MasterFan 976 #1101 Napisano 24 Maja 2006 LukasS, jak dla mnie bomba :!: :shock: W ogóle, niebieski kolor świetnie komponuje się z czarną tarczą w stali, tez myślę o czymś podobnym :idea: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #1102 Napisano 24 Maja 2006 Dzięki.Więcej tu:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....sc&start=75 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1103 Napisano 24 Maja 2006 Od dzisiaj 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1104 Napisano 24 Maja 2006 łłłłłaaaaałł ! gratuluję ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #1105 Napisano 24 Maja 2006 :shock: Ale wejście znienacka.Cudo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1106 Napisano 24 Maja 2006 a może przejść na informatykę? Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1107 Napisano 24 Maja 2006 Jest ciężki :shock: , ale bransoleta też, więc ciężar się rozkłada równomiernie . Zrobię jeszcze zdjęcia pudełka, bo też jest klasa: skóra i metal. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #1108 Napisano 24 Maja 2006 Szacunek! :shock: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #1109 Napisano 24 Maja 2006 Więcej fotek!!! :twisted: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1110 Napisano 24 Maja 2006 Klasa sportowiec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1111 Napisano 24 Maja 2006 GRATULACJE!!!!! :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1112 Napisano 24 Maja 2006 No nieźle :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #1113 Napisano 24 Maja 2006 Pięknie, pięknie Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1114 Napisano 24 Maja 2006 Od dzisiaj http://img251.imageshack.us/img251/1377/img09925yp.jpgGratuluję. Świetny zegar, ale mnie zupełnie nie przekonuje. Może to i dobrze, bo i tak nie znajduję się w klasie docelowej. ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1115 Napisano 24 Maja 2006 no, no, gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #1116 Napisano 24 Maja 2006 Jaki zegarek mam dziś na ręku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1117 Napisano 24 Maja 2006 wejdź lepiej na czata niż samemu nocą przy kompie seidzieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1118 Napisano 25 Maja 2006 Klaudiusz, mocne masz wejścia Gratulacje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1119 Napisano 25 Maja 2006 Inżynier to moim zdaniem najfajniejszy IWC... może dlatego że ma coś z Samuraja Gratulacje Klaudiusz, niech służy maszyna 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1120 Napisano 25 Maja 2006 Klaudiusz !!! a więc jednak ! cieszę się ,że posłuchałeś naszych rad. Super zegarek do takiego trochę na codzień "wyrobnictwa" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1121 Napisano 25 Maja 2006 Klaudiusz, gratulacje z okazji świetnego "eleganckiego sportowca"! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24182 #1122 Napisano 25 Maja 2006 Klaudiusz, gratuluję, jest super, surowy, ciężki i IWC! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #1123 Napisano 25 Maja 2006 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1124 Napisano 25 Maja 2006 Klaudiusz gratuluję zegareczka :!: Od razu przypomniała mi się historia z Inżynierem. Leciało jakoś tak: Zapraszam klienta do kasy, po drodze fajnie mi się z nim rozmawiało, było jakoś tak luźnie, itp. Po wejściu do kasy zauważyłem na jego nadgarstku kolosa (nie dawało mi to spokoju, bo musiałem wiedzieć co ma , łypnołem raz okiem, raz drugi, i mnie oświeciło :!: INżYNIER !!). Zagaduję klienta o zegarek: - JA Widzę, że ma Pan Inżyniera - KLIENT /po rozejrzeniu sie dookoła spojrzał na mnie, i z wielkim znakiem zapytania, rysującym mu się na twarzy mówi/ - Przepraszam, Pan do mnie mówi :?: -J Tak. Mówię, że ma Pan bardzo ładny zegareczek ( :twisted: ) Inżyniera! -K Nie. To jest coś innego... -J :shock: Inżynier to taka jego "potoczna" nazwa. Jest to IWC Ingenieur. Bardzo... tutaj zacząłem opisywać jego zalety, itp. (na które chyba nawet nie zareagował :? ), aż w pewnym momencie mi przerwał, stwierdzając: -K No, taki tam zegarek... -J :shock: :shock: :shock: Po tym opadła mi szczena, grzecznie klienta przeprosiłem i koleżanka za mnie musiała przyjąć pieniążka... :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1125 Napisano 25 Maja 2006 Dzięki za gratulacje. Zegarek jest świetny. Dużą zaletą jest dla mnie również fakt, iż z daleka, dla osoby nie znającej się na rzeczy wygląda na całkowicie zwykły zegarek. Jednak w tej surowości i prostocie jest właśnie widoczna subtelna linia instrumentu. @Satyr, dzięki za tą historię. Perły przed wieprze, tyle tylko mi się nasuwa. Żal jak ktoś nosi taki zegarek, szacownej firmy nie mając pojęcia co ma. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach