Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, rafi napisał(-a):

Na lapie Omega. 

Plus zaległe dla Kolegi @Heavyweight2712 z wczoraj. Niestety pyknąłem już po wyjęciu pierwszych porcji. Niemniej było wszystko, co trzeba, tj. Kiełbacha, boczuś, wołowinka, wieprzowinka, pyry, marchew, pieczarki… dobre było 😉

IMG_0248.jpeg

IMG_0244.jpeg

Pięknie po takim jedzeniu to nic tylko leżeć ;) pamiętam jak kiedyś tata robił takie jedzenie w garnku na ogniu on jeszcze liścia kapusty dawał na gore i na sam spod słoninę itp coś pysznego i fajnie się to przygotowuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, lysolek007 napisał(-a):

white shark

IMG_20250824_134727_1-01.jpg

IMG_20250824_151947.jpg

Jak zawsze artystycznie, elegancko 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Pięknie po takim jedzeniu to nic tylko leżeć ;) pamiętam jak kiedyś tata robił takie jedzenie w garnku na ogniu on jeszcze liścia kapusty dawał na gore i na sam spod słoninę itp coś pysznego i fajnie się to przygotowuje 

Liście kapusty są oczywiście niezbędne, bez nich by się popaliło. Ponadto te, które się nie spalą, są bardzo smaczne (jak z gołąbków). No i ja cały kociołek smaruję smalcem od środka. Palce lizać i brzuch klepać 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, rafi napisał(-a):

Liście kapusty są oczywiście niezbędne, bez nich by się popaliło. Ponadto te, które się nie spalą, są bardzo smaczne (jak z gołąbków). No i ja cały kociołek smaruję smalcem od środka. Palce lizać i brzuch klepać 😉

Ja jak pracowałem ze Ślązakami to taki kociołek mieli ale zakręcany, kopało się dołek, rozpalało ognisko, a później w ten żar ten kociołek i przysypywało się go , nie miało prawa się przypalić 😋😋😋

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, ireo napisał(-a):

Dzięki. Zadziwiająca różnorodność wyrobów powstaje pod tą nazwą. Najpierw trafiłem na...

sandały!

I Sandali in cuoio artigianali Made in Italy - Ecco la collezione Estate 2025

Ale w końcu dotarłem i do zegarków, których autorem - jak się okazało - jest motocyklista. 

To wiele wyjaśnia. Sądząc po jego projektach, jeździ czymś dużym, raczej nie vespą.

no rzeczywiście ciekawe. można chyba też ich znaleźć pod nazwą rdbwatches

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Frozenn napisał(-a):

Majtas w naturalnym środowisku :) okolice mierzei na jeziorze Bukowo, Dąbkowice 

IMG_20250824_173735105_HDR.jpg

IMG_20250824_173742053_MFNR~2.jpg

You need this:

https://longislandwatch.com/islander-20mm-brushed-solid-link-watch-bracelet-for-citizen-promaster-automatic-dive-watch-brac-70/?srsltid=AfmBOoq3Izfzegy_ws4K8Jwa9WZQC0QV3N7XufZMRPA4BjNz4d74kKrJ

Mają też jubilee polecam fajna bransa :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a):

Widzę drażni Was Majtek na skórce. Koval, nie jesteś pierwszym, który mi subtelnie sugeruje żeby przesiąść się na bransę 😉 Odpowiem w takim razie na te sugestie tudzież aluzje, czy zarzuty nawet: posiadam do niego i bransę, solidną, z pełnych ogniw, i gumę, czarną prawilną, jednak Majtas ZOSTAJE na TEJ skórce i KONIEC 😋 W planach jest mesh, ewentualnie, ale to też nie na już. Yall can hate me now! Dziękuję za uwagę. 😄

A tak serio, zgodzę się, że nie pasuje akurat do tej kurtki, ale kurka rurka, na tej skórce nie mogę się na niego napatrzeć, i tyle hehe. 

Pozdrawiam gorąco, Maciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Frozenn napisał(-a):

Widzę drażni Was Majtek na skórce. Koval, nie jesteś pierwszym, który mi subtelnie sugeruje żeby przesiąść się na bransę 😉 Odpowiem w takim razie na te sugestie tudzież aluzje, czy zarzuty nawet: posiadam do niego i bransę, solidną, z pełnych ogniw, i gumę, czarną prawilną, jednak Majtas ZOSTAJE na TEJ skórce i KONIEC 😋 W planach jest mesh, ewentualnie, ale to też nie na już. Yall can hate me now! Dziękuję za uwagę. 😄

A tak serio, zgodzę się, że nie pasuje akurat do tej kurtki, ale kurka rurka, na tej skórce nie mogę się na niego napatrzeć, i tyle hehe. 

Pozdrawiam gorąco, Maciej.

Panie kierowniku ale po co te nerwy jakoś się dogadamy ;) żeby tak od razu meshem grozić nie trzeba naprawdę. Nato też da radę :D

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi