carlito1 59 #26076 Napisano 3 Października 2011 A nie pokazywałeś już kiedyś tej Doxy na meschu? Teraz mi coś tak zaświtało 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #26077 Napisano 3 Października 2011 A nie pokazywałeś już kiedyś tej Doxy na meschu? Teraz mi coś tak zaświtało Była ekspresowa fota telefonem (słabej jakości) - już wtedy obiecałem lepszą i tak zeszło do dzisiaj, ale wieczorem będzie mesh! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26078 Napisano 3 Października 2011 Czekam w takim razie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armian 10 #26079 Napisano 3 Października 2011 u mnie na przemian z innymi 4 z 1MFZ dziś Poljot Chrono. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26080 Napisano 3 Października 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #26081 Napisano 3 Października 2011 dziś tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4443 #26082 Napisano 3 Października 2011 Seiko MarineMaster300m 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #26083 Napisano 3 Października 2011 wraQ - może kilka słów na temat Precisionista? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. Zegarek ten ma dość awangardowy wygląd co dla mnie jest zaletą. Do tego ma fajnie zrobioną tarczę, która sprawia wrażenie trójwymiarowej. Bezel nieruchomy.Jakość wykonania dobra - nie zauważyłem żadnych niedoróbek. Sekundnik chodzi jak w automatach z ETA, co też jest fajne.Zaskoczył mnie trochę rozmiar - zegarek jest na pierwszy rzut oka wielki. W porównaniu obok np. z Monsterem sprawia wrażenie rozmiar większego. Uszy są wyprofilowane w dół, tak że przy moim nadgarstku 18,5 cm wydaje się w sam raz dopasowany do ręki. Szkiełko też jest wyprofilowane - takie trochę wypukło - wklęsłe.Szkoda, że mineralne, bo mam wrażenie, że przy intensywnym noszeniu jest narażone na ryski - z racji nieregularnego kształtu i dużych wymiarów. Na szczęście mam tyle zegarków, że żaden nie jest intensywnie orany Dokładność po 3 tygodniach - zero odchyłek Reasumując w tej cenie bardzo fajny dokładny kwarc - o lekko "innym" wyglądzie 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #26084 Napisano 3 Października 2011 Czekam w takim razie Zgodnie z obietnicą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JagaSunn 0 #26085 Napisano 3 Października 2011 mojego Ś.P. dziadka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 149 #26086 Napisano 3 Października 2011 Monsterek przy tej Bulovie wygląda jak ubogi krewny 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26087 Napisano 3 Października 2011 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26088 Napisano 3 Października 2011 Bartek, rewelacja ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #26089 Napisano 4 Października 2011 @wrakQ - dziękuję. Fajny zegar, mam nadzieję, że będzie dobrze się nosił. U mnie dziś spotkaniowo-biurowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #26090 Napisano 4 Października 2011 Stoje w korku... 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #26091 Napisano 4 Października 2011 (edytowane) ja tam nie wiem co to korki o 5:30 ich nie ma ja dzisiaj podobnie jak wczoraj - odświeżam zapomniane zegarki Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Października 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #26092 Napisano 4 Października 2011 zer0 świetny Hami . Swego czasu myślałem o nim dosyć intensywnie.Jakaś galeria by się przydała i kilka słów . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #26093 Napisano 4 Października 2011 zrobię, obiecuję tylko nie wiem kiedy chwilę po urlopie wyszarpię 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #26094 Napisano 4 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26095 Napisano 4 Października 2011 zer0 bardzo fajny zegareczek. ps.przy okazji Michał (carlito1) nie można do Ciebie pisać maila... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26096 Napisano 4 Października 2011 Przepraszam Robert, nie zauważyłem że mam pełną skrzynkę, już robie miejsce. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #26097 Napisano 4 Października 2011 Dzisiaj odpoczynek na sportowo więc taki wół roboczy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 732 #26098 Napisano 4 Października 2011 Miał być Speedy, ale jakoś nie wyszło... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #26099 Napisano 4 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26100 Napisano 4 Października 2011 Łukasz,z tego co pamiętam to nie za często gościsz w tym dziale, dlatego jestem baardzo ciekawy jaki to Corum... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach