Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

59 minut temu, kornel91 napisał(-a):

I ja się zgodzę z Kubą. Piękny zegarek i chyba go polubiłeś bo widzę, że często ma nadgarstku 😀

Wygodny - nie czuć, że jest na nadgarstku. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obydwa to porządne zegarki i z każdego będziesz pewnie zadowolony. Wybór zależy od tego, jak miałyby służyć.
Nieco bardziej elegancko, trochę retro i na mniejszy nadgarstek to Oris.
Na codzienne cioranie bez przejmowania się otarciami i framugami i na większy nadgarstek - Seiko.
No i wieść gminna niesie, że łatwiej osiągniesz lepszą dokładność chodu z mechanizmem w Orisie niż w Seiko.

Ale generalnie to sam musisz zdecydować, czy wolisz brunetki czy blondynki .

Dzięki za odpowiedź.

Mam oba, ale jednego z nich będę się pozbywał i wciąż waham się, którego. Na dzień dzisiejszy jest 70/30 na korzyść Orisa (zostaje ze mną)

Oba są w rozmiarze 40 mm i przy moim nadgarstku 18 cm, wielkością są w sam raz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Domingo66i6 napisał(-a):

Mam oba,

No to chyba nikt nie będzie wiedział lepiej od Ciebie, z którym trzeba się będzie się rozstać 😉 

Opcja pozostawienia obydwóch i zakładanie na przemian nie wchodzi w grę? Na Forum mamy takich co zakładają codziennie inny zegarek i w ten sposób do tego pierwszego wracają po trzech miesiącach 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba nikt nie będzie wiedział lepiej od Ciebie, z którym trzeba się będzie się rozstać  
Opcja pozostawienia obydwóch i zakładanie na przemian nie wchodzi w grę? Na Forum mamy takich co zakładają codziennie inny zegarek i w ten sposób do tego pierwszego wracają po trzech miesiącach 

Oczywiście, decyzję podejmę sam ale … zawsze, pozbywający się zegarka ma z tym najciężej

Nie chcę zostawiać obu, bo u mnie ciężko z rotacją i szkoda by któryś leżał i czekał na swoją kolej (tak jak piszesz).

Tym moim pytaniem o wybór, nieśmiało chciałem poznać Wasze zdanie, które w jakimś procencie może mnie utwierdzić w podjęciu decyzji … lub nie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi