Darek-zegarek 2 #24026 Napisano 5 Lipca 2011 Darek mogę Ci pomóc w tym dylemacie,po prostu podaruj mi jeden z tych zegarków i będziesz miał problem z głowy Co prawda mam dusze filantropa ,ale nie do tego stopnia Ja chce Radiomira przynajmniej przymierzyć ! Jaki problem?Zapraszam Jak Radiomir to tylko złoty...inny to profanazzione . Stalowego Radiomira kupują Ci sami co kupują Porsche Boxter ...nie starczyło na 911 ...prawda Darek?Tak ,to prawda A gdzie się dwóch bije,tam trzeci korzysta 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #24027 Napisano 5 Lipca 2011 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24028 Napisano 5 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #24029 Napisano 5 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #24030 Napisano 5 Lipca 2011 Darek piękny zegarek Wrzuć kilka fotek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ruf 2 #24031 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) GP Vintage. Edytowane 5 Lipca 2011 przez ruf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24032 Napisano 6 Lipca 2011 Dawno nic tu nie pokazywalem wiec tym razem nowy nabytek 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24033 Napisano 6 Lipca 2011 Ależ piękny ! Poproszę o więcej zdjęć w galerii Gratulacje. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24034 Napisano 6 Lipca 2011 dziekuje - to stare zdjecie, ktore zreszta wygral;o wrist scan 2 tygodnie temu na puristach, jutro submituje grant i wracam oficjalnie na forum wiec pojawi sie historia z restauracji pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #24035 Napisano 6 Lipca 2011 Dobrze Cię znowu widzieć Rafał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24036 Napisano 6 Lipca 2011 Jeszcze raz dzieki - nie bede mial niestety czasu aby w najblizszym polroczu byc z Wami jak kiedys ale moj plan wyglada luzniej a i bardzo sie stesknilem wiec mysle ze bede czestym gosciem pozdrwiam raz jeszcze Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #24037 Napisano 6 Lipca 2011 Dziś u Slavola taka Slava: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24038 Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Powrót do korzeni Edytowane 6 Lipca 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1216 #24039 Napisano 6 Lipca 2011 Kobold super. Nie wiem dlaczego ale mam do nich słabość. Cytochrom. Twoje Żagery wgniatają w ziemię. Zrób stronę www ze zdjęciami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bonokce 0 #24040 Napisano 6 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #24041 Napisano 6 Lipca 2011 Nowy nabytek - Oceanus OCW-650t. Nie spodziewałem się że mi tak podejdzie, a tu proszę, już planujemy wspólne wakacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24042 Napisano 6 Lipca 2011 Kobold super. Nie wiem dlaczego ale mam do nich słabość. Cytochrom. Twoje Żagery wgniatają w ziemię. Zrób stronę www ze zdjęciami. Jeszcze raz dzieki - dzisiaj moze uda mi sie urzadzic mala sesje najnowyszych 2 sztuk, wieczny problem braku czasu ale ma byc juz lepiej...pzodrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #24043 Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Nowy nabytek - Oceanus OCW-650t. Nie spodziewałem się że mi tak podejdzie, a tu proszę, już planujemy wspólne wakacje Ja nie spodziewałem się, że kupisz kwarca w dodatku w takiej kolorystyce. To nie w Twoim stylu...widać styl ewoluował dosyć mocno podczas prac nad limitką. Edytowane 6 Lipca 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #24044 Napisano 6 Lipca 2011 Od jakiegoś czasu chodziło za mną coś w wakacyjnej kolorystyce, coś sportowego - no to mam I powiem więcej - jestem zadowolony na chwilę obecną, a na jesień będzie służył jako "rozweselacz" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #24045 Napisano 6 Lipca 2011 Od jakiegoś czasu chodziło za mną coś w wakacyjnej kolorystyce, coś sportowego - no to mam I powiem więcej - jestem zadowolony na chwilę obecną, a na jesień będzie służył jako "rozweselacz" Ale to kwarc!!! Nie koszerny i w ogóle... Mi wyszło takie coś pseudoartystyczne: Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #24046 Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 6 Lipca 2011 przez 00110010000010011001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #24047 Napisano 6 Lipca 2011 Darek piękny zegarek Wrzuć kilka fotek.Zdjęcia są ,użyj szukajki Dziś tradycyjnie............. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #24048 Napisano 6 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #24049 Napisano 7 Lipca 2011 Dzisiaj ta Pobieda: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #24050 Napisano 7 Lipca 2011 Darku Twoje zdjęcie zakrawa o sztukę przez duże S Wspaniała fotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach