hrabia 33352 #311501 Napisano 28 Lutego 2025 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 51277 #311502 Napisano 28 Lutego 2025 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 83827 #311503 Napisano 28 Lutego 2025 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mattej 872 #311504 Napisano 28 Lutego 2025 20 minut temu, alpaczino napisał(-a): Coś mają w sobie. Jeden i drugi mierzyłem, padło na czarną tarczę. 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 8927 #311505 Napisano 28 Lutego 2025 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 163226 #311506 Napisano 28 Lutego 2025 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
United123 4920 #311507 Napisano 28 Lutego 2025 Dzień dobry. 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 27191 #311508 Napisano 28 Lutego 2025 (edytowane) 10 godzin temu, Musa19 napisał(-a): Praktycznie zaczynam wchodzić w tryb jednozegarkowca🤔 Wielokrotnie tu na forum kolejne osoby przekonywały się, że "jednozegarkowiec" to mit Przejdzie Ci zobaczysz. Jedyny sposób na życie z jednym zegarkiem to skasowanie tu konta, anulowanie obserwowania wszystkich mediów zegarkowych i traktowanie czasomierza stricte użytkowo (żadnych zdjęć!) Edytowane 28 Lutego 2025 przez Funky_Koval 9 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 51277 #311509 Napisano 28 Lutego 2025 Coś mają w sobie. Jeden i drugi mierzyłem, padło na czarną tarczę.Bardzo je lubię. Gratuluję - ja nie potrafiłem wybrać i padło na oba. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82151 #311510 Napisano 28 Lutego 2025 🤗🤗🤗 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 64444 #311511 Napisano 28 Lutego 2025 Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): Wielokrotnie tu na forum kokllejne osoby przekonywały się, że "jednozegarkowiec" to mit Przejdzie Ci zobaczysz Jedyny sposób na życie z jednym zegarkiem to skasowaniu tu konta, anulowanie obserwowania wszystkich mediów zegarkowych i traktowanie czasomierza stricte użytkowo (żadnych zdjęć!) Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) 8 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 8887 #311512 Napisano 28 Lutego 2025 Bardzo dawno nienoszony, ale jednak Moonwatch to klasa sama w sobie 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6939 #311513 Napisano 28 Lutego 2025 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 94018 #311514 Napisano 28 Lutego 2025 8 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣 8 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 3837 #311515 Napisano 28 Lutego 2025 12 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Ale są Tacy! Przykładem (choć pewnie nielicznym) pozostaje (zdaje się? *piszę z pamięci) chociażby @kingcrimson 👑 *swoją drogą podziwiam i szanuję...być wśród takich 'świrów' jak my i zachować przy tym zdrowy rozsądek 🧠 Podobają mi się też - kolekcje np. 2-3 zegarków 💪 *takich sztosów, które faktycznie - mogą się przydać na każdą okazję 😎 to ma sens! (a nie takie sztuczne nakręcanie... mnie np. czasem to męczy / ta piep***na żąglerka i nerwica natręctw 😅) Bo do choroby zegarkowej dołącza się nerwica natręctw. Potem objawy pustego konta.😂 Ale te fale radości założenia na rękę wymarzonego modelu nie da się z niczym porównać. A potem dołączyć go do kolekcji, aby się nie podrapał...🙃 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 64444 #311516 Napisano 28 Lutego 2025 9 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Podejrzewam że większości z nas nie przekonałeś......siebie zapewne też nie🤣 Wciąż walczę ze słabościami 😅 *jako potwierdzenie dodam, że nieco zredukowałem kolekcję (chociaż 'zdrowieniem' bym tego nie nazwał... skoro wpadają coraz to droższe sztuki hah) A Ty @SLAWEK 01...masz zbyt wiele sztosów w kolekcji <i to takich naprawdę perełek>! *po prostu za daleko to zaszło... dlatego i powrót do 'normalności' byłby w Twoim przypadku trudniejszy hihi 4 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 94018 #311517 Napisano 28 Lutego 2025 5 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Wciąż walczę ze słabościami 😅 *jako potwierdzenie dodam, że nieco zredukowałem kolekcję (chociaż 'zdrowieniem' bym tego nie nazwał... skoro wpadają coraz to droższe sztuki hah) A Ty @SLAWEK 01...masz zbyt wiele sztosów w kolekcji <i to takich naprawdę perełek>! *po prostu za daleko to zaszło... dlatego i powrót do 'normalności' byłby w Twoim przypadku trudniejszy hihi Ślicznie dziękuję, ale w sumie to nie wiem czy się cieszyć, czy raczej płakać 🤣 .. Bardziej to drugie🤦♂️ tym bardziej że, nie wszystko widziałeś (przemilczmy to)🤣 Na dowód znalazłem w pudełku takie coś, nawet nie wiem skąd to mam i ile lat temu go kupiłem? Ale działa 😉 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 64444 #311518 Napisano 28 Lutego 2025 @SLAWEK 01 życie jest za krótkie by płakać, trzeba się cieszyć! *widziałem trochę w temacie "Twoja kolekcja" 😧 Taki użytkownik - prawdziwie zasługuje na miano 'reputacji guru zegarmistrzostwa' (przypadek statusu naszych profili heh) 1 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 8927 #311519 Napisano 28 Lutego 2025 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 5531 #311520 Napisano 28 Lutego 2025 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #311521 Napisano 28 Lutego 2025 Japoński Rolex 😉 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 94018 #311522 Napisano 28 Lutego 2025 20 minut temu, Dnlaie napisał(-a): @SLAWEK 01 życie jest za krótkie by płakać, trzeba się cieszyć! *widziałem trochę w temacie "Twoja kolekcja" 😧 Taki użytkownik - prawdziwie zasługuje na miano 'reputacji guru zegarmistrzostwa' (przypadek statusu naszych profili heh) Odnośnie guru to "przyganiał kocioł garnkowi"😊 Fajnie że to Ktoś ogląda, chociaż było to już dawno i nie prawda 😊 Życzę samych wymarzonych perełek ⌚️😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sobilak 972 #311523 Napisano 28 Lutego 2025 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 64444 #311524 Napisano 28 Lutego 2025 (edytowane) 56 minut temu, Socool napisał(-a): Bo do choroby zegarkowej dołącza się nerwica natręctw. Potem objawy pustego konta.😂 Ale te fale radości założenia na rękę wymarzonego modelu nie da się z niczym porównać. A potem dołączyć go do kolekcji, aby się nie podrapał...🙃 Racja! Haj do tego stopnia, że później - nieistotne ciuchy czy auto...tylko zegarki! Hah Bo my, mężczyźni to gadżeciarze! (chociaż nie tylko ; ) 10 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Odnośnie guru to "przyganiał kocioł garnkowi"😊 Fajnie że to Ktoś ogląda, chociaż było to już dawno i nie prawda 😊 Życzę samych wymarzonych perełek ⌚️😉😴 Podziękował i nawzajem! *Ja już kilka zegarkowych marzeń tutaj spełniłem (ale nie mówię basta, żeby nie być gołosłownym ; ) Edytowane 28 Lutego 2025 przez Dnlaie 3 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 167636 #311525 Napisano 28 Lutego 2025 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach