Adi 4707 #15776 Napisano 8 Czerwca 2010 Wczoraj komunia syna i prezent dla pierwszokomunisty Jak komunista to trzeba było mu tego Poljota z budzikiem dać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #15777 Napisano 8 Czerwca 2010 Lestaf- świetna fotka. Wygląda jak screen z jakiegoś FPP Dzięki. Jak FPP to tylko z Mudmanem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #15778 Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Edytowane 8 Czerwca 2010 przez Voli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #15779 Napisano 8 Czerwca 2010 Decyzja podjęta bardzo szybko, przesyłka dostarczona jeszcze szybciej i oto jest wspólny prezent na koniec studiów Czyżby kolejny przypadek zegarkowej zarazy ? Tym razem u kobiety ? Póki co jeszcze kwarce, ale idziemy naprzód:) 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #15780 Napisano 8 Czerwca 2010 Jak komunista to trzeba było mu tego Poljota z budzikiem dać A on od roku czekał na Monstera, a Monster od pół roku na niego:lol: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #15781 Napisano 8 Czerwca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15782 Napisano 8 Czerwca 2010 od 5 tygodni 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 110010000010011001 #15783 Napisano 8 Czerwca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15784 Napisano 8 Czerwca 2010 Poniewż sprzedalem butelki postanowiłem zakupić jakiś zegareczek na wakacje - taki do wszystkiego , sprzedawca mówił ze podobno ma tourby - coś tam , nie "szło" go zrozumieć , jakiś dziwny był ogolnie ale zegarek fajny w sumie choć firma też jakas dziwna "że że" czy jakoś tak i ten "sekundnik " jakiś dziwny , nie wiem pewnie długo nie zabawi , sorki za jakosć fotek z komorki . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #15785 Napisano 8 Czerwca 2010 Zrób do niego klamerkę Piotrze A tak właściwie to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15786 Napisano 8 Czerwca 2010 A tak właściwie to Wiedziałem ze nie wzbudzi zainteresowania , no cóż gdybym miał więcej butelek na sprzedaż , pewnie kupiłbym coś na bransolecie a tak ... szkoda gadać 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #15787 Napisano 8 Czerwca 2010 Nie wstyd Ci Piotrze podróby tutaj pokazywać? Tobie, moderatorowi?! Fe, strasznie brzydki i wcale nie zazdroszczę, nic a nic. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15788 Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Klaudiusz masz rację ale sprzedawca upierał się ze to oryginał i cały czas się jąkał "że że " "że że" początkowo myślałem ze seplenił ale pozostałe wyrazy wymiawiał prawidlowo zapewniam ze to oryginał , kiedyś juz wstawiałem podróbkę Panerai i kilka osób o mało nie miało zawalu serca ale zdradził mnie numer zegarka widoczny na deklugdyby mozna bylo go kupić za butelki - to musialbym wypijać 50 piw dziennie przez 1800 lat i wtedy moze by się udało Edytowane 8 Czerwca 2010 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #15789 Napisano 8 Czerwca 2010 Dam 200 stówy, napiszę PM, wybawię Cię od tego obciachowego sikora. U mnie na prowincji, to na pewno się nie poznają 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #15790 Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Ale ,że że ..co?...okropieństwo ,wstyd pokazywać,daj do działu "pytania przed zakupem" , założę się ,że indeksy krzywe ,jak to w tanich replikach... ale za to , Mido ..wporzo... Edytowane 8 Czerwca 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #15791 Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Niestety nie mój choć taki inny , a sprzedawcy że że - nie wiem o co Mu chodziło 200 stówek - czyli 20 000 - chcesz sam pasek kupić ? Edytowane 8 Czerwca 2010 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #15792 Napisano 8 Czerwca 2010 ..firma też jakas dziwna "że że" czy jakoś tak..."że żre"ten Mido fajowski 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15793 Napisano 8 Czerwca 2010 Piotrze dobre z tym JLC rozbawiłeś mnie heh 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #15794 Napisano 8 Czerwca 2010 Piotrek jakiś oscylator butelkowy wynalazł, typu kup szczaw w bulelce, wylej zawarość i sprzedaj butelkę w skupie za dwa razy wyższą kwotę 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #15795 Napisano 9 Czerwca 2010 gdyby mozna bylo go kupić za butelki - to musialbym wypijać 50 piw dziennie przez 1800 lat i wtedy moze by się udało hmm...to da się zrobić... 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #15796 Napisano 9 Czerwca 2010 Taaaa... takiej podróby to bym nie chciał za 2 złote. Patrzcie lepiej tutaj, oryginalny Patek, zachaczony na skórzanej kierownicy Astona DB9,podczas jazdy do promenadzie gwiazd w Holywood. TO dopiero wypas , a nie tam jakieś JLC A poważnie, to nigdy nie widziałem turby-coś tam, więc może na spotkaniu .... ???? 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubasek 0 #15797 Napisano 9 Czerwca 2010 Taaaa... takiej podróby to bym nie chciał za 2 złote. Patrzcie lepiej tutaj, oryginalny Patek, zachaczony na skórzanej kierownicy Astona DB9,podczas jazdy do promenadzie gwiazd w Holywood. TO dopiero wypas , a nie tam jakieś JLC A poważnie, to nigdy nie widziałem turby-coś tam, więc może na spotkaniu .... ???? Heheheheh i + 10 do lansu 0 "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_swistak 0 #15798 Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) < Edytowane 9 Czerwca 2010 przez mr_swistak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #15799 Napisano 9 Czerwca 2010 mr świstak widza, że lubita kwarcoki a tutaj ludzita nie bardzo lubita. A tak an serio to fajne zegareczki szczególnie Doxa ( nowy model) i Sportura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #15800 Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Forum się znowu wykrzaczyło Edytowane 9 Czerwca 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach