rafalmosty 154448 #324176 Napisano Piątek o 11:25 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4550 #324177 Napisano Piątek o 11:29 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): 😉 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2157 #324178 Napisano Piątek o 12:00 26 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68817 #324179 Napisano Piątek o 12:06 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrlan 5388 #324180 Napisano Piątek o 12:10 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17658 #324181 Napisano Piątek o 12:13 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3060 #324182 Napisano Piątek o 12:14 (edytowane) 5 godzin temu, oszolom napisał(-a): polbruk pasuje do każdego zegarka, nie tylko do rolka. patrz, jak się ładnie komponuje z chińskim carnivalem. z nogami też nieźle. a tak serio, to strasznie ta kostka paskudna, ale całkiem praktyczna. Ależ to jedna z najładniejszych kostek w całym wątku. Całość w atrakcyjnej kolorystyce. Najważniejsza uwaga, jaką mam do tego rodzaju ujęć, to zbyt statyczne potraktowanie nóg. Nie mówię żeby od razu szpagat na tej kostce, ale gdyby tak chociaż prosty układ taneczny… Edytowane Piątek o 12:22 przez ireo 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3060 #324183 Napisano Piątek o 12:36 4 godziny temu, Butik napisał(-a): Już za 10min święto. 3-tygodniowa uczta Gratulacje. Ja, zanim dojdę do etapu „jaki zegarek na koncert?”, muszę pokonać eliminacje czyli „jak zdobyć bilet?”. Mimo to, może na którymś koncercie się zobaczymy. OT: podziwiam takich ludzi jak Andrzej Wierciński. Trzeci raz bierze udział w Konkursie. W 2018 dotarł do II etapu, w 2021 do III. Ma 30 lat, więc to jego ostatnie podejście. Nie tylko dobry pianista ale dojrzała osobowość z wielką wiedzą ogólną. Na pewno doskonale wie, że im więcej własnego stylu, tym mniejsze szanse na wysokie miejsce w Konkursie. Mimo to nie odpuszcza. Naprawdę, szacun. 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6314 #324184 Napisano Piątek o 12:40 28 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 21984 #324185 Napisano Piątek o 13:02 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinEck2 1982 #324186 Napisano Piątek o 13:10 3 godziny temu, Markol napisał(-a): Ładny 👍. Też coś podobnego chodzi mi ostatnio po głowie, ale może nie z aż tak oczoj**nym paskiem. Również nie nurkuję, więc raczej na dnie jeziora mnie szukać nie będą, no chyba że się narażę tzw. przestępczości zorganizowanej 😁 Swoją drogą to ciekawe, że nurki są jednymi z najpopularniejszych zegarków, choć nurkowanie nie jest raczej sportem narodowym Polaków 🤔 Marku, w oryginale pasek jest dostojnie ciemnoniebieski. Tyle że, jak dla mnie, jest on zdecydowanie za sztywny. Zdecydowałem się więc kupić dużo miększy silikonowy, a ten kolorek to taki leciuchny podmuch fantazji w szarym życiu emeryta ...:-). Skądinąd czarne paski (też z nadrukiem N.D. Limits) kosztują na Ali... dosłownie parę złotych, podczas gdy te kolorowe sporo więcej... A sam zegarek gorąco polecam, ja mam w wersji automatycznej, ale eco-drive jest równie ciekawy (i praktycznie bezobsługowy). Tyle, że nie wiem czy eco-drive występuje z granatową tarczą, i nie jestem pewien czy są takie z mniejszą średnicą (czyli tak jak u mnie 40 mm z bezelem). Ale krótka kwerenda powinna znaleźć odpowiedzi na te dylematy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sajmonm 2805 #324187 Napisano Piątek o 13:14 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butik 11279 #324188 Napisano Piątek o 13:23 44 minuty temu, ireo napisał(-a): Gratulacje. Ja, zanim dojdę do etapu „jaki zegarek na koncert?”, muszę pokonać eliminacje czyli „jak zdobyć bilet?”. Mimo to, może na którymś koncercie się zobaczymy. OT: podziwiam takich ludzi jak Andrzej Wierciński. Trzeci raz bierze udział w Konkursie. W 2018 dotarł do II etapu, w 2021 do III. Ma 30 lat, więc to jego ostatnie podejście. Nie tylko dobry pianista ale dojrzała osobowość z wielką wiedzą ogólną. Na pewno doskonale wie, że im więcej własnego stylu, tym mniejsze szanse na wysokie miejsce w Konkursie. Mimo to nie odpuszcza. Naprawdę, szacun. Bilety to niestety masakra w dobie internetu. Ja dokładnie w dzień otwarcia sprzedaży online posadziłem całe moje biuro przed osobnymi komputerami z instrukcją co mają robić. Jeden karnet udało się zdobyć i o to chodziło Wierciński dziś zagrał super, ale to chyba dyskusja nie na to forum i ten wątek Drugi Wierciński też świetny był. 3 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154448 #324189 Napisano Piątek o 13:30 Weekend💪🏼 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 3801 #324190 Napisano Piątek o 13:39 2 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a): 😉 Robi wrażenie🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127268 #324191 Napisano Piątek o 13:56 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62657 #324192 Napisano Piątek o 14:14 🤗🤗🤗 Godzinę temu, MarcinEck2 napisał(-a): Marku, w oryginale pasek jest dostojnie ciemnoniebieski. Tyle że, jak dla mnie, jest on zdecydowanie za sztywny. Zdecydowałem się więc kupić dużo miększy silikonowy, a ten kolorek to taki leciuchny podmuch fantazji w szarym życiu emeryta ...:-). Skądinąd czarne paski (też z nadrukiem N.D. Limits) kosztują na Ali... dosłownie parę złotych, podczas gdy te kolorowe sporo więcej... A sam zegarek gorąco polecam, ja mam w wersji automatycznej, ale eco-drive jest równie ciekawy (i praktycznie bezobsługowy). Tyle, że nie wiem czy eco-drive występuje z granatową tarczą, i nie jestem pewien czy są takie z mniejszą średnicą (czyli tak jak u mnie 40 mm z bezelem). Ale krótka kwerenda powinna znaleźć odpowiedzi na te dylematy Takie są , 43mm 🤗🤗🤗 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinEck2 1982 #324193 Napisano Piątek o 14:46 31 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): 🤗🤗🤗 Takie są , 43mm 🤗🤗🤗 Dzięki za info i ikonografię. Czyli są, tyle że jak dla mnie to 43 mm to już trochę za dużo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 39973 #324194 Napisano Piątek o 14:55 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43299 #324195 Napisano Piątek o 15:14 Stare dobre Seiko ;] 41 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154448 #324196 Napisano Piątek o 16:10 Zmiana, przed deszczowym weekendem😉 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62657 #324197 Napisano Piątek o 16:19 1 godzinę temu, MarcinEck2 napisał(-a): Dzięki za info i ikonografię. Czyli są, tyle że jak dla mnie to 43 mm to już trochę za dużo.. To nie jest taki duży, pierw przymierz 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 21984 #324198 Napisano Piątek o 16:19 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6173 #324199 Napisano Piątek o 16:40 Jest i on. Zegarkowe marzonko odhaczone 😉 Koperta, bezel - brąz ✅ (mhmm patyna 🤩) Mechaniczny szwajcar - SW200-1 ✅ Porządne uszczelnienie + szafir ✅ Wspaniale wygodny ✅ Rzućcie okiem sami. Udanego wieczoru 😉 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25368 #324200 Napisano Piątek o 16:54 cylinderek 24 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach