diesel 218 #14401 Napisano 20 Lutego 2010 Dziś na ręce gazomierz a na nogach Sparco 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #14402 Napisano 20 Lutego 2010 ten gazik super, ale gdzie Ty zapychasz w tych cichopitajkach jak takie błoto na drodze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #14403 Napisano 20 Lutego 2010 ten gazik super, ale gdzie Ty zapychasz w tych cichopitajkach jak takie błoto na drodze? Na Tor Poznań zaraz jadę Trzeba przetestować nowe buciki 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #14404 Napisano 20 Lutego 2010 Sobotni ( dawno nie był przeprowadzany ) , częściowy przegląd wojsk Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14405 Napisano 20 Lutego 2010 Dzisiaj czas na moj pierwszy automat (-;Dostalem go dawno temu od dziadka,a on dostal go jak odchodzil na emeryture z wojska.Zegarek z historia 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elite2 0 #14406 Napisano 20 Lutego 2010 Dziś na ręce gazomierz a na nogach Sparco Świetny! Mogę prosić o zbliżenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #14407 Napisano 20 Lutego 2010 Na Tor Poznań zaraz jadę Trzeba przetestować nowe buciki A nie lepiej samochodem zamiast z buta po tym torze?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14408 Napisano 20 Lutego 2010 Wczesniej diesel na skarpetkach zasuwal 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #14409 Napisano 20 Lutego 2010 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 564 #14410 Napisano 20 Lutego 2010 a na wieczór doxa, bo w razie zimowych ciemności potrafi zaświecić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #14411 Napisano 20 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #14412 Napisano 20 Lutego 2010 A nie lepiej samochodem zamiast z buta po tym torze?? Panowie przecież to są buty rajdowe a nie do biegania 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #14413 Napisano 20 Lutego 2010 Panowie przecież to są buty rajdowe a nie do biegania Hihi... no to raczej wszyscy wiedzą... mam przynajmniej taką nadzieję ... ale zaczyna się robić OT z tej hecy.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14414 Napisano 21 Lutego 2010 u mnie co prawda jeszcze dopracuje ale teraz na ndgarstku oczekiwany przezemnie z drzeniem serca:) do poludnia rzadzil dzis rano ukonczony wstepnie - ale co tam bolt elekryk na landeronie 470 36 mm ma szanse z accutronem pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #14415 Napisano 21 Lutego 2010 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #14416 Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14417 Napisano 21 Lutego 2010 Cytochrom,wstydz sie!Po kazdym Twoim poscie boje sie spojrzec na moja kolekcje 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14418 Napisano 21 Lutego 2010 Cytochrom,wstydz sie!Po kazdym Twoim poscie boje sie spojrzec na moja kolekcje 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #14419 Napisano 21 Lutego 2010 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #14420 Napisano 21 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peegee 0 #14421 Napisano 21 Lutego 2010 Faktycznie Panowie , Wasze zegarki noszone na co dzień są wyjątkowe. Zresztą jak każdy zegarek który się nosi na nadgarstku i nie ważne jakiej marki i ile kosztuje - bo to jest np. pamątka po dziadku , ojcu lub innym czonku bliskiej rodziny. No , ale każdy wolałby by jego dziadek nosił Pateka lub co najmniej Omegę . Zaś ojciec jak już to przynajmniej złotego Poljota albo Komandirskije . Ale nie zawsze jest tak jakby się chciało. Osobiście noszę od 15 roku życia Rakietę , którą dostałem od stryja na urodziny. Wymieniałem w niej pasek i kilk razy czyściłem + 1 zmiana szkiełka . Codzi mam ja dalej na co dzień. Do gajeru zakładam Poljota De luxe - słowem piękny - a mam go od brata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #14422 Napisano 21 Lutego 2010 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #14423 Napisano 21 Lutego 2010 .... No , ale każdy wolałby by jego dziadek nosił Pateka lub co najmniej Omegę ..... Patka kolego Patka! Przedstaw się w odpowiednim dziale:) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #14424 Napisano 21 Lutego 2010 A ja tak dzisiaj przy niedzieli: Zdjecia nadgarstkowego nie mam, bo kiepski ze mnie fotograf, więc wkleiłem takie, jakie miałem w chwili zakupu.Załozyłe, żeby mu sie wahnik nie zastałpiękna klasyka 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #14425 Napisano 21 Lutego 2010 piękna klasyka Dzięki, Piotrze 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach