Sąsiad 2 #28151 Napisano 24 Grudnia 2011 W sumie to kupiłbym go tylko (lub: między innymi), dla tego Saturna Fajny. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28152 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Orient Klasa Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Darek1974r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28153 Napisano 24 Grudnia 2011 Od razu mówię że dla 9-latka będzie po prostu ogromny, ja mam nadgarstek 18cm i wygląda to w miarę normalnie...na mniejszym...może być karykaturalnie. Może przejrzyj ofertę Casio Baby-G, niby są z założenia damskie ale znajdzie się tam niejeden czarny model dla 9cio letniego twardziela Myślałem o tym zegareczku bo ma dużo funkcji Casio Ten model ma 50 mm średnicy. Widziałem ten zegarek na żywo i wygląda świetnie! Zależy mi bardzo na tym, aby zegareczek miał panel słoneczny, system "G-SHOCK" oraz funkcje "waveceptor" czyli synchronizację czasu z zegarem atomowym oraz był wodoszczelny! Sam jestem ciekaw jeśli chodzi np. o funkcje "waveceptor", oraz jak działa panel słoneczny i czy nie jest zawodny np. w zimie, gdy jest mało światła dziennego i czy światło z żarówki potrafi naładować ten panel?? 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28154 Napisano 24 Grudnia 2011 Świetny ten Orient, przydałaby się mu jakaś galeria - czekam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dosiek1974 0 #28155 Napisano 24 Grudnia 2011 Mikołaj już był Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28156 Napisano 24 Grudnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #28157 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Mikołaj z UPSa zdążył nowy nabytek prosto na nadgarstek Uploaded with ImageShack.us Następny do klubu Gratulacje Edytowane 24 Grudnia 2011 przez bohush 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemys 0 #28158 Napisano 24 Grudnia 2011 Oriencik klasa, jeden z fajniejszych nurasów dostępnych na rynku przynajmniej mnie się bardzo podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #28159 Napisano 24 Grudnia 2011 Sergserg Fajnego masz mikołaja, ponownie znalazł dla ciebie Tego Citka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28160 Napisano 24 Grudnia 2011 Mikołaj już był Uploaded with ImageShack.us Gratuluję!!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28161 Napisano 24 Grudnia 2011 Sergserg Fajnego masz mikołaja, ponownie znalazł dla ciebie Tego Citka Tak, w monotonii diverów zatęskniłem za typem Land'a, a Citizen pod tym względem jest bezkonkurencyjny. No i Mikołaj-San dostarczył 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #28162 Napisano 24 Grudnia 2011 dzięki zegarek jest naprawdę super, niezdecydowanym polecam 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #28163 Napisano 24 Grudnia 2011 prawdziwa prawda - bezkonkurencyjny Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 308 #28164 Napisano 24 Grudnia 2011 A z pewnością czytelny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #28165 Napisano 24 Grudnia 2011 Oj męczycie mnie tymi Citkami... też chciałbym jakiegoś Citizena zz takim fajnym bezelem... 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28166 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) prawdziwa prawda - bezkonkurencyjny Uploaded with ImageShack.us Dałbym sobie głowę uciąć, że na wcześniejszym zdjęciu widziałem, iż ten zegarek jest cały czarny łącznie z kopertą i branzoletą!! Na tym zdjęciu natomiast widzę, że czarny jest tylko bezel! Przezntujcie proszę rzeczywisty wygląd zegarka bez obróbki cyfrowej, zwłaszcza wtedy, gdy zajmujecie się sprzedażą zegarków!! Edytowane 24 Grudnia 2011 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28167 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Dałbym sobie głowę uciąć, że na wcześniejszym zdjęciu widziałem, iż ten zegarek jest cały czarny łącznie z kopertą i branzoletą!! Na tym zdjęciu natomiast widzę, że czarny jest tylko bezel! Przezntujcie proszę rzeczywisty wygląd zegarka bez obróbki cyfrowej, zwłaszcza wtedy, gdy zajmujecie się sprzedażą zegarków!! Kolego, sporo piękna niektórych zegarków polega na odmiennej kolorystyce tarczy, w zależności od oświetlenia. Szczególnie to się tyczy zegarków zasilanych światłem, których tarcza, będąc panelem solarnym, nie jest lita.Do tego dochodzi jeszcze antyrefleks. Nie sądzę, żeby kolega Piras dokonywał obróbki cyfrowej (to widać po zdjęciach), ja także nie upiększam w ten sposób rzeczywistości.To co widać, to gra światła pod różnymi kontami i nic więcej. Tu przykładowe zdjęcie, gdzie tarcza wydaje się być niebieska (w rzeczywistości jest czarna): Edytowane 24 Grudnia 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #28168 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Nie na ręce, ale na choince Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Wojtek24 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #28169 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Wojtek24 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #28170 Napisano 24 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28171 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Kolego, sporo piękna niektórych zegarków polega na odmiennej kolorystyce tarczy, w zależności od oświetlenia. Szczególnie to się tyczy zegarków zasilanych światłem, których tarcza, będąc panelem solarnym, nie jest lita.Do tego dochodzi jeszcze antyrefleks. Nie sądzę, żeby kolega Piras dokonywał obróbki cyfrowej (to widać po zdjęciach), ja także nie upiększam w ten sposób rzeczywistości.To co widać, to gra światła pod różnymi kontami i nic więcej. Tu przykładowe zdjęcie, gdzie tarcza wydaje się być niebieska (w rzeczywistości jest czarna): Sorrki!! Faktycznie ta tarcza wygląda na niebieską! Jeśli szuka się zegarka o konkretnym kolorze to trzeba zobaczyć ten zegarek na własne oczy, gdyż zdjęcie może być złudne (i wtedy możemy się zawieść)!! Marzę o czarnym zegarku z białymi indeksami (koniecznie cyferki). Czy są w ogóle zegarki z czarnymi matowymi kopertami i tarczą?? Czy istnieją takie zegarki?? Zadowolił by mnie nawet kwarcowy! Chciałbym taki na od święta!! Edytowane 24 Grudnia 2011 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #28172 Napisano 24 Grudnia 2011 "Nie sądzę, żeby kolega Piras dokonywał obróbki cyfrowej (to widać po zdjęciach)," Dostało mi się z obu stron Obróbki cyfrowej ani innego czarowania nie dokonywałem,po prostu zegareczek jest w każdej sekundzie inny i tak patrzeć można na niego wciąż bez znudzenia... A do zdjęć, obiecuję się bardziej przyłożyć, sam widzę, że zaniżam poziom forum... Co do czarnego zegarka to problem wielki nie jest...np: http://www.traser.pl/h3_prof.htm a z pewnością i wiele innych się znajdzie Obfitego Mikołaja - Wojtek24 - też bym chciał taką choinkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #28173 Napisano 24 Grudnia 2011 Im dłużej go noszę tym fajniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #28174 Napisano 24 Grudnia 2011 "Nie sądzę, żeby kolega Piras dokonywał obróbki cyfrowej (to widać po zdjęciach)," Dostało mi się z obu stron Obróbki cyfrowej ani innego czarowania nie dokonywałem,po prostu zegareczek jest w każdej sekundzie inny i tak patrzeć można na niego wciąż bez znudzenia... A do zdjęć, obiecuję się bardziej przyłożyć, sam widzę, że zaniżam poziom forum... Co do czarnego zegarka to problem wielki nie jest...np: http://www.traser.pl/h3_prof.htm a z pewnością i wiele innych się znajdzie Obfitego Mikołaja - Wojtek24 - też bym chciał taką choinkę... Sorrki!!!!!!!!! Twoje zdjęcia są dobre i nie trzeba ich poprawiać. Ten Citizen tak mi się podobał, że zawiodłem się, gdy zobaczyłem, że nie jest cały czarny! Trasera z żółtą tarczą już kiedyś widziałem!! Link od Ciebie przejrzę jutro, a teraz znikam!! Zdrowych i Spokojnych Świąt!!!! Przemek 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #28175 Napisano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Oris extra Darek powiedz co to za model i jakiej średnicy jest koperta Edytowane 24 Grudnia 2011 przez bert69 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach