kornel91 86254 #320526 Napisano 5 Sierpnia 2 godziny temu, qbapiasek napisał(-a): Na nowym pasku - zanabytym podczas bielskiego spotkania Robota Konrada czy ktoś jeszcze był z paskorobów ?? 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41300 #320527 Napisano 5 Sierpnia 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67653 #320528 Napisano 5 Sierpnia 17 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Tomek mam pytanie 🙋♂️ ile ty masz tych zegarków Casio ? 😀 A Ty nie masz żadnego Casio 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 5260 #320529 Napisano 5 Sierpnia 7 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A Ty nie masz żadnego Casio 🤔🤔🤔 Mam jednego kupiłem kilka lat temu ale leży w pudełku nie używam go, nie noszę, nie wyjmuję z pudełka 😉 nic dla mnie nie znaczy, jak wyślesz adres zamieszkania to ci zrobię ładną paczkę 📦 Ty go będziesz używał miło będzie go oglądać na forum 😉 19 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A Ty nie masz żadnego Casio 🤔🤔🤔 Ładny na bransolecie, tylko trzeba baterie wymienić, nigdy w nim nie wymieniałem od nowości tam siedzi 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67653 #320530 Napisano 5 Sierpnia 10 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Mam jednego kupiłem kilka lat temu ale leży w pudełku nie używam go, nie noszę, nie wyjmuję z pudełka 😉 nic dla mnie nie znaczy, jak wyślesz adres zamieszkania to ci zrobię ładną paczkę 📦 Ty go będziesz używał miło będzie go oglądać na forum 😉 U mnie zegarki sporo rotują 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 5260 #320531 Napisano 5 Sierpnia 21 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A Ty nie masz żadnego Casio 🤔🤔🤔 Mi się podniosł poziom życia już nie noszę takich zegarków 😀😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 75349 #320532 Napisano 5 Sierpnia 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 63861 #320533 Napisano 5 Sierpnia 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 5260 #320534 Napisano 5 Sierpnia 12 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): U mnie zegarki sporo rotują 😁😁😁 Z tym adresem nie żartowałem 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67653 #320535 Napisano 5 Sierpnia 1 minutę temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Z tym adresem nie żartowałem 😉 No to wysłałem na prywatny 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42968 #320536 Napisano 5 Sierpnia 21 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67653 #320537 Napisano 5 Sierpnia 14 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Mi się podniosł poziom życia już nie noszę takich zegarków 😀😉 Oj tam oj tam , ja jeżdżę na rybki z młodym wygłupy robimy, woda,piach,piach woda i wyobraź sobie takiego rolka w błocie albo Jaeger-LeCoultre , pierwszy wypad na rolki i nadgarstek złamałem, teraz na wakacjach młody wymyślił skrót i skręciłem kolano, do tej pory boli, tylko G Shock 🤗🤗🤗 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 63271 #320538 Napisano 5 Sierpnia 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15419 #320539 Napisano 5 Sierpnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67653 #320540 Napisano 5 Sierpnia 🤗🤗🤗 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
avangagat 437 #320541 Napisano 5 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3972 #320542 Napisano 5 Sierpnia 15 godzin temu, Dnlaie napisał(-a): pieniądze szczęścia nie dają - dopiero zegarki 🤣 To zdanie to u mnie mocny kandydat w kategorii „Życiowa Mądrość Roku”. 3 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 63271 #320543 Napisano 5 Sierpnia 5 minut temu, ireo napisał(-a): To zdanie to u mnie mocny kandydat w kategorii „Życiowa Mądrość Roku”. Motto Forum😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 82528 #320544 Napisano 5 Sierpnia 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipeczek 4184 #320545 Napisano 5 Sierpnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6979 #320546 Napisano 5 Sierpnia 34 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 27100 #320547 Napisano 5 Sierpnia 3 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Mi się podniosł poziom życia już nie noszę takich zegarków 😀😉 To jest kwestia podejścia, a nie poziomu życia. Jestem na tym forum 14 lat. Jak zaczynałem, to zarabiałem tak, że na niedrogi zegarek odkładałem naprawdę długo, bo prawie wszystko szło na rachunki i żarcie. Teraz jest ciut lepiej, ale i tak najczęściej mam na ręku zegarek za kilkadziesiąt albo za małe kilkaset złotych. Droższe też mam, ale tanie zegarki są często bardzo fajne. Żeby nie robić offtopu, to dziś zegarek dramatycznie drogi w stosunku do tego, co daje. Ale i tak go lubię. 23 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 5260 #320548 Napisano 5 Sierpnia 14 minut temu, oszolom napisał(-a): To jest kwestia podejścia, a nie poziomu życia. Jestem na tym forum 14 lat. Jak zaczynałem, to zarabiałem tak, że na niedrogi zegarek odkładałem naprawdę długo, bo prawie wszystko szło na rachunki i żarcie. Teraz jest ciut lepiej, ale i tak najczęściej mam na ręku zegarek za kilkadziesiąt albo za małe kilkaset złotych. Droższe też mam, ale tanie zegarki są często bardzo fajne. Żeby nie robić offtopu, to dziś zegarek dramatycznie drogi w stosunku do tego, co daje. Ale i tak go lubię. Nooo to jest świetny zegarek, dobrze wybrałeś 😎 te zegarki akurat bardzo im się udały 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 27100 #320549 Napisano 5 Sierpnia (edytowane) 22 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Nooo to jest świetny zegarek, dobrze wybrałeś 😎 te zegarki akurat bardzo im się udały też tak myślę. tzn. są moim zdaniem bardzo ładne. na dodatek lekkie i wygodne. gryzie mnie głównie nędzna luma. to jednak nie są drogie rzeczy, żeby trzeba na tym oszczędzać. Edytowane 5 Sierpnia przez oszolom 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 56633 #320550 Napisano 5 Sierpnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach