Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, rmak napisał(-a):

Nie mam zastrzeżeń do wykonania. Moim zdaniem bardzo przyzwoicie zrobiony zegarek, z fajnym gradientem na tarczy i ciekawą grą światła. Przy tym solidna bransoleta z pewnym zapięciem. Może jedynie dolne krawędzie uszu są nieco zbyt ostre, ale to czuć pod palcem, natomiast zupełnie nie przeszkadza to na nadgarstku. Ja ze swojej strony polecam.

Z tego typu, biorę jeszcze pod uwagę Dan Henry albo coś z chińszczyzny. O ile się nie trafi jakaś okazja, to raczej mam ten typ w nieco dalszej perspektywie. Mam jednego Spinnakera i stąd wahania, czy kupować kolejnego. Nie żebym źle oceniał swojego, ale w kolekcji fajnie mieć różne firmy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Paulus57 napisał(-a):

Z tego typu, biorę jeszcze pod uwagę Dan Henry albo coś z chińszczyzny. O ile się nie trafi jakaś okazja, to raczej mam ten typ w nieco dalszej perspektywie. Mam jednego Spinnakera i stąd wahania, czy kupować kolejnego. Nie żebym źle oceniał swojego, ale w kolekcji fajnie mieć różne firmy. 

Dan Henry na zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze, ale w rękach go nie miałem. Co do różnorodności pełna zgoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, oszolom napisał(-a):

ten spinnaker jest wykonany jak dobry chińczyk. nie będziesz zawiedziony. mam z tej serii i jest z tych nie na sprzedaż, a to coś już znaczy ;). jak dla mnie świetny design, z pseudokompresorów najlepsza opcja, szczególnie że używki chodzą tanio.

a u mnie dziś jeden z tych trzech do noszenia na co dzień (czyli zjechany kwarc na bransie :P).

76876iujn7u6u768.jpg

Jakoś nie zauważyłem używek tego Spinnakera. Ten Movado to dla mnie zagadka jak i czas przez niego "pokazywany". ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No czasem się te spinnakery trafiają. i na forum, i na serwisach sprzedażowych. a movado... przyzwyczaiłem się. bardzo wygodny jest :P

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, oszolom napisał(-a):

No czasem się te spinnakery trafiają. i na forum, i na serwisach sprzedażowych. a movado... przyzwyczaiłem się. bardzo wygodny jest :P

Podstawowa zaleta Movado to to, że czas odczytujesz jaki chcesz. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Podstawowa zaleta Movado to to, że czas odczytujesz jaki chcesz. :) 

A przy tym o wiele tańszy niż np. H.Moser Swiss Alp Concept Black.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, ireo napisał(-a):

A przy tym o wiele tańszy niż np. H.Moser Swiss Alp Concept Black.

Bogaci ludzie też przecież muszą jakoś wydać pieniądze. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi