sergserg 14 #26226 Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Piekny P600, gratuluje sergserg Dzięki, próbowałem, ale ma tak fenomenalną kolorystykę, że w końcu nie mogłem się oprzeć Edytowane 8 Października 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1262 #26227 Napisano 8 Października 2011 Może by tak głębię ostrości powiększyć?Tarcze by załapało.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26228 Napisano 8 Października 2011 Jacek, a gdzie Twój nowy nabytek? Nic się nie chwalisz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #26229 Napisano 8 Października 2011 Rano tak: Po południu tak: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #26230 Napisano 8 Października 2011 Jacek, a gdzie Twój nowy nabytek? Nic się nie chwalisz Zawiesił się gdzieś w czasoprzestrzeni a tak serio jakieś problemy z transportem, w następnym tygodniu powinna być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26231 Napisano 8 Października 2011 Zawiesił się gdzieś w czasoprzestrzeni a tak serio jakieś problemy z transportem, w następnym tygodniu powinna być.To i tak dobrze, bo mojego nowego nabytku ani widu ani słychu. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26232 Napisano 8 Października 2011 Może by tak głębię ostrości powiększyć?Tarcze by załapało.. A faktycznie, mam takie pokrętło w aparacie , proszę: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #26233 Napisano 8 Października 2011 Z szuflady Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39419 #26234 Napisano 8 Października 2011 Bez zmian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mihumor 0 #26235 Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Słonecznie było Edytowane 8 Października 2011 przez mihumor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #26236 Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Wiem,że koledzy mają mieszane uczucia związane z tą firma,ale ten model jest dla mnie super... ...Akism -ta kotwica pod wskazówkami się obraca ?.... Edytowane 9 Października 2011 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26237 Napisano 8 Października 2011 Ibiza, świetny ten Twój szufladowiec 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #26238 Napisano 8 Października 2011 (edytowane) stare zdjecie... Edytowane 8 Października 2011 przez 00110010000010011001 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26239 Napisano 8 Października 2011 (edytowane) Przepraszam za słabą jakość zdjęcia. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Października 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26240 Napisano 8 Października 2011 Michał,pokaż mi jeszcze Monaco i.... napiszę, że rewelacja 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #26241 Napisano 8 Października 2011 Jaki zegarek takie zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26242 Napisano 8 Października 2011 Jacku toś pokazał Jak Michał weźmie sobie to do serca i będzie chciał się pozbyć zegarka to ja się ustawiam już w kolejce 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26243 Napisano 8 Października 2011 Aquatimerek raczej nie będzie do sprzedania Jaki zegarek takie zdjęcie Nie podoba Ci się ten zegarek? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #26244 Napisano 8 Października 2011 Nie podoba Ci się ten zegarek?Myślałem, że wiesz, że mi się nie podoba. To poprzednie to był oczywiście żart, co nie zmienia faktu, że wszystkie inne Twoje zegarki są od niego ładniejsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26245 Napisano 8 Października 2011 Coś chyba już kiedyś mi pisałeś na ten temat, nie pamiętam Mnie się bardzo podoba, uwielbia odbicia słoneczne, bardzo lubię też kopertę w tym zegarku. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4193 #26246 Napisano 8 Października 2011 Robnyc ta Tuna jest super, taka w kolekcji i wiecej zegarkow mi nie trzeba(na razie) wielkie dzieki 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1262 #26247 Napisano 9 Października 2011 A faktycznie, mam takie pokrętło w aparacie , proszę: Ciekawy zegar,oceanusy mają coś w sobie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1262 #26248 Napisano 9 Października 2011 Fajny zegar,dla mnie alternatywa dla zbyt powszechnej PO..Poluję na niego.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #26249 Napisano 9 Października 2011 ...Akism -ta kotwica pod wskazówkami się obraca ?....Jako, że Kolega nie odpisał, to pozwolę sobie. Tak, kotwica się obraca. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4495 #26250 Napisano 9 Października 2011 Fajny zegar,dla mnie alternatywa dla zbyt powszechnej PO..Poluję na niego.. Dziękuję.Wyszedłem z tego samego założenia...Omegę widzę u ludzi na nadgarstkach co chwilę. Seiko MM300 nie widziałem jeszcze nigdy.Poza tym jak w przypadku Omegi nie lubię płacić sporego % ceny zegarka za nazwę na tarczy : ) 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach