Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Ciekawe ogłoszenia. Ja się pytam a RODO? ;) 

IMG_20240903_104044.jpgIMG_20240903_103913.jpg

Ten zegarek musi Ci poprawiać humor za każdym razem, gdy patrzysz na godzinę. 😀 Ten koleś jest zaje...fajny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Socool napisał(-a):

Ten zegarek musi Ci poprawiać humor za każdym razem, gdy patrzysz na godzinę. 😀 Ten koleś jest zaje...fajny. 

Dzięki. Gdyby był wątek zegarków humorystycznych, to ten miałby tam ważne miejsce. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, watchtaker napisał(-a):

Tak też myślę.  Byle tylko jakim politykiem nie został.

To raczej wrodzona przekora młodego człowieka 😉 .

Mój ma 15 lat, więc nadzieja słabnie.  Mógłby chociaż umieć odczytać godzinę z analogowego, ale twierdzi, że nie potrafi, bo po co mu to!  😤

Wyobraź sobie taką sytuację.  Siadasz kiedyś w ciepły wrześniowy wieczór z synem na patiu i patrzycie na południowy zachód (akcja się dzieje na terenie Rzeczpospolitej).  Na sygnał podnosicie nadgarstki w górę -- Ty np. z Junghansem, On -- powiedzmy -- z G-Shockiem.  Uruchamiacie przyciskami synchronizację czasu z Mainflingen i czekacie, który zegarek zrobi to szybciej.  Zwycięzca wyścigu stawia piwo, które pijecie w ciszy patrząc na zachodzące Słońce.  Życie jest piękne!  Kurtyna.

Życzę wielu wyścigów,

watchtaker.

😉

P.S.  Obrazek

IMG20240903184042.thumb.jpg.e9c47f28bddb3d430007c35cf84d743b.jpg

Nie porzucajcie nadziei. Mój młodszy dorwał się do zegarka „tradycyjnego” mając 15,5 roku a starszy po 20tce. Ale u nich zadziałał fakt możliwości noszenia czegoś po dziadku i czegoś co tata wcześniej nosił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi