sergserg 14 #24276 Napisano 17 Lipca 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #24277 Napisano 17 Lipca 2011 Wciąż wakacyjnie 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #24278 Napisano 17 Lipca 2011 bardzo przyjemna ALPINA... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #24279 Napisano 17 Lipca 2011 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #24280 Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Dziś się nie mogę zdecydować i wskoczył na chwilę Kingfisher: He he Edytowane 17 Lipca 2011 przez wraQ 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24281 Napisano 17 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24282 Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 17 Lipca 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24283 Napisano 17 Lipca 2011 W poniedzialek fedex doniesie oryginalne szklo i sekunde i bedzie skonczony - siedzialem nad nim 2 dni - wszystko bedzie wtedy oryginalne to prawdziwy stary seamaster 300 nie skladak na nosowych elementach i starym werku niezle trzyma czas - wiecej zdjec z zakresu prac nad zegarkiem juz po skonczeniu projektu w poniedzialek' 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24284 Napisano 17 Lipca 2011 W poniedzialek fedex doniesie oryginalne szklo i sekunde i bedzie skonczony - siedzialem nad nim 2 dni - wszystko bedzie wtedy oryginalne to prawdziwy stary seamaster 300 nie skladak na nosowych elementach i starym werku niezle trzyma czas - wiecej zdjec z zakresu prac nad zegarkiem juz po skonczeniu projektu w poniedzialek' Świetna Omega, gratuluję Panie Rafale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #24285 Napisano 18 Lipca 2011 Dzięki Robercie kiedyś dyskutowalismy o tym zegarku i wiem ze tez choruiesz mnie bardzo zalezalo na prawdziwej vintage - nie budzącej żadnych watow a nie współczesnej prodiukcji na bayzie starego werku - to już nie to samo / powoli kończę dpopieszczac ale sutaryam sie zalvhowac ja na majora w stanie vinage - foce cała resutyauracje krop po kroku wiec jak już skończę to pokaże jak sie z nią meczylem. Pozdrawiam Rafał 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavol 0 #24286 Napisano 18 Lipca 2011 Dziś Wostkowo ... chyba najbrzydszy ze stada (pasuje do pogody) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24287 Napisano 18 Lipca 2011 Wiaterek... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24288 Napisano 18 Lipca 2011 Rafał, Omega coś pięknego - gratulacje. Po raz kolejny Ci zazdroszcze perełki w kolekcji 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3917 #24289 Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Sorry za datę. Dziś też na łapie Edytowane 18 Lipca 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #24290 Napisano 18 Lipca 2011 Ładne to cosik - jaka średnica ?? 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #24291 Napisano 18 Lipca 2011 Marina i struś , pasują do siebie idealnie . Zbyszek, wrzuc wiecej fotek na tym pachu 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #24292 Napisano 18 Lipca 2011 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #24293 Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Juz na waniliowej gumce Edytowane 18 Lipca 2011 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7725 #24294 Napisano 18 Lipca 2011 Nowiuśki nabytek: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24295 Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Nasze polskie nadmorskie klimaty A dziś co prawda już we Wrocku, ale zegarek wciąż ten sam Oczywiście standardowo fotki robione telefonem, więc jakość nie zabija edit- nie wiem czemu ta jedna fota wyskakuje mi do góry nogami, więc niech w ogóle znika Edytowane 18 Lipca 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #24296 Napisano 18 Lipca 2011 Rychu brawo!! pochwalam takie plażowanie MM niczego sie nie boi 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3917 #24297 Napisano 18 Lipca 2011 Rychu zafundował MM piaskowanie stali....w celu wzmocnienia powłoki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24298 Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Dzięki- przed wyjazdem mocno się zastanawiałem czy go brać, ale teraz wreszcie czuję, że jest ze mną na dobre i wreszcie mogę się z nim normalnie obchodzić, a nie jak z jajkiem O zegarek należy dbać, ale też użytkować normalnie- to on ma być dla nas a nie odwrotnie Choć nie ukrywam, że po jednej wyjściowej imprezie(których sporej części ani powrotu nie pamiętam), pierwsze gdzie zerknąłem po przebudzeniu(zresztą wyjątkowo ciężkim), to nadgarstek- czy coś tam jest jeszcze Edytowane 18 Lipca 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #24299 Napisano 18 Lipca 2011 @ Staruszek Zegarek fajny , ale u Was juz sa grzyby , u nas chodze dopiero koniec wrzesnia pazdziernik 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24300 Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) @ Staruszek Zegarek fajny , ale u Was juz sa grzyby To tylko kurki, u nas też "normalne" grzyby są ciut później dobra jeszcze dwie foty, jedna normalna: i jedna na której chyba zegarek za długo przebywał w naszej przeczystej bałtyckiej wodzie i zaczął się rozchodzić Edytowane 18 Lipca 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach