Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluje zegarka . Powoli przyzwyczajam sie do tych tarczek chrono

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał,

można by rzec, że od dekla strony widok ładniejszy niż z wierzchu :(

Tak na poważnie to tarcza jest świetna, fajnie grają kolory totalizatorów z czerwoną wskazówką i wogóle to jeden z najbardziej dopracowanych stylistycznie nowych zegarków Zenitha.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to moim zdaniem najfajniejszy Zenith z aktualnej kolekcji - jest naprawdę super. Dodać muszę, że wybierałem pomiędzy tym zegarkiem, a 7 dniowym portugalczykiem :(

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny zakup Misiek- gratuluję! :(

Bardzo fajnie wykończony zegarek, na bransolecie również wygląda przyzwoicie i chyba również wybrałbym jego aniżeli portugalczyka.

Pozdrawiam,

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie dzisiaj tak krytykowana na tym forum bransoleta :)

Nie tyle bransoleta co zestawienie tej bransolety z tą kopertą :D, ale i tak gratuluję :)

Niech się dobrze nosi :(

Edytowane przez krystekomega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Marcin :(

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodać muszę, że wybierałem pomiędzy tym zegarkiem, a 7 dniowym portugalczykiem :(

To mogłeś tego nie dodawać. ZENITH kapitalny, ale u mnie Portugalczyk wygrywa z każdym zegarekiem w podobnym przedziale cenowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał gratulacje za odwagę.

Kiedyś pisałeś ,że Zenith'y Ci się nie podobają.

Zegarek super.

Daj jeszcze tyłeczek.

I nakręć krótki filmik jak ta sekunda się kręci :)

U mnie nuda,nuda maliny się kończą... :rolleyes:

ml302_2.jpg

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, jak to się mówi - co się odwlecze, to nie uciecze. Portugalczyk jest w planach na przyszły rok, choć będzie miał silną konkurencje.

Darek, dzięki, do odważnych świat należy :rolleyes: Zenithy są zegarkami, które mnie osobiście nie powalają na pierwszy rzut oka, z tymi zegarkami trzeba się oswoić, są specyficzne. Natomiast po bliższym zapoznaniu wiele zyskują. Ale coś Ci powiem, Pamów to już nic nie przebije, żedne Zenithy, GO, JLC, czy inne Rolexy. Jakbym miał wybrać tylko jeden zegarek, który mógłbym mieć, to bez wahania byłby to właśnie któryś z Pamów - tych zegarków nie da się nie kochać :) Wybraź sobie, że moja 320stka mnie wciąż cieszy tak samo jak w pierwszych dniach jej noszenia. Ten zegar się nie nudzi, ma magię.

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito, gratuluje fajnego Zenita z ciekawym werkiem!

Edytowane przez jlw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał - świetny zegarek. Moim zdaniem - Twój na dziś najfajniejszy - ale pewnie jeszcze wiele się pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Jlw.

Michał - świetny zegarek. Moim zdaniem - Twój na dziś najfajniejszy - ale pewnie jeszcze wiele się pojawi.

Pojawi, pojawi. Już powoli zaczynam poszukiwania jakiegoś diverka. Ale to już temat na inny dział.

Dzięki Adrian, ale najfajniejszym moim zegarkiem jest i będzie Panerai :rolleyes:

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito - piekny Zenith:) piekna tarcza!

gratulacje..

na bransolecie fajnie wyglada choc wg mnie tarcza zyskuje przy polaczeniu z ciemna oprawa ( pasek, guma)ale wszystko rzecz gustu :rolleyes:

tak czy siak = zegarek -bajka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratki Michał, masz IMO fajniejsze zegarki, ale znamy życie-

choroba postępuje, więc trzeba coś kupować :rolleyes:

Niech Cię cieszy i dobrze się nosi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi miło, jeszcze raz wszystkim serdecznię dziękuję. Zamierzam sobie właśnie dokupić do tego zegarka oryginalną gumę, doda mu uroku - jest świetnie dopasowana. Może ktoś się orientuje gdzie mogę taką kupić? Pytać w stacjonarnych sklepach, czy może pisać do Zenitha? Na portalach narazie nie znalazłem...

ps Rychu, wiedziałem, że Ci się nie spodoba, zresztą Karolowi jak i Mariuszowi pewnie również :rolleyes:

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, Zenith pierwszorzędny. O dziwo to jeden z nielicznych zegarków, który podoba mi się też na pasku skórzanym... :rolleyes:

Gratuluję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi miło, jeszcze raz wszystkim serdecznię dziękuję. ...

...

ps Rychu, wiedziałem, że Ci się nie spodoba, zresztą Karolowi jak i Mariuszowi pewnie również :rolleyes:

GRATULACJE ! Piękny zegarek, choć nie w moim typie. Ale gusta ewoluują... W lipcu, jak pamiętam ,też się Tobie nie podobał :)

Edytowane przez primabaleron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Zenithem pewnie nie wygram (nb Carlito - gratulacje, choć uważam, że dobrze dobrany pasek lepiej mu zrobi niż bransoleta; np. tropic z dziurami, może być kauczuk)

a więc piątek, zakończenie PTCIZ

img2011102800001.jpg

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dziś: uniwersalnie i klasycznie; biznes i casual, ot zegarek codzienny :rolleyes:

72950622.jpg

ps. Serdeczne podziękowania dla Stanisława za super szybką transakcję :) Dziękuję Stani!!!

Edytowane przez TeJot

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie, tego pochmurnego przedpoludnia, taki wynalazek:

incursore1.jpg

incursore2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek (Degustatorr), mam rozumieć, że przekonujesz się do chronografów? :rolleyes:

Dzięki, dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No toś Michał pozamiatał :rolleyes: Cokolwiek teraz się pokaże na ręce, będzie w "cieniu" Twojego :)

A tak na poważnie, wydaję mi się, że każdy zegarek nawet z tych "niższych półek" ma swój urok :)

Omega i Glycine fajne, chociaż ja chyba Glycine wybrałbym w innej kolorystyce...

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajmy Robert, nie jest to przecież żaden szczyt szczytów :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...chociaż ja chyba Glycine wybrałbym w innej kolorystyce...

Masz racje - ten kolor moze byc nieco trudny w (codziennym) uzyciu.

Nie jest to moja jedyna glicynka o podobnym layoucie tarczy wiec mnie akuratnie ten kolor nie dokucza. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał nie zrozum mnie źle, może nie jest to szczyt szczytów, bo są inne "lepsze" marki, modele.

Mówiłem bardziej to w imieniu swoim, to jak dla mnie zbyt wysoki pułap cenowy...( na dzień dzisiejszy)

Jakby nie było jest super!

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi