SLAWEK 01 69135 #321876 Napisano 24 Sierpnia 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40168 #321877 Napisano 24 Sierpnia 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #321878 Napisano 24 Sierpnia Na lapie Omega. Plus zaległe dla Kolegi @Heavyweight2712 z wczoraj. Niestety pyknąłem już po wyjęciu pierwszych porcji. Niemniej było wszystko, co trzeba, tj. Kiełbacha, boczuś, wołowinka, wieprzowinka, pyry, marchew, pieczarki… dobre było 😉 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9813 #321879 Napisano 24 Sierpnia 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7547 #321880 Napisano 24 Sierpnia 29 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41459 #321881 Napisano 24 Sierpnia Dzisiaj Pepsi 29 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6359 #321882 Napisano 24 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #321883 Napisano 24 Sierpnia (edytowane) Edytowane 24 Sierpnia przez Marak 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4556 #321884 Napisano 24 Sierpnia 1 godzinę temu, rafi napisał(-a): Na lapie Omega. Plus zaległe dla Kolegi @Heavyweight2712 z wczoraj. Niestety pyknąłem już po wyjęciu pierwszych porcji. Niemniej było wszystko, co trzeba, tj. Kiełbacha, boczuś, wołowinka, wieprzowinka, pyry, marchew, pieczarki… dobre było 😉 Pięknie po takim jedzeniu to nic tylko leżeć pamiętam jak kiedyś tata robił takie jedzenie w garnku na ogniu on jeszcze liścia kapusty dawał na gore i na sam spod słoninę itp coś pysznego i fajnie się to przygotowuje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11059 #321885 Napisano 24 Sierpnia 29 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
United123 3837 #321886 Napisano 24 Sierpnia 3 godziny temu, lysolek007 napisał(-a): white shark Jak zawsze artystycznie, elegancko 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3773 #321887 Napisano 24 Sierpnia W dziennym świetle.Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 21 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18588 #321888 Napisano 24 Sierpnia 11 godzin temu, Yakuz napisał(-a): O, mm300 ostatni prawilny 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #321889 Napisano 24 Sierpnia Godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Pięknie po takim jedzeniu to nic tylko leżeć pamiętam jak kiedyś tata robił takie jedzenie w garnku na ogniu on jeszcze liścia kapusty dawał na gore i na sam spod słoninę itp coś pysznego i fajnie się to przygotowuje Liście kapusty są oczywiście niezbędne, bez nich by się popaliło. Ponadto te, które się nie spalą, są bardzo smaczne (jak z gołąbków). No i ja cały kociołek smaruję smalcem od środka. Palce lizać i brzuch klepać 😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11353 #321890 Napisano 24 Sierpnia 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127700 #321891 Napisano 24 Sierpnia 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #321892 Napisano 24 Sierpnia 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62955 #321893 Napisano 24 Sierpnia (edytowane) 12 godzin temu, rafi napisał(-a): Liście kapusty są oczywiście niezbędne, bez nich by się popaliło. Ponadto te, które się nie spalą, są bardzo smaczne (jak z gołąbków). No i ja cały kociołek smaruję smalcem od środka. Palce lizać i brzuch klepać 😉 Ja jak pracowałem ze Ślązakami to taki kociołek mieli ale zakręcany, kopało się dołek, rozpalało ognisko, a później w ten żar ten kociołek i przysypywało się go , nie miało prawa się przypalić 😋😋😋 Edytowane 25 Sierpnia przez TomcioMiki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 17631 #321894 Napisano 24 Sierpnia 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6294 #321895 Napisano 24 Sierpnia Majtas w naturalnym środowisku okolice mierzei na jeziorze Bukowo, Dąbkowice 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8279 #321896 Napisano 24 Sierpnia 9 godzin temu, ireo napisał(-a): Dzięki. Zadziwiająca różnorodność wyrobów powstaje pod tą nazwą. Najpierw trafiłem na... sandały! Ale w końcu dotarłem i do zegarków, których autorem - jak się okazało - jest motocyklista. To wiele wyjaśnia. Sądząc po jego projektach, jeździ czymś dużym, raczej nie vespą. no rzeczywiście ciekawe. można chyba też ich znaleźć pod nazwą rdbwatches 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #321897 Napisano 24 Sierpnia 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18588 #321898 Napisano 24 Sierpnia 2 godziny temu, Frozenn napisał(-a): Majtas w naturalnym środowisku okolice mierzei na jeziorze Bukowo, Dąbkowice You need this: https://longislandwatch.com/islander-20mm-brushed-solid-link-watch-bracelet-for-citizen-promaster-automatic-dive-watch-brac-70/?srsltid=AfmBOoq3Izfzegy_ws4K8Jwa9WZQC0QV3N7XufZMRPA4BjNz4d74kKrJ Mają też jubilee polecam fajna bransa 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6294 #321899 Napisano 24 Sierpnia Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): You need this: https://longislandwatch.com/islander-20mm-brushed-solid-link-watch-bracelet-for-citizen-promaster-automatic-dive-watch-brac-70/?srsltid=AfmBOoq3Izfzegy_ws4K8Jwa9WZQC0QV3N7XufZMRPA4BjNz4d74kKrJ Mają też jubilee polecam fajna bransa Widzę drażni Was Majtek na skórce. Koval, nie jesteś pierwszym, który mi subtelnie sugeruje żeby przesiąść się na bransę 😉 Odpowiem w takim razie na te sugestie tudzież aluzje, czy zarzuty nawet: posiadam do niego i bransę, solidną, z pełnych ogniw, i gumę, czarną prawilną, jednak Majtas ZOSTAJE na TEJ skórce i KONIEC 😋 W planach jest mesh, ewentualnie, ale to też nie na już. Yall can hate me now! Dziękuję za uwagę. 😄 A tak serio, zgodzę się, że nie pasuje akurat do tej kurtki, ale kurka rurka, na tej skórce nie mogę się na niego napatrzeć, i tyle hehe. Pozdrawiam gorąco, Maciej. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 18588 #321900 Napisano 24 Sierpnia 10 minut temu, Frozenn napisał(-a): Widzę drażni Was Majtek na skórce. Koval, nie jesteś pierwszym, który mi subtelnie sugeruje żeby przesiąść się na bransę 😉 Odpowiem w takim razie na te sugestie tudzież aluzje, czy zarzuty nawet: posiadam do niego i bransę, solidną, z pełnych ogniw, i gumę, czarną prawilną, jednak Majtas ZOSTAJE na TEJ skórce i KONIEC 😋 W planach jest mesh, ewentualnie, ale to też nie na już. Yall can hate me now! Dziękuję za uwagę. 😄 A tak serio, zgodzę się, że nie pasuje akurat do tej kurtki, ale kurka rurka, na tej skórce nie mogę się na niego napatrzeć, i tyle hehe. Pozdrawiam gorąco, Maciej. Panie kierowniku ale po co te nerwy jakoś się dogadamy żeby tak od razu meshem grozić nie trzeba naprawdę. Nato też da radę 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach