesamowity. Sam pasek to mistrzostwo świata. Ech... może kiedyś :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #5784 Napisano 4 Listopada 2007 :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5785 Napisano 4 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #5786 Napisano 4 Listopada 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #5787 Napisano 5 Listopada 2007 Po powrocie z renowacji 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 388 #5788 Napisano 5 Listopada 2007 Jeszcze zimny bo prosto z giełdy staroci ale juz sie grzeje na mej łapie łoohoho! coz za pieknosc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5789 Napisano 5 Listopada 2007 Krzysiek kurna, mnie też sie widzi ! długo na takiego polowałem (w dobrej cenie ) az wreszcie znalazłem Dziś dla odmiany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #5790 Napisano 5 Listopada 2007 dziś poniedziałek :twisted: dla wyjaśnienia: wszystko naraz bo w poniedziałek nigdy nie wiadomo co trzeba będzie robic 8) 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24841 #5791 Napisano 5 Listopada 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 866 #5792 Napisano 5 Listopada 2007 Ten pasek chyba troche za delikatny. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5793 Napisano 6 Listopada 2007 Całkiem fajny jak na kwarcoka :? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5794 Napisano 6 Listopada 2007 Bardzo fajny 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #5795 Napisano 6 Listopada 2007 Sanka, o co chodzi z tą czerwoną trójką w datowniku w Tissocie :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #5796 Napisano 7 Listopada 2007 o co chodzi z tą czerwoną trójką w datowniku w Tissocie :?: Może o to, że to trzeci dzień tygodnia ma być, jakby ktoś nie potrafił rozszyfrować skrótu "WED". Swoją drogą błędna inofrmacja, bo środa to czwarty dzień tygodnia Mam prawie identyczny model Tissota (tylko inny kolor tarczy) i u mnie nie ma numerków przy dniach tygodnia. 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5797 Napisano 7 Listopada 2007 środa to czwarty dzień tygodnia Możesz objasnic swą teorię? To ja zawsze myslałem, że pierwszym dniem tygodnia jest poniedziałek, w którym to zaczyna się tydzień pracy. Tydzień pracy kończy się weekendem, którego ostatnim dniem jest niedziela. I od nowa. Ale ja sie może mało znam... Nawet podobno Stwórca zaczał tworzyc w poniedziałek (choc nie wszystko mu wyszło tak jak trzeba) a ''siódmego dnia spoczął'' i dlatego u katolików niedziela jest dniem odpoczynku- ostatnim po cięzkim tygodniu pracy. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #5798 Napisano 7 Listopada 2007 o co chodzi z tą czerwoną trójką w datowniku w Tissocie :?: Może o to, że to trzeci dzień tygodnia ma być, jakby ktoś nie potrafił rozszyfrować skrótu "WED". Swoją drogą błędna inofrmacja, bo środa to czwarty dzień tygodnia Mam prawie identyczny model Tissota (tylko inny kolor tarczy) i u mnie nie ma numerków przy dniach tygodnia. Tak bo masz pierwszą edycję pierwsze wydanie i tam nie było w kalendarzu dni tygodnia. A moje to jest drugie wydanie i już dodali. Tak zgadza się czerwona liczba to dzień tygodnia i przeskakuje razem z nazwą dnia. Co do interpretacji to każdy interpretuje inaczej. Jak ktoś czytał książkę "Sekret Freuda" to wie że mistrzem w interpretacji był Zygmunt Freud.Jakby żył to byśmy nie mieli wątpliwośći :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5799 Napisano 7 Listopada 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Tydzie%C5%84 wg wikipedii niedziela pierwszym dniem tygodnia 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #5800 Napisano 7 Listopada 2007 środa to czwarty dzień tygodnia Możesz objasnic swą teorię? To ja zawsze myslałem, że pierwszym dniem tygodnia jest poniedziałek, w którym to zaczyna się tydzień pracy. Tydzień pracy kończy się weekendem, którego ostatnim dniem jest niedziela. I od nowa. Ale ja sie może mało znam... Nawet podobno Stwórca zaczał tworzyc w poniedziałek (choc nie wszystko mu wyszło tak jak trzeba) a ''siódmego dnia spoczął'' i dlatego u katolików niedziela jest dniem odpoczynku- ostatnim po cięzkim tygodniu pracy. Poniedzialek jest pierwszym dniem tygodnia wg wspolczesnej tradycji chrzescijanskiej. Rzeczywiscie Bog odpoczywal siodmego dnia, za ktory przyjmujemy niedziele a nie sobote. Nie bez przyczyny na czwarty dzien tygodnia mowimy czwartek, na piaty piatek, a na drugi wtorek. Nieco inaczej jest w tradycji zydowskiej - tam szabat - dzien odpoczynku - wypada w sobote. I niedziela jest dla nich pierwszym dniem tygodnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach