Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, AK&AK napisał(-a):

@AKPS @unadarek 😉 

Będzie ciasto😁

IMG_20220820_180757.jpg

SUPER !!! Składnik nie do zdobycia zdobyty :) !!!  Powiedzenia w wypieku !!! moze potem zdjęcia z efektu końcowego ? oczywiście z zegareczkiem :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, CzasNaZdjecia napisał(-a):

Szybka decyzja i dziś wpadł do kolekcji Glycine Combat Sub GL0400 z nowej kolekcji 2022. Moim zdaniem w rozmiarze 39 mm bardzo zyskał w stosunku do starszych i większych wariantów. Bezel jest teraz bardziej zgrabny, wyraźnie wybijają się wypolerowane krawędzie wokół wkładki, co dodaje zegarkowi elegancji. No i ciemno granatowy kolor tarczy i wkładki bezela - warto zobaczyć ten zegarek na żywo. Fajny konkurent np. dla Christopher Ward C65 Vintage Diver - Combat Sub jest trochę zgrabniejszy i ma moim zdaniem ładniejszy kolor oraz 30 ATM zamiast 15 ATM w C65. Z drugiej strony Krzysiek ma bardziej dopieszczoną kopertę.

ebd5c0dd111242e280c3e743e07dc31b.jpg

Prezentuje się całkiem spoko. W tych nowych combat subach mam wrażenie, że wskazówki do całości projektu są za małe i co za tym idzie zaburzają czytelność i odbiór diverwatcha. gratuluje nabytku🤝 Niech cieszy i dziel się z nami spostrzeżeniami nowej wypustki glycinki 😉🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Scaut napisał(-a):

Prezentuje się całkiem spoko. W tych nowych combat subach mam wrażenie, że wskazówki do całości projektu są za małe i co za tym idzie zaburzają czytelność i odbiór diverwatcha. gratuluje nabytku🤝 Niech cieszy i dziel się z nami spostrzeżeniami nowej wypustki glycinki 😉🙂

Dziękuję! No właśnie, te mniejsze wskazówki, węższa wkładka bezela - ten nowy model chyba bardziej niż jego starsi bracia woli być zestawiany z koszulami i marynarkami zamiast lądować na piance i w zimnej wodzie.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, KRZYSIO napisał(-a):

:) 

IMG_20210620_160619.jpg

Bardzo mi się podoba. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

Nie szkoda Omegi na taki wieczór? 

A jak skończy się ciągnięciem do domu za nogi 🤭

Tomek, jesteś wielki😎 dziękuję, że o tym pomyślałeś, ale tym razem grill jest w moim domu, więc te 2-3 metry zdołam się przeczołgać z nadgarstkiem ponad głową😉😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, rafalmosty napisał(-a):

Tomek, jesteś wielki😎 dziękuję, że o tym pomyślałeś, ale tym razem grill jest w moim domu, więc te 2-3 metry zdołam się przeczołgać z nadgarstkiem ponad głową😉😎

No nie wiem. Przypomniała mi się scena z DiCaprio z filmu Wilk z Wall Street, jak próbował doczołgać się do swojego samochodu...🤣 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi