Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Artur74 napisał(-a):

U mnie nowość 🙂

20250520_153413.jpg

Gratuluję. Fajny retro klimacik. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Gratuluję. Fajny retro klimacik. :) 

Dzięki, powiew świeżości na ręce🙂. Juz z miesiąc nic nowego nie było 😁. Do koszuli idealny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Artur74 napisał(-a):

Dzięki, powiew świeżości na ręce🙂. Juz z miesiąc nic nowego nie było 😁. Do koszuli idealny. 

Chciałbym umieć zredukować ilość zakupów zegarkowych do jednego miesięcznie. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Dnlaie napisał(-a):

jednołańcuszkowcem

Resztę zrozumiałem, ale kto to jest "jednołańcuszkowiec"? 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, ireo napisał(-a):

Resztę zrozumiałem, ale kto to jest "jednołańcuszkowiec"? 

Taki co nosi 1 łańcuszek (np. na szyi) 

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Dnlaie napisał(-a):

Taki co nosi 1 łańcuszek (np. na szyi) 

Tak się domyślałem, ale przecież zegarki i łańcuszki zwykle i tak nosi się pojedynczo (chyba że ktoś się nazywa Nicolas Hayek albo Marc Frankel). 

Z samochodami sprawa jest jeszcze klarowniejsza, nie ma fizycznej możliwości żeby prowadzić więcej niż jeden na raz (niejaki Elon Mózg nad tym pracuje ale jeszcze jest w lesie).

Niektórzy kierowcy cierpią z powodu tego ograniczenia i starają się z nim walczyć za pomocą breloczków z napisem "My Other Car is a Porsche", itp. (a kluczyki oczywiście od skody). 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, ireo napisał(-a):

Tak się domyślałem, ale przecież zegarki i łańcuszki zwykle i tak nosi się pojedynczo (chyba że ktoś się nazywa Nicolas Hayek albo Marc Frankel). 

Z samochodami sprawa jest jeszcze klarowniejsza, nie ma fizycznej możliwości żeby prowadzić więcej niż jeden na raz (niejaki Elon Mózg nad tym pracuje ale jeszcze jest w lesie).

Niektórzy kierowcy cierpią z powodu tego ograniczenia i starają się z nim walczyć za pomocą breloczków z napisem "My Other Car is a Porsche", itp. (a kluczyki oczywiście od skody). 

Tak (teoretycznie) nosi się jeden zegarek / ale zmieniamy je częściej niż inne (wspomniane) przedmioty (stąd sugestia, że trudniej pozbawić się możliwości ich rotacji).

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Artur74 napisał(-a):

Mniam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi