Gość McIntosh #22351 Napisano 28 Kwietnia 2011 Jeszcze nie miałem okazji się przywitać,dlatego nadrabiam.Mariusz witamy,dobrze,że wróciłeś Dzięki , witam ponownie. Tylko czemu emotikon kończący zdanie taki "niepewny" ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #22352 Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja też się cieszę bo częściej będę wpadał na stronę HH, tylko dlaczego tekst jest ciągle nieformatowany ;) 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22353 Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Dzięki , witam ponownie. Tylko czemu emotikon kończący zdanie taki "niepewny" ?.E tam , jaki emot niepewny?Jest zadowolony,uradowany,poważny i pewny.Może akurat zrobił taką minkę. I dzisiejszy wschód słońca Zaczynamy dłuższy weekend.Wszystkim życzę udanego,miłego wypoczynku.EDYTA:taki piękny poranek, u mnie przegląd.Dlatego jeszcze jedno Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #22354 Napisano 29 Kwietnia 2011 Wg mnie jeden z ladniejszych Pamow , za rozsadne pieniadze 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22355 Napisano 29 Kwietnia 2011 Zgadzam się z Irkiem. Piękny jest. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #22356 Napisano 29 Kwietnia 2011 Zgadzam się z Irkiem. Piękny jest.ten wschód słońca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22357 Napisano 29 Kwietnia 2011 witajcie,pewnie nikogo z Was nie zaskoczę dziś, jak i przez kilka nastepnych dni, zegarkiem Uploaded with ImageShack.us po pierwszym dniu obcowania z nim i w nawiązaniu do wczorajszych rozmów na forum jeszcze raz napiszę.Breitling był od zawsze firmą, którą raczej omijałem szerokim łukiem, traktując stylistykę ich zegarków jako troszeczke na wyrost, taki troche odpustowy design. Coraz bardziej jednak dojrzewałem do pewnych rzeczy i zdecydowałem sie na ten model mając jedynie wyobrażenia zbudowane na tym co widziałem w internecie i czytałem w prasie zegarkowej (czyli praktycznie w ciemno).Efekt jakie wywołuje na żywo ten zegarek przerósł moje najśmielsze oczekiwania i kazał zweryfikować swoje patrzenie na marke Breitling. Mam wiele zegarków, jednak żaden nie rzuca sie tak w oczy jak Galactic - nie myślcie jednak, że robi to w sposób tani i nachalny bo w całym tym "rzucaniu" jest sporo klasy Zegarek dopracowany w najmniejszym szczególe, fenomenalnie prezentuje sie na powietrzu - gra ze swiatłem to istna magia Pewnie mógłbym tak pisac jeszcze długo, ale nie będę Was zanudzał wypocinami podnieconego gościa tak więc życzę wszystkim miłego piątku i wielu podobnie miłych niesppodzianek jak ta, która mnie sie przytrafiła. 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 317 #22358 Napisano 29 Kwietnia 2011 Fajny Brajtek, nie dziwię się, że się podniecasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #22359 Napisano 29 Kwietnia 2011 To ja skromnie, piąteczek przed Majówką, czuć, że lato niedługo więc: 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #22360 Napisano 29 Kwietnia 2011 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #22361 Napisano 29 Kwietnia 2011 Ten orient na pasku wyglada zdecydowanie lepiej :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #22362 Napisano 29 Kwietnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #22363 Napisano 29 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #22364 Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) piękny ten VOSTOKZawsze mi się podobał taki design Podobny ma VULCAIN Do tego połączenie białego z niebieskim i "brak bezla" Super! Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #22365 Napisano 29 Kwietnia 2011 Ten orient na pasku wyglada zdecydowanie lepiej :-) Nom, całkiem nieźle 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #22366 Napisano 29 Kwietnia 2011 serseg - uwielbiam takie szkiełko w zegarkachbreitling też niczego sobie - taka definicja marki trzeba będzie mu się z bliska przyjrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #22367 Napisano 29 Kwietnia 2011 Spinner czemu piszesz, że skromnie. To fanastycznie zegarek, a to ze jest tanszy niz pamy itp to pozostaje sie tylko cieszyc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #22368 Napisano 29 Kwietnia 2011 Rankiem było nieco oficjalnie, od południa majówkowo 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #22369 Napisano 29 Kwietnia 2011 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #22370 Napisano 29 Kwietnia 2011 Rankiem było nieco oficjalnie, od południa majówkowo Gourmet, jakby ten Zodiaczek kiedyś miał zmienić właściciela, to poproszę najpierw PW 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #22371 Napisano 29 Kwietnia 2011 weź pod rozwagę, że to równe 50x50 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krs 0 #22372 Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) To i ja pochwalę się nowym nabytkiem Zegarek kupiłem za namową forumowego kolegi Marcina (marcomartin), któremu serdecznie dziękuję! Nighthawk robi wrażenie, jakość wykonania super. Bardzo mocno świeci i nietypowo, bo na niebiesko. Jak będę miał więcej czasu i nie zapomnę znowu kabla do cyfrówki to nieomieszkam wrzucić więcej fot do galerii forumowej Pierwsze zdjęcie jest z dzisiaj, ostatnie dwa z wczoraj Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez krs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7721 #22373 Napisano 29 Kwietnia 2011 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #22374 Napisano 29 Kwietnia 2011 Dzisiajstarsze klimaty 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #22375 Napisano 29 Kwietnia 2011 PAM na Velcro 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach