TeJot 113 #26826 Napisano 28 Października 2011 Dziś kinetycznie: fantastyczne Seiko! co to za model? 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #26827 Napisano 28 Października 2011 Tomek (Degustatorr), mam rozumieć, że przekonujesz się do chronografów? Niekoniecznie...Nadal nie przepadam za chrono, ale ten akurat Zenith należy do tych nielicznych wyjątków, które mi się podobają. Dopracowane detale, vintagowy look, ciasno umieszczone tarcze, no i El Primero to wszystko daje w sumie fajny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mavik 2 #26828 Napisano 28 Października 2011 Fotki z końca sierpnia, ale akurat dziś mam Taga na ręce, chodź pewnie już niedługo planuję znaleźć mu opiekuńczego właściciela.Na pierwszej fotce widać tarczę ze szlifem słonecznym co jest największym wizualnym atutem tarczy tego modelu.Miłych wrażeń 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #26829 Napisano 29 Października 2011 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26830 Napisano 29 Października 2011 Niekoniecznie...Nadal nie przepadam za chrono, ale ten akurat Zenith należy do tych nielicznych wyjątków, które mi się podobają. Dopracowane detale, vintagowy look, ciasno umieszczone tarcze, no i El Primero to wszystko daje w sumie fajny zegar.A to mnie cieszy, bo jest to mój drugi po Monaco zegarek, z funkcją chronografu, który Ci się podoba 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #26831 Napisano 29 Października 2011 Po porannej wojnie z szerszeniami w piwnicy czas na rower i mojego ostatniego ulubieńca 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #26832 Napisano 29 Października 2011 Kolorystycznie komponuje sie z rama 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #26833 Napisano 29 Października 2011 Kolorystycznie komponuje sie z rama Zróbmy coś co nie komponuje Nuda w pracy daje się we znaki Alba w wersji sweet barbie 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #26834 Napisano 29 Października 2011 Proponuje utworzyć nowy temat - jaki zegarek masz dzisiaj na ramię 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #26835 Napisano 29 Października 2011 Ewentualnie na czym lub gdzie mamy zapięte zegarki 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #26836 Napisano 29 Października 2011 (edytowane) Ewentualnie na czym lub gdzie mamy zapięte zegarki W dziale "erotyka" Jaki zegarek masz dziś na rurce. Edytowane 29 Października 2011 przez Marcinkowski 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzytkownik_W-wa.Wola 0 #26837 Napisano 29 Października 2011 (edytowane) Całego dnia nie będę dziś nosił, bo mi się ten zegarek nie bardzo podoba, ale fotki wrzucam. Jest to morsko-militarny Anitas. Wolę nurki Edytowane 29 Października 2011 przez Uzytkownik_W-wa.Wola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #26838 Napisano 29 Października 2011 A z cyklu "Jaki zegarek masz dziś na ramie" musze sie pochwalic jeszcze jednym ;P Uprzedzając pytania niektórych kolegów o świecenie lumy ;P Proszę bardzo: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #26839 Napisano 29 Października 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #26840 Napisano 29 Października 2011 cudny Oris! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemys 0 #26841 Napisano 29 Października 2011 Orient quartz (LUN9P006B0) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #26842 Napisano 29 Października 2011 Boska AT. Gratki TeJot 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #26843 Napisano 29 Października 2011 Boska AT. Gratki TeJot chyba sobie przywłaszcze to określenie Boska AT bo mi się spodobało bardzo 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3882 #26844 Napisano 29 Października 2011 TeJot - ode mnie też gratulacje za Omegę AT. Świetny zegarek wybrałeś : stonowany, gustowny, uniwersalny, wspaniale wykonany, super mechanizm. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #26845 Napisano 29 Października 2011 dzięki mylof Wymienione właśnie cechy zdeterminowały wybór Boskiej AT! I oczywiście fenomenalna funkcjonalność - np. dziś w nocy cofnę sobie wskazówkę godzinową o jedną godzinę, nie zatrzymując czasu i gotowe Zresztą również przy zatrzymanym sekundniku można cofać czas obiema wskazówkami.Dziś dokładność czasu wobec wczoraj ustawionego wzorca z serwera internetowego mieści się w okolicy jednej sekundy. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3230 #26846 Napisano 29 Października 2011 Vintage z konca lat 60-tych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4029 #26847 Napisano 29 Października 2011 dzięki koledze Jackowi, nowe ubranko: Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #26848 Napisano 29 Października 2011 (edytowane) dzięki koledze Jackowi, nowe ubranko Od razu przystojniej wygląda Edytowane 29 Października 2011 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2406 #26849 Napisano 29 Października 2011 Dzisiaj tylko chwilę, a potem się kręcił. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #26850 Napisano 29 Października 2011 A z cyklu "Jaki zegarek masz dziś na ramie" musze sie pochwalic jeszcze jednym ;P Uprzedzając pytania niektórych kolegów o świecenie lumy ;P Proszę bardzo: chyba kolega pomylił żaróweczki z luminową 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach