BRABUS 432 #21451 Napisano 28 Marca 2011 Kupiłeś? Moje najszczersze gratulacje Tak, kupiłem Rolexa-Invictę żeby zobaczyć 40mm na moim nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21452 Napisano 28 Marca 2011 Hehe, nie widze bo korzystam w pracy z tel Myślałem, że sprawiłeś sobie Submarinera. Tym większe było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem jeszcze ankiete z Milgaussem w roli głównej 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #21453 Napisano 28 Marca 2011 Ulubieniec wrócił ze SPA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #21454 Napisano 28 Marca 2011 Zdecydowanie, to Twój najładniejszy zegar... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #21455 Napisano 28 Marca 2011 Dzisiaj starsze klimaty 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #21456 Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) Edytowane 28 Marca 2011 przez Grucha 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #21457 Napisano 28 Marca 2011 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21458 Napisano 28 Marca 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #21459 Napisano 28 Marca 2011 < 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3897 #21460 Napisano 28 Marca 2011 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #21461 Napisano 28 Marca 2011 W pierwszej chwili pomyślałem, że na jakimś pytonie go zaczepiłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pueblo 0 #21462 Napisano 28 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #21463 Napisano 28 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21464 Napisano 28 Marca 2011 To jest Adriatica? Świetny zegar !! Poprosze koniecznie o więcej zdjęć w odpowiednim dziale 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #21465 Napisano 28 Marca 2011 Robert, świetny Chronoswiss. Gratki 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #21466 Napisano 28 Marca 2011 piękny zegar KURNAJANEK!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pueblo 0 #21467 Napisano 28 Marca 2011 (edytowane) To jest Adriatica? Świetny zegar !! Poprosze koniecznie o więcej zdjęć w odpowiednim dziale Dziękuję. Adriatica. Bombastyczny design. Very exaggerated. Szkoda, że Adriatica nie włożyła do koperty jakiegoś automata zamiast kwarcowej Rondy (nota bene takiej samej jak pcha Edox licząc cenę swoich kwarcoków x 4). Żeby do galerii wstawić zdjęcia to będę się musiał przyłożyć, jakiś dobry obiektyw macro zakupić (Tamron 90 dla przykładu) i sklecić prawdziwą sesyjkę z jakimiś pomysłami, ciekawym anturażem, sztafażem, jakąś historią, żeby się przy oglądaniu nie nudziło. Inaczej nie uchodzi, oj... nie uchodzi. Edytowane 28 Marca 2011 przez pueblo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21468 Napisano 29 Marca 2011 witam i przyłączam się do zabawy dzisiaj tak;) Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #21469 Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) A u mnie bez zmian. Noszenie mu służy. Koperta mu się układa do koszul Pozdrawiam, Edytowane 29 Marca 2011 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #21470 Napisano 29 Marca 2011 Na dotarciu 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21471 Napisano 29 Marca 2011 Darku, wiesz, że zazdroszcze Ale już wkrótce 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #21472 Napisano 29 Marca 2011 Darku, wiesz, że zazdroszcze Ale już wkrótce Nie ma czego Mam nadzieję ,że nie na swoje urodziny 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21473 Napisano 29 Marca 2011 Coś w trawie piszczy, że będzie przed urodzinami 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #21474 Napisano 29 Marca 2011 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #21475 Napisano 29 Marca 2011 asz ta DOXA mnie kręci !!!! Absolutnie oryginalna i efektowna. 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach