QuadrifoglioVerde 3925 #22876 Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) Edytowane 22 Maja 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22877 Napisano 22 Maja 2011 Walnij Marco jakąś recenzję, bo świetne jest to Seiko! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #22878 Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) Walnij Marco jakąś recenzję, bo świetne jest to Seiko! Właśnie taki pomysł świta w mej głowie, ale zanim to zrobię to kupię kolejnego Alpinista i zrobię test porównawczy. No to jeszcze od tej strony: image uploading Edytowane 22 Maja 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #22879 Napisano 22 Maja 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22880 Napisano 22 Maja 2011 Właśnie taki pomysł świta w mej głowie, ale zanim to zrobię to kupię kolejnego Alpinista i zrobię test porównawczy. Którego Alpinistę masz jeszcze w planach? 059? też świetny, ale już nie trzyma takiego klimatu jak te maluchy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #22881 Napisano 22 Maja 2011 Którego Alpinistę masz jeszcze w planach? 059? też świetny, ale już nie trzyma takiego klimatu jak te maluchy. 061 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22882 Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) Mały zielony 017 i tak fajniejszy No ale jednego małego już masz to porównanie nie miałoby sensu Edytowane 22 Maja 2011 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #22883 Napisano 22 Maja 2011 ...a od rana było tak: W zasadzie noszę tylko te dwa od czasu jak je dostałem Nadgarstek się szybko przyzwyczaił i z innym zegarkiem czuję się jakoś tak...dziwnie. Boschett to był strzał w 10, Artego też nic nie brakuje - chyba znalazłem "swój" typ zegarka - odważnik Zastanawiam się czy nie posprzedawać kasztanków i kupić jeszcze pomarańczkę do kompletu Może Sea Kinga? 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22884 Napisano 22 Maja 2011 lks1984, wyjątkowo fajne masz te zegarki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #22885 Napisano 22 Maja 2011 dzięki, dzięki - do Twoich cukiereczków im daleko co prawda, ale staram się tak kupować żeby każdy sprawiał mi radochę Wszak o przyjemność tu chodzi 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22886 Napisano 22 Maja 2011 Wszak o przyjemność tu chodzi Otoż to Zwłaszcza Boschett mi się podoba, naprawde kapitalny diverek... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #22887 Napisano 22 Maja 2011 [/img] W zasadzie noszę tylko te dwa od czasu jak je dostałem Nadgarstek się szybko przyzwyczaił i z innym zegarkiem czuję się jakoś tak...dziwnie. Boschett to był strzał w 10, Artego też nic nie brakuje - chyba znalazłem "swój" typ zegarka - odważnik Zastanawiam się czy nie posprzedawać kasztanków i kupić jeszcze pomarańczkę do kompletu Może Sea Kinga? Ten Boschett to wersja na Eta czy Myota? Przez Ciebie "chodzi mi po głowie" Można na priv info gdzie i za ile go wyrwałeś? 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #22888 Napisano 22 Maja 2011 ARTEGO świetne. Jedyna rzecz, którą bym zmienił to trójkąt na bezelu. Poza tym bardzo przyjemny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22889 Napisano 22 Maja 2011 Z telefonu dlatego taka jakość 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #22890 Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) U mnie czołg nadal w akcji Fajny ten czołg. A co to za guma-ile ma w uszach? Fajna byłaby do Limitki Edytowane 22 Maja 2011 przez gludek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #22891 Napisano 22 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #22892 Napisano 22 Maja 2011 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #22893 Napisano 22 Maja 2011 wraQ - masz jeszcze tą Orkę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22894 Napisano 22 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #22895 Napisano 22 Maja 2011 Świetny ten Hammi, Lechu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #22896 Napisano 22 Maja 2011 Darek ! Cudny Zenith 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #22897 Napisano 22 Maja 2011 wraQ - masz jeszcze tą Orkę? Jeśli pytasz o ten zegareczek to poszedł na wymianę 2 tygodnie temu.Bardzo mi było żal, jakby co to ma ją teraz również użytkownik tego forum 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22898 Napisano 22 Maja 2011 Darek ! Cudny Zenith Heh, dzięki.Mnie zachwyca Omega z 1926 roku.Wciąż jest na punktualnym chodzie 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #22899 Napisano 22 Maja 2011 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #22900 Napisano 22 Maja 2011 Super Brzdąc!!! A ja na waniliowej gumie odkrywam swoją Doxe na nowo Uploaded with ImageShack.us 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach