Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

@zimny- dzięki :) Naczekałem się kupę czasu, ale w końcu dotarł cały i jak widać zdrów jak ryba :)

@maxwell: Jasne, jutro coś skrobnę na jego temat(m.in. o marce, jak i o samym zegarku, choć tylko z autopsji, bo w necie niewiele udało mi się na jego temat znaleźć). Temat już zresztą istnieje LINK , pytałem w nim o renowację zegarka, itp. Jak widać udało się zegarek doprowadzić do niezłej formy :)

Biały pasek stąd, że kiedyś poszukując info nt. zegarka, natknąłem się na starą reklamę z Playboya, sprzedawaną na eBay'u, na której mój model miał biały pasek typu tropik. Tropika nie udało się zdobyć, ale czymś go zastąpiłem :)

post-25253-0-54017000-1331585215.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez lechu_wroc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd Cię znam Marco to zawsze miałeś parcie na te "jajczane" koperty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd Cię znam Marco to zawsze miałeś parcie na te "jajczane" koperty :)

Pokaż lepiej dupkę zegarka...pewnie także przypolerowaną trochę...bo uszy widzę jak w nowym :). Szkło minerał płaski?....ogólnie więcej fotek Panie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dupce ładne rybki pływają, jutro po południu zrobię sesję, bo teraz noc już i spać trzeba iść :) Szkło minerał, ale lekko wypukły, robiony u optyka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-55400300-1331585217.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-28709700-1331585219.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-28381-0-35419200-1331585222.jpg Edytowane przez SQ2EJQ

Jurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lechu dzięki za linka,poczytałem :) Naprawdę fajny,nietuzinkowy zegarek,myślę że szansa spotkania kogoś z takim czasomierzem jest bardzo niewielka.Przyłączę się do apelu-więcej fotek,najlepiej sesyjka i do Galerii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem potęga

6c8481017f8e13d9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lechu dzięki za linka,poczytałem :) Naprawdę fajny,nietuzinkowy zegarek,myślę że szansa spotkania kogoś z takim czasomierzem jest bardzo niewielka.Przyłączę się do apelu-więcej fotek,najlepiej sesyjka i do Galerii :)

Obiecany artykuł już w dziale szwajcarsko-niemieckim: LINK . No i fotki dupeczki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IMGP0002.JPG

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-48036800-1331585386.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta Omega PO zawsze mnie rozkłada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco poczekaj. W poniedzialek oczekuje glownej dostawy pasirow oj bedzie sie dzialo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny, niszowy zegar- gratulacje :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-29213-0-40739800-1331585465.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zimny- dzięki :) Naczekałem się kupę czasu, ale w końcu dotarł cały i jak widać zdrów jak ryba :)

@maxwell: Jasne, jutro coś skrobnę na jego temat(m.in. o marce, jak i o samym zegarku, choć tylko z autopsji, bo w necie niewiele udało mi się na jego temat znaleźć). Temat już zresztą istnieje LINK , pytałem w nim o renowację zegarka, itp. Jak widać udało się zegarek doprowadzić do niezłej formy :)

Biały pasek stąd, że kiedyś poszukując info nt. zegarka, natknąłem się na starą reklamę z Playboya, sprzedawaną na eBay'u, na której mój model miał biały pasek typu tropik. Tropika nie udało się zdobyć, ale czymś go zastąpiłem :)

post-3565-0-02292300-1331585494.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Całkiem przyjemnie wyglądają Wyler'y, ale mało coś w już sieci takich egzemplarzy

IMGP0002.JPG

to żeś pojechał! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny, niszowy zegar- gratulacje :)

Marcin

Dzięki :) Jest tak niszowy, że nie znalazłem w Internecie ani jednej fotki takiego samego modelu :) Jedynie ten plakat potwierdza, że ten Wyler należał do rodziny nurków z początku lat 70tych. Pozostałe zegarki z plakatu są w necie do znalezienia, nawet oferty sprzedaży czasami widziałem.

@ Krzysiek_W- rzeczywiście niewiele już tych zegarków krąży w necie, ale są. Dużo łatwiej za to zdobyć egzemplarze z lat 50tych i 60tych, klasyki.

Edytowane przez lechu_wroc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi