Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Ten pierwszy ładny klasyczny w złocie 😎 ja przymierzam się do zmiany ale na coś nowszego i po głowie chodzi mi ten model, czekam na dobrą ofertę za obecnego DateJusta póki co piszą, wysyłają oferty ale wywnioskować mogę jedynie tyle, że najlepiej to by chcieli za darmo 😁 chcą chodzić w rolexie a nie mają pieniędzy 😀

IMG_4272.jpeg

Mam taki. Nie sprzedaję.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Piątunio😀

IMG_20250926_102440.jpg

Zastanawiam się nad tym zegarkiem (z białą tarczą), mógłbyś napisać ze dwa zdania na jego temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Rafsr71 napisał(-a):

Zastanawiam się nad tym zegarkiem (z białą tarczą), mógłbyś napisać ze dwa zdania na jego temat?

Miałem również wersję z białą tarczą i w codziennym użytkowaniu jest czytelniejsza. W tej ciemniej indeksy i wskazówki maja jakąś s warstwe luminescencyjna, choć jej moc i długość swiecenia jest adekwatna do ceny zegarka. Poza tymi mankamentami to raczej same plusy, począwszy od ceny zakupu, szafirowe szkiełko, zakrecana koronka, bransoleta fajna, choć ja osobiście nie lubie zapiecia motylkowego. Rozmiar koperty dosc uniwersalny, choć nie kazdemu podejszie jej ksztalt. Zasadniczo na plus, zegarek do ciorania, ktorego nie szkoda zniszczyć. Szkiełko jest osadzone ok 1mm ponizej krawędzi lunety, takze dodatkowo chroni to szkiełko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi