Tommaso 2403 #26601 Napisano 21 Października 2011 U mnie dzisiaj też: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #26602 Napisano 21 Października 2011 W końcu... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26603 Napisano 21 Października 2011 (edytowane) i na wieczór Edytowane 21 Października 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #26604 Napisano 21 Października 2011 dziś było nietypowo jak dla mnie 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 568 #26605 Napisano 22 Października 2011 Dziś na łapie nowy nabytek Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #26606 Napisano 22 Października 2011 Super zegarek Jaki koszt zakupu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 568 #26607 Napisano 22 Października 2011 749zł z wliczoną przesyłką. Miałem zakusy na forumowego sturmovika z biało czerwoną szachownicą na tarczy, ale niestety zanim się zorientowałem lista była już zamknięta i dlatego kupiłem ten model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #26608 Napisano 22 Października 2011 749zł z wliczoną przesyłką. Miałem zakusy na forumowego sturmovika z biało czerwoną szachownicą na tarczy, ale niestety zanim się zorientowałem lista była już zamknięta i dlatego kupiłem ten model Lubie rosyjskie zegarki.A powiedz mi jeszcze jaką ma średnicę, niestety mam chudy nadgarstek i więcej niż 40mm bym juz nie chciał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #26609 Napisano 22 Października 2011 Zero-zero-one, fotka jak zwykle daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #26610 Napisano 22 Października 2011 W końcu... Mierzyłem wczoraj na podstoliku.....łamacz nadgarstków ....chodź co do wykonania nie można mieć zarzutów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 568 #26611 Napisano 22 Października 2011 Lubie rosyjskie zegarki.A powiedz mi jeszcze jaką ma średnicę, niestety mam chudy nadgarstek i więcej niż 40mm bym juz nie chciał.43mm, na nadgarstku 17,5 cm daje rade, a na mniejszym ciężko powiedzieć. Faktem jest jednak, że mimo gabarytów nosi się go przyjemnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #26612 Napisano 22 Października 2011 niebieski z białym oczkiem 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26613 Napisano 22 Października 2011 akwarela 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzychuS 14 #26614 Napisano 22 Października 2011 a ja dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #26615 Napisano 22 Października 2011 Panowie gdzie rozdają te Pamy bo ich tak dużo w klubie? Darek Twoj Radiomir świetny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #26616 Napisano 22 Października 2011 (edytowane) U mnie wciąż dziwny zegarek z wodoszczelnością 120m Edytowane 22 Października 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelIwon 0 #26617 Napisano 22 Października 2011 U mnie byla dzisiaj Raketa: IMG_7565 by iwonpawel, on Flickr 0 Sorry za brak polskich znakow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #26618 Napisano 22 Października 2011 (edytowane) Panowie gdzie rozdają te Pamy bo ich tak dużo w klubie? U Jansaena jest jakaś akcja.Obniżyli ceny o połowę Darek Twoj Radiomir świetny jest Dzięki KrzychuS czyj to pach taki fajny? PW?312 nie trzeba komentować Edytowane 22 Października 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #26619 Napisano 22 Października 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #26620 Napisano 22 Października 2011 Sorry za jakosc zdjecia 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26621 Napisano 23 Października 2011 Gratuluje Irku, ale musisz się postarać o lepsze fotki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #26622 Napisano 23 Października 2011 nie moj . Osobiscie znam tylko jedna osobe ktora mogla by go sobie kupic Cena troche nie na moja kieszen 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26623 Napisano 23 Października 2011 Fajnie jest mieć w ogóle możliwość pomacania takiego zegarka. Mimo, że taka stylistyka do mnie nie przemawia - wole klasyke. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #26624 Napisano 23 Października 2011 ten zegarek jest 100 razy ladniejszy niz na jakimkolwiek zdjeciu . Jestem pod wrazeniem 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26625 Napisano 23 Października 2011 Wierze. A cena rzeczywiście chora 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach