Taktic 40 #23651 Napisano 20 Czerwca 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23652 Napisano 21 Czerwca 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #23653 Napisano 21 Czerwca 2011 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23654 Napisano 21 Czerwca 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3917 #23655 Napisano 21 Czerwca 2011 Piękna Attesa...ostatnio mi przeleciała koło nosa jedna w fajnej cenie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23656 Napisano 21 Czerwca 2011 Piękna Attesa...ostatnio mi przeleciała koło nosa jedna w fajnej cenie . Na tym samym kalibrze są też odlotowe Citkowe Exceed'y, szczególnie biały podbił moje serce Jakby ktoś miał, to wymienię się na tą czarną Attesę 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #23657 Napisano 21 Czerwca 2011 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #23658 Napisano 21 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 403 #23659 Napisano 21 Czerwca 2011 Sergserg - masz naprawde imponującą kolekcję zegarkow SEIKO i CITIZEN! naprawde piekny ten ostatni... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23660 Napisano 21 Czerwca 2011 Sergserg - masz naprawde imponującą kolekcję zegarkow SEIKO i CITIZEN! naprawde piekny ten ostatni... Dzięki, staram się A ten ostatni, biały Exceed niestety nie jest mój. Jeszcze 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6538 #23661 Napisano 21 Czerwca 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3917 #23662 Napisano 21 Czerwca 2011 Na tym samym kalibrze są też odlotowe Citkowe Exceed'y, szczególnie biały podbił moje serce Wooow, fantastyczny ten biały...gdzie? za ile? i czy rozmiar koszerny ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23663 Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Wooow, fantastyczny ten biały...gdzie? za ile? i czy rozmiar koszerny ? biały faktycznie wymiata, to EBS74-5101, tytan Duratect, 43.5mm, ceny w nie-naszym obszarze celnym > $1800 stronka Citizena (via translator) Edytowane 21 Czerwca 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #23664 Napisano 21 Czerwca 2011 [T] 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23665 Napisano 21 Czerwca 2011 Właśnie wskoczyła na łapkę i chyba szybko nie zejdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszA 0 #23666 Napisano 21 Czerwca 2011 Nie mam teraz możliwości zrobić zdjęcia na nadgarstku, ale też się chcę pochwalić swoim czasomierzem, z którego jestem niezmiernie zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #23667 Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 21 Czerwca 2011 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajudah 0 #23668 Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23669 Napisano 21 Czerwca 2011 Łukasz, fajny, to Worldmaster II? Kiedys go widziałem w TT i szukałem info o nim ale skromnie w necie i to bardzo - ile dałeś? Eta czy Claro? 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #23670 Napisano 21 Czerwca 2011 [T] i na nadgarstku 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3917 #23671 Napisano 21 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #23672 Napisano 21 Czerwca 2011 [T] i na nadgarstku ładny Tissot - klasyk 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23673 Napisano 21 Czerwca 2011 Właśnie wskoczyła na łapkę i chyba szybko nie zejdzie Krystek, piękna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #23674 Napisano 21 Czerwca 2011 UTS 500 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #23675 Napisano 22 Czerwca 2011 Skurczybyk, nie chce zejść z ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach