Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Żeby dali w nowszej wersji tarczę 24h zamiast 12h na szóstej, wtedy by to się logicznie spinało a tak to dubel z którego nic nie wynika, poza wizualizacją ściśle nawiązującą do Zenitha. 

O tym, że tam jest 12h wiesz w momencie powiększenia zdjęcia lub jak ktoś Ci zegarek pod nos podłoży. A jeśli chodzi o własne odczucia to albo się na to godzimy kupując go albo nie kupujemy ;)

Gdybyś nie wskazał - nie zwróciłbym uwagi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Petru23 napisał(-a):

O tym, że tam jest 12h wiesz w momencie powiększenia zdjęcia lub jak ktoś Ci zegarek pod nos podłoży. A jeśli chodzi o własne odczucia to albo się na to godzimy kupując go albo nie kupujemy ;)

Gdybyś nie wskazał - nie zwróciłbym uwagi

Dla mnie to wada nie do zaakceptowania, ale każdy z nas ma swoje priorytety. Jak się pokaże na zmodyfikowanym napędzie (a jest taki), to pewnie kupię, bo Zenith dla mnie za wysokie progi. Może kiedyś? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Dla mnie to wada nie do zaakceptowania, ale każdy z nas ma swoje priorytety. Jak się pokaże na zmodyfikowanym napędzie (a jest taki), to pewnie kupię, bo Zenith dla mnie za wysokie progi. Może kiedyś? ;) 

Ale tarcza na 6 jest od chrono przecież. Są sub  sekund, minut i h dla chrono. Teraz w sumie się zastanowiłem. 24h nawet bym nie chciał... ;)

Tylko, że cena mi nie pasuje. 

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Petru23 napisał(-a):

Ale tarcza na 6 jest od chrono przecież. Są sub  sekund, minut i h dla chrono. Teraz w sumie się zastanowiłem. 24h nawet bym nie chciał... ;)

Tylko, że cena mi nie pasuje. 

Nie masz racji. Na 6 jest tylko godzinowa wskazówka (nie chrono). 

Tu masz opis: 

https://calibercorner.com/seagull-caliber-st1902/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi